), но е много хвалена. Ако все още не си я чела може да я погледнеш. До сега в книгите, които аз съм чела се казва, че винаги и двете страни са виновни. Аз запонах с приятелчетата да прилагам тези методи "ако не можете да се разберете как да играете с ***нещо си*** ще го взема и двамата няма да играете с него." Звучи ми логично да се "скараш" на двамата.
Внимавайте много !!

и виждаме госпожата. Здравейте г/жо Велинова, и той бам се обърна с гръб и наведе глава, наистина се засрами. Имам лошо предчувствие за адаптацията. Дайте идеи как да говоря, държа и всичко което би ми било полезно.
Според мен се справяш страхотно с подготовката на Жорко! Аз в това отношение не съм правила нищо, освен, че казвам отвреме-навреме на Борко, че скоро ще ходи в нова градина, а не в Пам и Бу. На него също идеята не му харесва. Нормално е и общо взето няма какво да направим, освен да приемем чувствата на децата такива каквито са. Имат право да се сърдят и да не искат промяна.
Повечето деца сигурно вече тръгнаха на градина - споделете как върви, харесва ли им на децата, вие доволни ли сте?

Препоръчани теми