Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 38 126
  • 804
  •   1
Отговори
# 585
Milk thistle ( силимарин),б -комплекс,Таурин ( искам да сваля феритина за сметка на желязото) ,селеноексел.
Приключих с аб-тата и ще започвам минерали,магнезий и К2.И д-маноза на прах ..
Джени,ти във Вн ли ще си цистоскопия?
Попаднах на невероятен д-р скенерист.На ЯМР  малък таз -няма орган неописан до най -дребния детайл.Била съм при големи имена ,където с 5-6 изречения е описанието им .Всички системи и органи,които се виждат ,са написани подробно.
Пандорина,бях пила тудка също,но е скъпа.Но при повишени чернодробни показатели,за няколко месеца ги нормализира.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 20:41 от sun sea

# 586
СЪН, стискам палци да е наред всичко със стерилната урина и да мине нормално операцията. Какво взимаш за хемоглобина и за черния дроб?

# 587
За черният дроб -писах в предния пост.
Желязото ми е силно поднормено с еритроцити и хемоглобин.Но преди ми изписваха желязо ,от бактерии край нямаше.Отделно едно образование растеше скоротечно.И не искам да пия сега,а се задъхвам по стъпала.
Пия изсушен телешки черен дроб.Еритроцитите и хемоглобина ми се вдигнаха,но забравих да пусна да видя желязото.А и искам да сваля феритина.

# 588
Сън, стискам и аз палци всичко да е наред.
А ако знаете аз каква глупост направих! И то 2 пъти.
Слагам си сега едни вагинални глобули, които са много малки, като топчета.И без да искам ги вкарвам вместо вагинално, в уретрата!!!
Хлъзгаво е, малко и кръгло е и натам се изтъркулва.Опитах да го вадя- не става!
Не влиза навътре, седи като топче на входа и се стапя след 30 минути, ама се притесних да не вкарам бактерии.Само това ми липсва, сама да си ги докарам.
И баш по празниците ...
Би било добре да пробвам да го изпишкам,ама нали си слагам глобулите след като току що съм ходила до тоалетна и няма и капка.
Направо съм някакъв феномен.От всички места, точно там да го вкарам този Глобул.
😄

# 589
Това дори не мога да си представя как го правиш, наистина си голям талант. Joy Глобулите ако са с нещо локално антибиотично, може и да цакат потенциално малкото количество бактерии.

# 590
Не са антибиотични, за съжаление.
Те са като топчетата от пушките със съчми, губя го между пръстите и натам се хлъзга явно.
Мани, и то 2 пъти ! Не е навътре, вижда се половината дори отвън, но не мога да го изкарам .
Как да е, ще си взема огледало следващия път, да виждам къде го слагам 😂

Весели празници, момичета!
Желая на всички ни да сме здрави.Ние най-добре знаем, че здрав ли е човек, може да постигне всичко 🤗

# 591
Vervam, да ти кажа и аз като слагам глобули всеки път се притеснявам да не ги бутам където не трябва.
Сън, от сърце ти желая да постигнеш стерилна урина и да мине успешно операцията ти! Защо искаш да сваляш феритина? От написаното да разбирам ли че бактериите се облагодетелстват от желязото?
Момичета,  докато ровех из нета ми попадна една информация за лекарство против интерстициолен цистит, ако някой се интересува. От 2022 г. е материала и се отнася за първото регистирано лекарство, което се продава в Русия - Миропентан (Пентозана полисульфат натрия).
Ето на тая старница е: https://umedp.ru/news/vpervye_v_rossii_25_let_v_mire_zaregistrir … ialnogo_tsis.html

Желая на всички ви спокойни,  приятни и безбактерийни празници!

# 592
Най -големите изследовател на феритина доказа,че трябва да е 0,макс.20.Д-р Меркола допуска до 80.Моят е двоен,на любимият -още по-голям.
Мястото на желязото е в кръвта и си има своята ф-ция.Моето разбираемо защо е в тъканите.
Високият феритин храни патогени,гъби,болки в ставите...Индикатор е на клетъчна и метаболитна дисфункция.
Та искам желязо в кръвта,нисък феритин и бионалична мед .Simple Smile Естрогенът също ми скапва последната.( а тя е и в основата на аневризмите ).
Благодаря ви ,момичета.Има време до операцията,сега ми предстоят изпити,а съм демотивирана и изморена .
Желая ви топли и споделени празници !И здраве,здраве и пак здраве!

# 593
Пандорина, наскоро някой беше писал за пентосан полисулфата (Емирон в Англия и Турция, в Бг май го няма), та аз се хванах да го проуча и доколкото разбрах се пие с натрупване и облекчава симтомите, докато приемаш, обаче спреш ли го, постепенно пак си се връщат. А при дългосрочен прием има данни, че води до дегенерация на макулата.

# 594
Момичета,от бактериална Вагиноза, възможно ли е да ми седят тези  неприятни усещания.Не мога да разбера вече от какво и къде са даже .
Понякога усещам отдолу,не знам уретра ли,влагалище ли, там усещам напрежение за изпишкване.Има дни със ставането пишкам много често,има дни и ми е спокойно...
Урината уж стерилна,какво дразни ,че не минават тези симптоми?
Понякога дразненето е и в пубисната кост.

# 595
Цитолитичната вагиноза също е с парене,щипене,неразположение...
Пусни си вагинална микробиология.
Vervam,кои са глобулите?

# 596
Vervam,кои са глобулите?

Утрогестан, чист прогестерон.
Минаха 24 часа, за сега съм ок.
Добре, че не тръгнах да ровя да го вадя, щях да се нараня и по-зле.
Срам, не срам , признавам си, че не знаех, че точно там е уретрата и че е толкова голяма дупка.
Че то си е баш във влагалището кажи речи.
В началото се чудех къде се е завряло това топче.

fur4i, пробва ли с вода с оцет? 1-2 дена да пиеш и виж как ще си.

pandorina никакъв проблем не съм имала до сега, а много съм слагала.Аз за това набързо мушкам и само бутам.Ще внимавам занапред.Добре, че тези бързо се стапят.

# 597

Пила съм с лимон, с оцет не.
Аз почти нямам лактобацили,излезе ми от Геника уж бактериална Вагиноза,пих и Флажил и крем слагах,след Нова година ще повтарям изследването.
Но това дразнене и често пишкане понякога,не знам от какво са...
Vervam,кои са глобулите?

Утрогестан, чист прогестерон.
Минаха 24 часа, за сега съм ок.
Добре, че не тръгнах да ровя да го вадя, щях да се нараня и по-зле.
Срам, не срам , признавам си, че не знаех, че точно там е уретрата и че е толкова голяма дупка.
Че то си е баш във влагалището кажи речи.
В началото се чудех къде се е завряло това топче.

fur4i, пробва ли с вода с оцет? 1-2 дена да пиеш и виж как ще си.

pandorina никакъв проблем не съм имала до сега, а много съм слагала.Аз за това набързо мушкам и само бутам.Ще внимавам занапред.Добре, че тези бързо се стапят.

# 598
Вервам,мерси.Ползвам турски и мажа венците.Почивах 7 дни от него и падна много.За сметка на него естрогена скочи веднага.Главоболие и мехурни неволи веднага се появиха.
Фурчи,и при мен последната микробиология беше без нито един лактобацил.Днес уж ще ги започна.

# 599
Светли и благословени празници! Нека Божията благословия се изсипва над Вас и семействата Ви! Бъдете здрави! Амин!

Общи условия

Активация на акаунт