Booking /Тема 6/

• 44 112
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вчера забелязах, че местата, които са с по-ниска цена за мобилни устройства, в повечето случаи (видях само едно изключение) искат предплащане на цената въпреки безплатното анулиране. От компютър цената е доста по-висока, но се плаща при изтичане на срока за безплатно анулиране.

# 166
  • София
Това, според моя опит, зависи от политиката на съответното място за настаняване.
И през мобилното приложение за някои места за настаняване за една и съща услуга има различни цени - с включено безплатно анулиране, с гъвкавост на дати или без двете.
Има и такива, които в никой случай не допускат опция за по-късно плащане - нито през букинг, нито през собствените им сайтове. Често това са места, които винаги ще бъдат продадени на макс предвид характеристиките им - не им се налага да се борят за всеки клиент.

# 167
  • София
KCD6AFNCXN Важи до 22.10.

# 168
Код и от мен
YC158KUNE5
Важи до 21.10

# 169
И от мен един код, валиден до утре включително
893V137WYH

# 170
Здравейте! Може ли свободен промо код на лично съобщение.
Благодаря предварително!

# 171
Благодаря предварително!
И трите по-горе ли са използвани без някой поне един like да сложи?

# 172
Благодаря предварително!
И трите по-горе ли са използвани без някой поне един like да сложи?

За съжаление, да Sad

# 173
  • София
Много пъти кодовете се използват от хора, които дори не са регистрирани във форума, но знаят за тази тема. Минават, възползват се и няма и помен от тях.
Аз затова изпращах кодовете, които получих, на лични съобщения - поне да знам, че ще ги ползва човек, който някой ден ще върне жеста на друг съфорумец. А така, като ги публикуваме в темата - често отиват при хора, които са безполезни за всички нас.

# 174
Последните два пъти и аз пратих на лично, но сега не знаех на кой да ги пратя, никой не беше писал и директно го пуснах тук. Вече ще изпращам само на лично

# 175
  • София
Аз писах тук в темата (а и не съм само аз), че имам код и ще го изпратя на първия, който ми пише. А в друг случай видях, че съфорумец беше помолил за код на ЛС - писах, трябваше му още, изпратих.
Не укорявам никого, ако публикува кода си тук. В крайна сметка - направил е някому добро. Нищо, че този някой не смята, че дължи едно "мерси" поне. Simple Smile

# 176
Моля, трябва ми свободен код. Ако някой разполага и не му е необходим, ще бъда благодарна.

# 177
Имам свободен код, ако някой има нужда да ми пише на лично съобщение.

Изпратен е.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 11:30 от ive1981

# 178
Имам код за 10 % за мин. 50 € резервация до 24.10.  Пишете на ЛС.

Изпратих го...

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 17:06 от kativita

# 179
  • Хасково
Здравейте, а как се получават тези кодове ? Аз сега научавам че има такива кодове. А колко резервации направих тази година. Две  седмици се боря с Букинг и завършване на последната резервация в Барселона.  Ако знам къде да ги търся мога и аз да помагам ако има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт