Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Според мен са оригинални, но някои много намалени са залежали.

# 121
Днес получих последната ми поръчка:
https://fashiondays.page.link/kz2nihFYfymZJwMo9
Дойдоха в кутия на FD, като стелката в см не си отговаряше и въпреки че поръчах 39.5 (за първи път поръчвам унисекс модел), ми стискаха. За справка другите ми New Balance 327 са 39 по дамската номерация и са ми идеални. Ще ги връщам със сигурност.

https://fashiondays.page.link/ZsB7dZigmuU3VMqV7
Имам нужда от нова черна чанта, като хобо моделите са ми най-удобни. Колебая се дали да я задържа, защото е по-малка от досегашната ми чанта, която събира какво ли не. Но е стилна въпреки логото (по принцип не съм им фен).

# 122
Линковете ме пращат към апа...не се отварят.

На моите пума е отбелязана дължината на ходилото - 24, 5 см. На който размер на ходило, стелката е 25 см..нейната дължина не е изписана. Мерих стелката и точно 25 см си беше.
Тях ги върнах че ми бяха малки.

Новите са с 25 см ходило и стелка 25.5.

Мисля че бъркаш ходило със стелка.
На маратонките е изписано ходилото!

# 123
  • София
При мен линковете работят.

Аз поръчах току що едни дънки gstar, във фд бяха с най-добра цена.

# 124
Не са видими за тези, които нямат приложението ..
Защото линковете са от там...мисля че стана ясно..

# 125

Не съм през приложението и ми отваря линковете Rolling Eyes

# 126
И на мен не ми се отварят линковете, праща ме да качвам приложението. Нямам го, само то ми липсва...
Не съм поръчвала отдавна от ФД, чета ви, за идеи. Влязох да разгледам Том Тейлър- откъде ги вадят тези дрехи не знам. Във физическите им магазини или от абаут ю пазарувам, но тези във ФД са сякаш друга марка. Много странно...

# 127

Не съм през приложението и ми отваря линковете Rolling Eyes

Да, но го имаш инсталирано.
Нас ни праща да го сваляме. А ние не искаме да го имаме.

Все тая...

# 128
[quote author=𝓗𝓪𝓵𝓸 link=topic=1584194.msg47083599#msg47083599 date=1697619630

Да, но го имаш инсталирано.
Нас ни праща да го сваляме. А ние не искаме да го имаме.

Все тая...

Отварям линковете на лаптоп и съответно нямам никакво инсталирано приложение.
Така че за мен е все тая, защото мога да отварям линкове... за разлика от други Laughing

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 20:27 от 𝓗𝓪𝓵𝓸

# 129
Днес получих последната ми поръчка:
https://fashiondays.page.link/kz2nihFYfymZJwMo9
Дойдоха в кутия на FD, като стелката в см не си отговаряше и въпреки че поръчах 39.5 (за първи път поръчвам унисекс модел), ми стискаха. За справка другите ми New Balance 327 са 39 по дамската номерация и са ми идеални.

Много странно- вчера взех абсолютно същите, за мен 38, във FD кутия, и за мъжа ми 44, неговите в оригинална кутия дойдоха. Номерата си отговарят. И мъжа ми и аз имаме и други видове NB327, купувани от различни сайтове през времето,  абсолютно еднакви са тези като номерация.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 10:02 от BrightT

# 130
  • Anywhere
На въпроса за кецове Пума, лятото си купих едни бели, на много добра цена. Определено са оригинални, бяха си с кутия, отговарят на номера и вече няколко месеца не са мръднали Simple Smile

# 131
Имам кецове на Пума от миналата зима. Спуках ги от носене цяла зима. Не са мръднали, тази зима чакам да застуди и пак ги вадя, че са подплатен модел. Дойдоха в оригинална кутия, ако това има значение.

# 132
  • БГ
Имам кецове на Пума от миналата зима. Спуках ги от носене цяла зима. Не са мръднали, тази зима чакам да застуди и пак ги вадя, че са подплатен модел. Дойдоха в оригинална кутия, ако това има значение.
Здравейте, бихте ли споделили модела, че съм в търсене на зимни кецове Simple Smile

# 133
Върнах пратка вчера в 16.30., днес в 13 ч парите бяха в сметката ми! 😀

# 134
One_love ето тези. Много удобни. Много носени. Не са мръднали. И за дъжд стават.

Общи условия

Активация на акаунт