С какво ви дразнят хората?

• 276 157
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 195
Дразнят ме пикаещите по улиците.
Пикаят понеже няма (обществени) тоалетни.

Сигурно донякъде е вярно, но защо са все мъже, леко подпийнали? Дали няма връзка с алкохола?
Защо не съм видяла бременни жени да се облекчават по улиците? Аз поне, като бях бременна имах позиви за уриниране през половин час. За щастие, живея в държава с много обществени тоалетни, включително и по парковете и пак се срещат пикаещи по улиците мъже.

# 196
Определено има връзка с алкохола. И още как. Просто алкохола внезапно предизвиква нетърпима нужда от "малка нужда" и кой ще се стиска и търчи да търси тоалетна.
А за някои народи пикаенето на обществено място е културна особеност и не е скандално... Те англичаните като се напият чистак голи ходят по улиците! Гърците бяха пощурели от тях...

# 197
Явно само за мъжете няма. И то за определена група мъже.

# 198
  • София

Сигурно донякъде е вярно, но защо са все мъже, леко подпийнали? Дали няма връзка с алкохола?
Защо не съм видяла бременни жени да се облекчават по улиците? Аз поне, като бях бременна имах позиви за уриниране през половин час. За щастие, живея в държава с много обществени тоалетни, включително и по парковете и пак се срещат пикаещи по улиците мъже.

Защото аз лично в 3ти триместър не мога и да клекна даже...не че не ми се ходи през 10 мин.

# 199
Не са само мъжете. Виждала съм на спирка на градски транспорт жена клекнала. Да, на самата спирка през деня. Отвратителна гледка, но според мен това са болни хора, които трябва да са в институции, а не по улиците

Темата стана гнусна

# 200
Ваня Григорова ще излезе права за обществените тоалетни. Има хора, които не могат да задържат урина, какво да правят, да се напикаят ли? Освен, че е гнусно, е и нехигиенично.

# 201
Преди много години, бременна в 7м с първото, пътуваме за България. До тогава си нямахме и представа за "великото преселение на народите по Коледа", имах час за доктор последният работен ден и тръгнахме на път. Да ама на Хърватската граница имаше задръстване и висяхме 13ч. Първите 11 стисках, после като доближихме границата видях че има тоалетна и отидох. Много хора (и мъже и жени!) си вършеха нуждата от страни на пътя. Аз, хем бях с много малък корем, нямаше как. Не съм се и пробвала де, то имаше и доста сняг, не си го представях

П.С. да, има нужда от повече обществени тоалетни, не само пияните (те надали ще ги ползват) и други не могат да стискат. Дядо ми е 80г, има проблеми с простатата и също не може да стиска. За това и не излиза много от вкъщи, на пазар, на доктор и обратно вкъщи

# 202
Не са само мъжете. Виждала съм на спирка на градски транспорт жена клекнала. Да, на самата спирка през деня. Отвратителна гледка, но според мен това са болни хора, които трябва да са в институции, а не по улиците

Темата стана гнусна
а какво се очаква. Да пикае в гащите?
 Факт, че е неприятното, и аз съм виждала жена на графа! Ама защо за жена да е по-неприемливо...
Който не се от София, не познава практиката на заведения и не познава града лесно изпада в неприятна позиция. Ако пък има и здравословен проблем какво да говорим.
Признайте, колко от вас биха пикали в гащите при опция от двете( или гащи или клякаш).

# 203
Ами не само обществени, и тоалетните в здравни заведения са заключени.
Преди 10 години, водя баща ми на ТЕЛК, след инсулт, трудно подвижен с канадка, приемащ хапчета за уриниране.На втория час чакане,му се приходи до тоалетна, тя заключена, поискахме ключ, не дадоха.Излезе и се изпика между вратите на ТЕЛК и АГО, те са една до друга.Трябваше да се напикае и да стои мокър още два часа, февруари в студа?

# 204
  • София
Аз вчера бях на преглед при АГ в ДКЦ 15 и трябваше да поискам ключ за да мога да ползвам тоалетна... тази за "пациенти" и тя беше заключена...

# 205
Тоалетната е свързана с културата на един народ, в България дори и в хубави заведения тоалетните са неприятни. Обществени тоалетните няма също. Хигиената е ниска. Бях в четиризвезден хотел на морето и в ресторанта  тоалетната беше мръсна, кошчето прелива, няма тоалетна хартия обърнах се към рецепцията обяснявайки любезно, резултата беше никакъв, а и наглия отговор. беше: ами хотелът е пълен.

# 206
Аз вчера бях на преглед при АГ в ДКЦ 15 и трябваше да поискам ключ за да мога да ползвам тоалетна... тази за "пациенти" и тя беше заключена...
Поне са ти дали, на нас не ни дадоха.

# 207
bubolina73 има спец. приспособления за хора, които имат това забояване. По ял свят ги продават и ползват хора и не пикаят на спирките. Според мен е психично.

# 208
Дразня се, когато ме гледат в очите и ме лъжат. В същото време са на ясно, че аз много добре разбирам, че ме мамят, но те продължават най- безцеремонно.

Целта е да се провокира реакция и след това да я използват в своя изгода. Пълен игнор и дистанция са решението в такива ситуации. Никакво споделяне на каквото и да е с такива хора, ограничаване на контакти с тях до минимум. Липсата на информация за вас, която да използват като материал за интриги и провокации е най-доброто, с което можете да ги накажете. 😎

# 209
Хиляда пъти се е коментирало това в обществното пространство и пак същото.Всякакви чиновници се изказваха,че нямат право да заключват тоалетни,но нашите медици продължават да го правят.Трябва да се сигнализира здр.каса,те могат да глобят дкц-то.Д-р ми е казвал,че се е случвало.Познайте!След 1-2год. пак се заключваше тоалетната.Да не говорим,че понякога има отключена за пациенти само на един етаж,а дкц е примерно на четири етажа.

Общи условия

Активация на акаунт