Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 198
  • 661
  •   2
Отговори
# 645
Имам странното чувство, че Ицака ни чете стриктно и че заради миналогодишния ни спор на тема "ЗА или ПРОТИВ коалициите?" бяха въпросите във визитките: Имаш ли стратегия?, Коалициите - какво мислиш за тях и ще участваш ли в такива?
Естествено, че чете, той даже е писал тук. Но симпатизира на форума, поне така си мисля.
Да си призная, миналия сезон не го гледах
Никога не е късно да наваксаш Wink А и хората задобряват все повече и повече. Да не говорим, че са свестни млади хора, които си работят кротко и не летят в облаците, а и не се надуват, като някои други водещи на риалитита (да не казвам имена). Зрителите това го забелязват.

# 646
И на мен Жорката ми е фаворит, обаче знам  покрай общи познати , че не са с Фейгин от доста време, но са в добри отношения. Визитките може би са записани по-рано

# 647
Дано не е вярно, много ги харесвам като двойка.
То не само тук, като цяло темата на сезона беше “за и против коалициите”. За предаването е много по-добре да има коалиции и драми, иначе трябва да разчитат само на силен сценарий (игри, мисии, туистове в правилата) или достатъчно интересни играчи. С коалициите сюжетът се пише сам.

# 648
Абе, разгледах профилите им днес, махнали са снимките заедно, само един клип е останал...жалко.

# 649
Да не е станало нещо в къщата, че да са приключили? 🤔

# 650
А в промото за следващия епизод Валерия с кого е в едно легло? С Янков, приятеля на Кумбата или с Жорко от Игрите 🤔

# 651
Клоня към приятеля на Кумбата

А в промото за следващия епизод Валерия с кого е в едно легло? С Янков, приятеля на Кумбата или с Жорко от Игрите 🤔

# 652
  • София
С Янков е, доколкото видях, а и Коцето така изкоментира на синхрона.

# 653
2. Цветелин (футболистът) - изглежда свеж, каза си човек, че не е математик, за това се грижи за външния си вид. Мисля, че беше искрен в поведението си.
Накефи ме изказването му за Едис Пала. Те бяха в един отбор в Сървайвър и си помагаха в началото, но дизайнерчето започна с ударите под кръста и предаде всичките си доскорошни приятели... с типичните хлъзгави номерца.
10. Алекса Радева - много неприятна ми беше, от типа момичета, които с надменността си слагат бариера срещу хората и си мислят, че това е много яко поведение. Почти съм сигурна, че ще е страшен дразнител.
А тази за момента ми е дъно на дъната. И ако съм в къщата ще я правя луда за всяка забележка. Че даже ще я наричам Алѐкса точно заради това, че започна да натяква на хората още от първата си минута след влизането. За ОнлиФенс изпълненията й... е излишно да си пиша мнението, то е ясно.

# 654
  • София
Всъщност Цецо ги "предаде", но това е част от играта, решиха да рискуват.

# 655
Не съм гледала точно този Сървайвър, но Цецо не ми изглежда, като човек, на който може да имаш доверие. А и какво стана с него и Ермина?
Относно промото за следващия епизод, в крайна сметка, може би имат някаква мисия да спят по двойки.... или се опитвам да оправдая Валерия ;д

# 656
  • София
Цецо имаше стори, че гледа първи епизод с Ермина. Може би са заедно още.

# 657
В конфликта между Цецо и Едис определено бях на страната на Цецо.
Иначе в "Черешката на тортата" рекламират "Седмица на инфлуенсърите".. за идната седмица. Разпознах само Емил Конрад от петимата. Ама аз не съм навътре с материала, така че казвайте останалите Grinning

# 658
  • София
Изи беше в Хелс Китчън, много добри приятели са с Емил Конрад.  Йоана е готина, харесвам я, общо взето само този другия мъж не го знам кой е.

# 659
Само мен ли малко ме дразни, че жените са доста по-малко от мъжете тази година? Имам спомен, че предните години бяха поравно (може и да греша). Иначе засега кастът ми харесва, горе-долу интелигентни хора, по-изпадналите май са в Диви и красиви. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт