ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • в очите на дъщеря ми
Ммм, прекрасната е много разочарована, имат нов правилник и според него, остава без стипендия....

# 421
Витка, я се похвали каква е, плод или зеленчук. Зарадвай ни.

Мамзелче, къв е тоз правилник, как няма да вземе стипендия. Ужас, надали и е толкоз нисък успеха от мин. уч. година.

При мойто пък втори ден с емоциите. Тоз по гео. стигнал до каб. и се върнал, мойта вика - отиде да вземе ключа. Върнал се с проектор, тамън да отвори и му казват, че е заключено, ааайййде обратно за ключа. Минало някво дете и му вика - земята е кръгла. Сърдитка му вика господина с мечовете, защото един ден, както си вървяла, този по гео. и още един вървели, да ама по гео. взел че се препънал, носел някакви мечове ( бил треньор по нещо си майче ), та за малко да се наниже в тях. На мойна и станало смешно, едвам се сдържала да не прихне в смях. За него каза, че било малко странно. По мат. пък пишела закъснения и отсъствия, на половината клас горе - долу им натряскала. По АЕ били със заместничка, титулярката отсъствала. По РЕ, първо взели някакво упражнение, после азбуката и продължили нататък, като правела проверката за - кой го има и кой не, сърдитка я прескочила, и тя нарочно не и се е обадила. Дано школото не изпищи първо с някое отсъствие по погрешка. Днес си дала бумагите на класната. Отиде да яде, и няма как да разбера подробности, преди това приготви раницата за утре, а като се нахрани, сигурно пак ще отлети в света на сънищата. Вчера направи така, но да видим.

# 422
Тони, грахче е Simple Smile

# 423
Момичета, простете че така нахлувам. Имам учебници за 8 клас, но не намирам темата за осмокласници. Вие на кого ги продадохте?

# 424
Витка, СУПЕЕЕЕРРР, ( не ти се карам и не ти крещя ), изригнах от кеф. Браво на детето, все тъй да те радва. Грахчета и Боровинки да получава само.

И аз искам да видя таквиз при поспаланка, но май нема да мъ огрее. Като знам какво, колко и как учиха предметите, точно тези от които почиваха една годинаааа, направо одъртявам и остарявам рязко с още 50 годинки.

Елинор, напиши го с букви и годината в търсачката горе, би трябвало да ти излезне. Иначе пробвай в някоя борса за употрябявани учебници, или в някоя група във фейсбук. Преди няколко поста, пуснах линк към един сайт, но той е за подаряване. Мисля, че не ти върши работа.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1581905
Това е линк към осмокласната тема.

# 425
Аз нашите учебници ги дадох на познато дете. И днес 😭😭😭 Трябвала му христоматията по Литература! Май ще купувам нова. 🤔🤷
Ама и аз що ли му пипам нещата?!

# 426
  • София
Зайче, и аз така направих, но да четат в интернет. В христоматията са произведения, има ги навсякъде.
По философия ще правят входно другата седмица, ще е порядъчно зле.. А после и на немски ще я учат. На него на български му е трудно...

# 427
  • София
Трябвала му христоматията по Литература! Май ще купувам нова. 🤔🤷
Зайче,  че за какво му е христоматията по литература? Аз нашата също я дадох, но все ще намерим от кого да снимаме, чак пък да купуваш нова.

# 428
Благодаря Тони!

# 429
Трябвала му христоматията по Литература! Май ще купувам нова. 🤔🤷
Зайче,  че за какво му е христоматията по литература? Аз нашата също я дадох, но все ще намерим от кого да снимаме, чак пък да купуваш нова.

Еми, имали да си доучват нещо от миналата година. Те учебник не са ползвали, само Христоматия.
Зайче, и аз така направих, но да четат в интернет. В христоматията са произведения, има ги навсякъде.
Би трябвало да е така!
Ще се справят някак!

# 430
Зайче, квот в христоматията, таквоз и в учебника и в нета. Да не риве.

Дени, стискам палци от ся. Ша съ справи, нема страшно. Па защо ще я учат на немецки.

Елинор, няма за оти.

Момичетаааа, нема да има контролно по Хим. др. седмица, явно се е усетила, или грешка е било, или някой и е казал.
Но пък началото на октомври ще е по ИТ но не знам дали за двете групи, по РЕ ноември втората половина на месеца и точно след ваканцията, началото на януари и ще бъде класно, а по Химия си седи за декември.
Мааалкооо ми поолекна. Но да не избързвам, че нищо се не знае. И от ся им е казала химичката, че другата година, ще са с друг учител. Очаквай неочакваното, изненадите летят кат изтребител.

А иначе таз христоматия на кое издателство е, че са една камара тез издатели ( предатели ).

# 431
Олеле, Дени, философия на немски?! Стреснах се? Ходих да проверявам, не съм купувала такъв учебник. Само на български ми е философията.Няма да се учи и тя на НЕ.

Тони, на БГ учебник е. Ще видим утре какво точно и колко дълго ще им трябва и ще решаваме какво да правим.
Вие вече си знаете всички контролни, класни, браво! При нас школото не е активно, а миналата година само по математика се попълваха тези неща. А химичката какви пък планове има, че за другата година знае е, че няма да я има? 🤔

# 432
  • София
Ще учат на немски, че нали е в немска гимназия. То никаква философия нямаме - ни на немски, ни на български, ще видим как ще е.
Зайче, при вас нещо друго на немски ще има.

# 433
  • Майничка
Моята ще учи биология и физика на френски. Харесала си преподавателите. Ще правят входни по всичко.
Аз нещо промърморих, че не си четат наредбите, но девойката ме отряза, че няма да е тя човекът, който ще им го каже, да съм си траяла.
Трая си, аз драма нямам.😁

# 434
  • Пловдив
Да не мислите, че тези, които 8 клас са учили разказвателни предмети ще се справят по-добре на входните Stuck Out Tongue Winking Eye Вашите поне ще имат оправдание, че не са учили предмета миналата година.
При нас всичко е лежерно, направо ваканционно все още. Не личи, че е на училище, с тази разлика че се щраква ключът в 6:30 сутринта и се прибира по никое време, както през ваканцията. Решавали си задачите за домашно я в KFC, я на друго подобно място. Дори по-големите в компанията им обяснявали задачите и било полезно излизането. Така ще каже, спор няма. Още малко, че е грехота да не се изполва това прекрасно време навън.

Общи условия

Активация на акаунт