Отговори
# 210
Имам нещо като амбулаторен лист от прегледа. В него е описано всичко подробно. Отделно получих и снимки. Не попита ли лекаря?

Прегледа ми беше със закъснение от 1 час и въпреки, че усетих бързане от страна на д-р, нямам притеснения от професионализма ѝ. Не попитах от забързаната обстановка...
ЖК ми е при друг д-р в същата болница и се надявам, че няма да е проблем и че ще има достъп. Следващата ми Ранна ФМ за съжаление ще е при друга д-р, тъй като тази от първата ще е отпуск. Надявам се и тя да има достъп и да ми предостави документа.

# 211
Аз получих документ с измерени параметри, какъв в риска след БХС, снимки и описание каква е плацентата към момента,разни други размери, колко е пулса на бебето, трябва да видя какво още пише, че не помня. Но на мен резултатите от БХС ми излязоха за 2 часа и доктора каза да се върна, за да ми каже един вид обобщение на прегледа.
А за глобулите, моите освен воднистата част им и една жълтеникава гъста, което също оставя петна.

# 212
  • София
Би следвало в електронното досие да е налична информацията. Щом ще си в същата клиника, би следвало и другия лекар да има достъп до информацията. Не смятам, че ще е проблем да поискаш документ, да си го приложиш. Аз си събирам всичко.
В клиниката, в която правих ранната фетална, имат практиката на регистратура да разпечатват документите. На излизане като платих прегледа, момичето ми разпечати всичко.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:18 от Iv4EnCeTO

# 213
документ трябва да имаш с маркерите но след рез от кръвни инче прегледа нее завършен без тях

# 214
Благодаря Ви! (Става въпрос за МБАЛ Надежда.)

# 215
Мамита, днес ми излязоха и моите изследвания. Някоя от вас дали може да ми разчете микробиологията, първите данни ме притесняват. Отделно излезе леко завишение на СУЕ.
Чакам отговор от лекаря си, но до тогава да споделите и вашия опит, ако сте се сблъсквали.

# 216
Момичета, кажете си мнението за тези резултати за Даун...не ми изглеждат въобще добре! Феталната мина, всичко каза АГ че е наред, но тези стойности от БХС....
Следобед ще съм при АГ, но до тогава, моля кажете какво мислите.

# 217
1:13000 не ти изглежда добре? Аз ли нещо не виждам добре?

# 218
Съжалявам, объркала съм се. Сега прочетох всъщност как се измерват стойностите.

# 219
Под 1000 е притеснително, даже на някой места не го отчитат като такова. Вашите са ок.

# 220
Аз пак имам нисък PAPP.. 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ 0.22 някой наясно ли е с тези стойности? И изобщо нещо прави ли се? Предния път никакви мерки не бяха взети. В последствие се сдобих с високо кръвно и при раждането се наложи вливане на протеин.

# 221
Мамита, днес ми излязоха и моите изследвания. Някоя от вас дали може да ми разчете микробиологията, първите данни ме притесняват. Отделно излезе леко завишение на СУЕ.
Чакам отговор от лекаря си, но до тогава да споделите и вашия опит, ако сте се сблъсквали.
Мисля че всичко изглежда наред с микробиологията, а до колкото знам по време на бременност СУЕ се завишава по принцип, моето беше на горна граница, но все пак лекаря ще каже най добре. Кое точно те притеснява в МБ?

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 15:47 от gvendolinka

# 222
Левкоцитите и Лактобациликуса. Това, че е >30. Не знам нормално ли е да има наличие и самият факт, че не е упоменато колко над 30...

Мисля че всичко изглежда наред с микробиологията, а до колкото знам по време на бременност СУЕ се завишава по принцип, моето беше на горна граница, но все пак лекаря ще каже най добре. Кое точно те притеснява в МБ?

# 223
Левкоцитите и Лактобациликуса. Това, че е >30. Не знам нормално ли е да има наличие и самият факт, че не е упоменато колко над 30...

Абсолютно нормално е да има левкоцити, пише че ако са повече от 400 е увеличение( поне така виждам че пише) винаги има по няколко бр от тях. Лактобацилус трябва да има, ако са под 30 е проблем и се слагат глобули Лактобацилус за да се заселят, това са добрите бактерии. Когато са над 30 е ок, така трябва да са. Левкоцити също има И в кръвната картина дали повече или по малко.
Според мен е перфектна МБ.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 16:15 от gvendolinka

# 224

Абсолютно нормално е да има левкоцити, пише че ако са повече от 400 е увеличение( поне така виждам че пише) винаги има по няколко бр от тях. Лактобацилус трябва да има, ако са под 30 е проблем и се слагат глобули Лактобацилус за да се заселят, това са добрите бактерии. Когато са над 30 е ок, така трябва да са. Левкоцити също има И в кръвната картина дали повече или по малко.
Според мен е перфектна МБ.
Много благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт