🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 714
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • В морето
Това прилагателно и на мен така ми действа, но въпреки всичко разгледах. Едната марка Mazhi Mazhi беше представена в кутия на BgBox с един сапун, натурална козметика, не изглежда зле продукта, а Voditsa не ги бях чувала, но то с всички марки е така - докато не ги чуеш за пръв път, все от някъде тръгват...
А тези Voditsa подозрително ми приличат на Valem, които също участваха с един околоочен крем в Коледната кутия на BgBox, от който между другото съм впечатлена. И по-нагоре бях чела коментари от едно момиче, че е доволна и аз вече след 2-3 седмици употреба мога да кажа - отличен продукт! И сега като виждам как се доближават с тази Voditsa - дали е една и съща или просто произвеждат в една лаборатория незнам...

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 10:20 от Taffta

# 676
Явно всички имат проблем с тази опаковка, според мен самият продукт сигурно е по-гъст и трудно тръгва, но тръгне ли веднъж, вече би трябвало да е по-лесно.

Аз нямам проблем с помпичката. Даже ми излиза много и излишното си го размазвам по ръцете 😅

# 677
Good Box са пуснали специално издание за коса, съдържащ: шампоан, балсам, маска и серум за растеж на косата.

Чак специално издание не е. Аз наскоро ги изразходих и то ги мотах няколко месеца. Нищо особено с относително приятен аромат на кафе.

# 678
  • на брега
Днес получих лимитираната кутия на Good Box.
Благодаря на stellad за споделеното инфо тук преди дни. Flowers Rose
Поръчах на мига, тъй като ползвах преди време шампоана и маската (бяха пак в някаква кутия), тогава останах много доволна.
Преди малко отворих брандирания плик  и в него (извън кутията) - сюрприз! Комплимент от Good Box - серум на KUESHI. За първи път получавам подобна изненада с кутия.
От мен браво за Good Box! Ribbon
Скрит текст:

# 679
  • София
Кибрит ще пускат кутия с продукти на Руми. Някой ползвал ги да каже мнение? На инфлуенсърите само не вярвам на хвалбите Grinning

# 680
Имам опит с продуктите от Кибрит. Един серум за несъвършенства и един крем, който помня основно, че много миришеше на лекарство. Останах с впечатление, че е поредния прехвален Бг бранд. Не бих поръчала такава кутия.

# 681
  • София
Кибрит ще пускат кутия с продукти на Руми. Някой ползвал ги да каже мнение? На инфлуенсърите само не вярвам на хвалбите Grinning
Те вече пуснаха и тя се изчерпа още същия ден. Нова кутия ли ще пускат?

# 682
Те вече пуснаха и тя се изчерпа още същия ден. Нова кутия ли ще пускат?

Според мен розовата кутийка няма да е с един бранд, а ще е селекция от  няколко. Със сигурност и двете ще са много добри, но като натрупах толкова козметика – за 3 години напред, се замислям от коя да се лиша. Руми взех този месец и много ми харесва –леки, без аромат , работещи продукти.  Ох, не знам как ще се устоява и май ще ги взема и двете пък ще видим какво ще ги правя запасите.

# 683
Накратко за това, което сте писали след последното ми включване😄:
🌷Според мен също околоочният крем на Valem от коледната БгБокс е страхотен. И като цяло кутията много ми хареса, всичко си ползвам с удоволствие. Сега имат и такава с грижа за устни, също е интересна, а от февруарските им разкрия кремът за устни много ме изкушава.

🌷Mazhi- mazhi винаги сами били любопитни, но така и не съм ги пробвала. Имаше ги в Кибрит преди много време.

🌷Новата кутията на Руми не знам дали ще взема, защото няма нейн продукт, който да не съм пробвала. Обожавам ги. SkinPerfector от бързо изчерпаната кутия ми е любим продукт, взех си два. Имам ревю за него тук: https://www.facebook.com/groups/145303837461853/permalink/644067234252175/, както и на още много продукти на Руми.

🌷Пинк ритуал предполагам, че ще им е специалната осмомартенски кутия. До сега се казваше Бюти Ритуалс. Всичките осмомартенски кутии са им страхотни. И според мен няма да е само на един бранд, но Сафф имат комплект със същото име, а и това розово…

🌷BestCare е страхотен онлайн магазин и имам какво ли не оттам. Много често имат огромни намаления и винаги има подаръчета към поръчките и специално отношение. Имам много ревюта за техни продукти. Код BOX10 дава 10% отстъпка на всичко в сайта, дори на намалените. Кутията с маските, стика Beauty of Joseon и нощната маска Laneige е страхотна! Имам и харесвам всичко от нея и е на отлична цена.

🌷И последно, показвам ви моята My Mitomo Box- първата за това тримесечие. Линк за абонамент ще има в края на март. Аз си добавих една от профи маските на Yasumi и една колагенова напитка, която много харесвам с 50% отстъпка за абонати. Взимам си кутиите най- вече заради тази отстъпка, а и шийт маски никога не са ми излишни. Всеки месец си добавям страхотни неща с отстъпките, декември имаше и допълнителни подаръчни комплект и пак на невероятни цени за абонати. Взех си комплект шампоан 490мл и терапия 180мл на Шисейдо за около 60 и няколко лева.

# 684
Аз не следя инфлуенсъри, защото каквото им дадат то е най-хубавото, както и в групите на админите...
Руми козметикс има чисти продукти и за това ми допадат. В зависимост от продуктите в кутията бих ги взела. Наскоро споделиха код за сайта на руми с 2 подаръка - мус за тяло и серум за устни и са доста хубави, особено муса мирише на шоколад.
Кутията на ГБ нещо не ме грабна, тази марка не са и много висок клас, преди още имаше коментари че ги продават масово из магазини и не са нищо впечатляващо, но сигурно на някои ще им хареса де, там ще чакам месечната, дано скоро я покажат...
Очаквам да видя ив Бгбокс какво са сложили, серума имаше добри отзиви..
Белата ми е интересна отностно неразкритите продукти дали ще са стари познайници

# 685
GB обявиха 2 от  продуктите от февруарската кутия:

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 12:48 от Пълнолуние

# 686
  • В морето
Аз я пропускам определено, нищо впечатляващо... Това Dr. H като го видя и вече бягам.

А какво се има предвид под "съвсем скоро" от обявлението на Кибрит - 1 час, 1 ден, 1 седмица...
То следиш следиш и после - SOLD OUT... Не всички живеят в социалните мрежи (все още).

# 687
  • София
И аз постоянно ги следя Кибрит за кутийката на Руми. Много ме дразни това “coming soon”. Ясно че е с цел маркетинг, ама то ще ми мине желанието да я взема докато я пуснат кутията.

# 688
До седмица, доколкото разбрах от коментарите от Кибрит на фб страницата им. И че нямало да пуснат едновременно и двете кутийки, а първо розовата ( в която щяло да има и на Saff, и на други брандове неща) и сетне - тази с козметика Rumi.

# 689
GoodBox последната една година нещо въобще не може да ме грабне, защо така не знам, а преди ги харесвах най-много от всички. Кибрит отново предизвикват интерес, ама наистина е дразнещо с това очаквайте скоро. Поне да кажат до 3 дни, до 5 дни, а не скоро... Миналият петък поръчах от bestcare кутията с маски на Mitomo, че покрай вашите мнения ме заинтригуваха и искам да ги пробвам, и още няколко неща. Ноо в сайта пише от събота, че кутията е задържана. На някой случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт