Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 521
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 370
Декември ми беше последната менструация

От януари до сега не отидохте поне на второ мнение? Едва ли има бременност,но каквото и да е трябва да се изясни.

# 2 371
Ходих 2 пъти.казват че няма бременност

# 2 372

Изпарителни ли са? Питам , тъй като три дена преди очакваната менструация прокървих , но не е като нормален цикъл с алена червена кръв и днес си направих тестовете и нзм какво да мисля ?! Някой сблъсквал ли се е с това и дали е цветна бременност?

# 2 373
На коя минута излезна тест линията? Ако е след оказаното време може и да са изпарителни макар,че на мен изобщо не ми изглеждат на такива. За най сигурен резултат идете на кръвен тест Обща Бета ЧХГ той ще ви даде най категоричен отговор

# 2 374
milena вече сме март месец и ако имаше бременност със сигурност щяха да я видят...Кога ходи на лекар последно?

# 2 375
Здравейте,имам следното притеснение не мога да кажа,че беше опит за бебе,но се случи работата и изчаках една седмица и направих няколко теста откоито бяха отрицателни само един излезе полужителен на следваща седмица започна страшно гадене болки  в гърдите , кръста, таза световъртежи и яйчниците получих или може би съм си втълпила някакво зацапване след което продължи едно бяло течение на 12/13 ден от половият акт направих бърз тест които излезе според мен полужителен,но следващите които направих бяха късни тестове и нищо не ми излизаше след това ми закъсня направих пак тест,но нищо,М. ми закъсня със  4 дни който на 5 ден тоест онзи ден започна някакво зацапване  кафява и светло розава кръв ,същият ден имах запазен час за гиниколог и посетих със целта той да ми вземе кръвни изскедвания,но той въпреки че му казах че ми тръгна леко да ми върви той реши да ме види на видиозон. Видиозона не беше проверка по крема а чрез поставяне в влагалището и ми обясни,че или е паднало или е нямало нищо обясних му че няма как да е паднало защото до този ден съм нямала кръвоизлев или изобщо някаква кръв и го помолих за кръвни изследвания,но той ми отказа и ме накара да направим тест обикновен направихме тест на които излезе отрицателен подсмихна се и ми каза ще се видим след 2 седмици след което аз си тръгнах на същият ден няколко часа по късно забелязах теста че е със сянка на втора чарта. На следващият ден получих силно кръвотечение с малки кръвоизливчета,но нямах силна болба в корема просто може би се прочиствах,вървя ми няколко часа и след което намаля ! Към днешна дата само ми цапа нищо друго,реших отново да направя тест,но отрицателен !какво да правя и какво може би е това имали вероятност да съм в цветна бременност и все още да не излиза на теста .. днес е 20тият ден

# 2 376
  • София
Няма бременност и не е имало.
Цветна бременност не съществува.

Проверете си хормоните. Тест се отчита на 5 минута. Някои не по-късно от 10 минута, а Вие часове по-късно.

Много хаотичен разказ, много. Пишете малко по-организирано. Едвам нещо се разбира.

# 2 377
Този Клиър блу е отрицателен. Това е типична изпарителна черта на марката.

# 2 378
Не знам,но някъде след 10 минути се появи и някъде след 20 стана по наситена имено заради това си помислих,че съм бременна направен е на 13тия ден от п. Акт

# 2 379

Момичета тази черта според вас реална ли е,буквално се появи на 3-тата минута,имам още 4 дни до мц,горе долу 11 дни след овулация е теста…….много ме е страх понеже това е дълго чакано и желано….

# 2 380
Не ми изглежда достоверна. Само в няколко страници назад има доста примери за това,че Престо са боклук и не стават, изкарват фалшиви черти,а кръвните резултати после са отрицателни и т.н. и т.н. Тествайте с Белив, и там има 2 касети - една за ранно отчитане и една за след закъснението. Стискам палци и успех!

# 2 381
На мен пък достоверна ми изглежда. Нооо предвид отзивите за Престо.....

# 2 382
На мен пък достоверна ми изглежда. Нооо предвид отзивите за Престо.....

Дано си права, Лютиче! На моя тел излиза някак сивееща, затова и казах,че не ми изглежда достоверна, но стискам палци на момичето да е.

# 2 383
Здравейте, мами!

Темата ви е страхотна.
Може ли някоя от вас да ми каже дали съм бременна.
Тестът е правен ден-два преди закъснение.
Принципно съм с нередовна менструация заради Хашимото и СПКЯ, които отключих след медикаментозен аборт (не беше по наши желание, беше кухо яйце) преди около година и половина.
Оттогава си опитваме да имаме бебе, но нещата не се получават.
Следя си овулацията с лентички и около 2 месеца нямах овулация и ми идва на около 36-38 дни.
След като вече имам овулация (смених хранителния режим и пия Л-Тироскин и нещата се нормализираха).
Знам, че е твърде рано, но чак другата седмица ще мога да си пусна ЧХГ.
Гърдите ме боляха и бяха напрегнати, но вече спряха, както и имах в продължение на 2-3 дни кафеникаво кървене ( съвсем малко).
Имах ПМС признаци, но вече ги няма, а и не искам да имам надежди, които после да се разбият на пух и прах.
Някоя от вас имала ли е опит с "отшумяващи симптоми" и толкова бледа черта.
Буквално ме е страх да не е биохимична бременност.
Благодаря ви за съветите!

# 2 384
Strawberry.,има някаква черта,но не знам дали е реална,предвид чувствителността на шуърчек.
Никой не може да ви гарантира бременност,кръвния тест ще покаже най-точно.

Общи условия

Активация на акаунт