Бартолинова жлеза

• 269 773
  • 627
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, на някоя случвало ли ѝ се е, след 2,3 дни подуването и “топчето” да изчезне без да изтича гной? Просто ми се подува без да набира. 🙄 За 2 или 3 път ми се случва. Налагам го с дебела мара, компреси с лайка и смрадлика.

# 616
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте, на някоя случвало ли ѝ се е, след 2,3 дни подуването и “топчето” да изчезне без да изтича гной? Просто ми се подува без да набира. 🙄 За 2 или 3 път ми се случва. Налагам го с дебела мара, компреси с лайка и смрадлика.
Здравей,да при мен .изчезна само с компреси от лайка,слагах на една превръзка през ноща,много съм доволна🤗.

# 617
На мен ми се е случвало,подува се и като го усетя от рано и слагам компрес с риванол и спада. Не се стига до сериозно надуване и спукване.

# 618
Ох, дано и този път така ми се размине, но доста боли ….

# 619
Здравейте! С диагноза съм Бартолинова киста, която е доста болезнена и най вероятно абцес. Имам направление за хирург. Правили ли сте преглед при хирург и ако да може кажете къде и при кого. И ако е наложило операция, да споделите къде и при кого е правена. Благодаря!

# 620
Не се ли повлиява от някоя от написаните бабини рецепти ?

# 621
Не опитах доста неща. За това предпочитам да го махнат.

# 622
Здравейте на всички в групата!
По стечение на обстоятелствата съм настанена в болница, за лекуване на инфекция на пикучните пътища. И за разкош от два дена съм със зверски болки, заради възпаление на бартолиновата жлеза, най-вероятно абцес. Пратиха ме на консултация с гинеколог и от там си тръгнах с тази диагноза, макмирор овули и обезболяващи свещички. Казаха ми преди да ме изпишат от отделението, в което съм да мина да ме" цепнат". Видя ми се доста грубо това изказване и се стресира, но болките в момента са много силни и не се влияят лекарствата, които ми изписаха.
Моля някой да ми обясни какво е това "цепване", каква точно е процедурата, че не издържам тези болки вече!

# 623
Цепването е да цепнат абцеса, а не да чакат да се пукне сам. Ако можеш слагай компрес с риванол да го изтегли , малко ще те облекчи , после като се спука пак ще го изцедят така да се каже, ще го изчистят. За първи път ли ти се появява този проблем ? Според мен заради инфекцията, стрес и спаднал имунитет.

# 624
Да, за пръв път ми се подуват. Четох тук за компреси те с риванол и слагам цял ден, но продължава много да ме боли. Исе замислям дали да се подложат на това "цепване"

# 625
Продължавай още малко с компресите, при  мен беше по същия начин и на сутринта се беше спукал сам, после отидох да ме почистят и продължих компресите. Сменяй го честичко хладното ще облекчи.

# 626
Продължавай още малко с компресите, при  мен беше по същия начин и на сутринта се беше спукал сам, после отидох да ме почистят и продължих компресите. Сменяй го честичко хладното ще облекчи.
Много ти благодаря!

# 627
За нищо, пожелавам бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт