Отговори
# 405
Аз съм при др Ивон Ангелова като за сега ме следи в ел Масри но изражда в Бургасмед, първото ми детенце родих в Пълмед и останах доволна, сега пак по веригата ама на местно ниво тук😅доволна съм. Снощи прокървих и се наложи да мина спешен кабинет, АГто беше на смяна и ме успокои, позволи ми да се прибера че няма кой да ми гледа каката на 1г и 8м, но с обещанието само да лежа. От снощи не е спряла да ме проверява как съм, с което ме кара да се чувствам мега обгрижена🥰

При д-р Делян Йорданов. Той е завеждащ АГ отделение в Дева Мария. Ходя на прегледи в Света София. Имам доволни приятелки от него, сега ще оперира и Коста на сестра ми. Държи се добре, интересува се, обяснява ми. Засега съм доволна.

С първата бременност се следих в София до седми месец(живеехме там тогава, после в Бургас при доц Ирмов, но съм крайно недоволна от него.

Иначе за Татарова имам доста добри отзиви също.

Ти при кого си?
Дано мине скоро! При кого се следиш в Бургас, аз също съм от тук бременна с второ детенце в 10гс🥰

Здравейте и от мен, прекрасни дами 🌸
Казвам се Èлина на 33г от Бургас
Бременна съм в 12гс, минахме ФМ и всичко е наред☺ Казаха ни да очакваме девойка.
Това ми е втора бременност. Имам малък дивак на 2г8м 💙 Той беше ин витро бебе, номер две е спонтанна бременност ❤

Все още много ми се гади, умирам от главоболие и умора,  о се надявам скоро този период да приключи.

Пожелавам на всички ни лека бременност и много хубава споделеният в групата!

# 406
Преди години, отиваме в Дундьо да купуваме подарък за бебе и ММ видя въпросната Мима. Кожена, кафява…. пада си ексцентрик и ми каза, че един ден това ще е количката. Аз като видях кожа и си представих спарено дете. Видя и цената и рязко я отхареса. Grinning Като ходихме в Рая Тойс в интерес на истината беше някак по-либерален ценово. Все си мисля, че накрая ще купя хубава количка от чужбина. Момичета, къде в централата част на София има групови занимания за бременни? От кога е подходящо да се започне такъв тип занимания?
Аз мисля да ходя от Септември на едно от двете места
https://benefitsystems.bg/location/saltart/
https://benefitsystems.bg/location/yoga-vibe/

За количка много се двоумя. Дали да е направо хубава лятна със зимен кош. Единствено ме притеснява, че сина ми още на 4 месеца не искаше да се вози легнал и се наложи да вадя летния кош, а на летните колички опция за возене с лице към майката има май само Сайбекс мелио.
Мъжа ми пък си въобразява, че ще ходи в планината с количка и иска Изиуолкъра, но знам, че ще искаме още 5-6 месец да купуваме нова.
Количка и столче от България не бих купила, цените са много по-високи.

# 407
На изиуолкър летния кош също се върти към майката. И сме ходили доста в планината, да. 😃 Супер си е.

# 408
На изиуолкър летния кош също се върти към майката. И сме ходили доста в планината, да. 😃 Супер си е.
Да, имах предвид за летните колички, че обикновено са само гледащи напред, иначе другите 2в1 си се въртят кошовете.

# 409
на сайбекс изи туист се върти но ние взехме такава и по горе описах че я върнах след тест в нас грам не ми допадна .

# 410
Докога мислите да работите?

# 411
Здравейте и от мен! Аз съм с термин 1 март 2024, но много е възможно да е и февруарче, затова ще се включа и в тази група Hug
Искам да попитам има ли група на февруарските бебета във Фейсбук, че нещо не намирам?

# 412
Момичета, помагайте… Вчера бях на преглед при лекарката,която ми води ЖК… Бях мн разочарована,ужасно грубо,арогантно и неадекватно отношение… Тръгнах си много разстроена… Получих и кървене от прегледа, което още продължава.. Въпреки,че съм си платила пакет,не смятам да стъпя повече там,бях с друго впечатление,но уви… Разбрах, че се държи така и с другите.. Та въпроса ми е  може ли някой да ми препоръча добър лекар за ЖК в София, защото не знам към кого да се насоча наистина… Имам добри отзиви за други лекари, който обаче имат часове за след няколко месеца,което не ми върши работа. Не карам лека бременност и ми е изключително неспокойно.. Благодаря предварително!

При кого бяхте и в коя болница?

# 413
Докога мислите да работите?
Ако всичко е наред, ще си работя до край🙂...до 45- дневния болничен

# 414
  • София
Мисля да работя докато ми е окей натоварването. Понеже ми се задават нови задачи, които ми биват натрапени от хора извън екипа ми, мисля скоро ще трябва да кажа на мениджмънта, че съм бременна, за да могат да насочат тези задачи към някой друг. Ако трябва да поема още натоварване към сегашното ми, определено по-скоро бих излязла в болничен. Но имам страхотни мениджъри и се надявам, че няма да се наложи Simple Smile

Някой може ли да посочи 2-3 чужбински сайта за купуване на количка? Рових като гламава вчера и не видях нещо на супер оферта спрямо нашите цени. Значи ходя на грешните места Simple Smile
И още един въпрос - доколко ултразвука пречи на бебето? тоест, колко време най-малко трябва да минава между два прегледа с ултразвук, за да не го травмираме?

# 415
Ето това е фейсбук групата ☺️
https://www.facebook.com/groups/234733802602854/?ref=share

Здравейте и от мен! Аз съм с термин 1 март 2024, но много е възможно да е и февруарче, затова ще се включа и в тази група Hug
Искам да попитам има ли група на февруарските бебета във Фейсбук, че нещо не намирам?

# 416
Благодаря за линка!

Относно закупуването на количка от чужбина аз май не бих рискувала, защото ако нещо се окаже че не ми харесва или трябва да я сменям ще стане голяма хамалогия. Така си мисля.

Иначе и на мен ми е интересно за ехографа, на колко време може. Даже се замислих дали да не си закупя от емаг един такъв, около 100 лева са.

# 417
Мисля да работя до 1 ноември, но ако в училище станат твърде много болните ученици, излизам болничен без да се замислям. Чакат ме още поне 40 години работа, та няма да се правя излишно на герой през бременността.

Допълвам си мнението:
Днес си взех зимното яке за бременни от About u. Пълен потрес! Такова чудо не очаквах и в най-лошите си представи!!! Огромно широко безформено, отвратително. Да не говорим, че на снимката беше показано, че е дълго, а на мен ми е късо и приличам на анимационен герои. Късо широко яке без никаква форма, леко квадратно и надолу тънки крака! Същински Спондж Боб съм! 😳😂 Връщам го със сигурност!
Май май ще има на опция нормално яке откопчано + огромен шал пред мен за корема...

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 12:26 от Анонимен

# 418
  • София
Стига, бе, Миша, даже аз не съм чак толкова изтрещяла Grinning За какво ти е, само да се ошашкаш, ако нещо не успееш да го издириш къде се е скрило малкото калпазанче Wink Като минала през това, казвам ти - стане ли нещо, усеща се. Аз просто знаех и двата пъти, че губя бременността (първия път се суетих чак при кървенето, но втория път отидох при доктора преди това и казах "идвам само да потвърдите").  Ако се чувстваш добре, изобщо не се вкарвай в излишни филми, според мен.

Аз четох за ултразвука, казват, че в наши дни изследването не е свързано с вредно облъчване като едно време, но все пак не се препоръчва излишно да ги гледаме малките, защото можем да си измислим от какво да се стреснем. Ще разпитам и док в сряда, но предположих, че може някой вече да е питал и затова писах Simple Smile

Благодаря за линка, Мама Еднорог!
Ако се присъединя, длаи ще се види в активността на ФБ профила ми? Че още не съм казала на повечето близки (ще ми се да е на живо, а не знам кога този месец ще пътуваме към тях).

# 419
Аз смятам докато мога.. До края даже. Просто с ММ стартирахме собствен бизнес предния  месец точно и някак не ми се иска да го оставя сам да се оправя. Разбира се, зависи как се чувствам. Ако не мога, няма как,но дано да имам тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт