Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 831
  • 412
  •   1
Отговори
# 180
Къде в района на Гранд мол подстригват добре къдрава коса и обират цъфтежи по дължините? Може и да я изправят и така да ми я подстрижат  на черта, но къде?

# 181
  • Варна
Естествено къдрава коса искате да изправят и подстрижат на черта ли? Това не вярвам някой фризьор да се наеме да го прави. После като се накъдри знаете ли какво става? Кошница.

# 182
Естествено къдрава коса искате да изправят и подстрижат на черта ли? Това не вярвам някой фризьор да се наеме да го прави. После като се накъдри знаете ли какво става? Кошница.
От години се подстригвам по този начин. Говоря за черта без пластове, обаче... Определено косата ми не прилича на кошница.
И все пак въпроса ми беше друг.

# 183
  • Букурещ
От години се подстригвам по този начин. Говоря за черта без пластове, обаче... Определено косата ми не прилича на кошница.
И все пак въпроса ми беше друг.

Mall Varna
Chillout салон
Елена

# 184
Някой има ли опит със салон Urban?
https://www.instagram.com/urbanvarna?igsh=Z2dkMm55d2JqcTB2

# 185
Едно, момиче което пишеше тук, не беше доволна. Може да се включи ако още чете.

# 186
Аз съм недоволна, може и друг да е бил.
Вече втора година чакам да ми порасне косата след ужасно накъсана коса при обезцветяване в Urban. И не, не говоря за кичур-два, говоря за повече от 1/3 от косата ми, горния пласт, скъса се на 3-4 пръста от корена. Това нещо няма скриване, на никъде не мога да си завъртя косата за да не си личи, не мога да я хвана на опашка, кок или плитка за да замажа положението. Две години ходя като полуидиот в косата.
Трябва да има някакви наказания за работещите във фризьорския сектор като те докарат до такова положение.

# 187
Аз съм недоволна, може и друг да е бил.
Вече втора година чакам да ми порасне косата след ужасно накъсана коса при обезцветяване в Urban. И не, не говоря за кичур-два, говоря за повече от 1/3 от косата ми, горния пласт, скъса се на 3-4 пръста от корена. Това нещо няма скриване, на никъде не мога да си завъртя косата за да не си личи, не мога да я хвана на опашка, кок или плитка за да замажа положението. Две години ходя като полуидиот в косата.
Трябва да има някакви наказания за работещите във фризьорския сектор като те докарат до такова положение.

И това за солидна сума пари, нали не е да са те правили безплатно. И да права си, трябва да има последствия за некадърно свършената работа. И ще повтарям и потретвам услугите от подобен тип не са на ниво в нашия град!

# 188
И това за солидна сума пари, нали не е да са те правили безплатно. И да права си, трябва да има последствия за некадърно свършената работа. И ще повтарям и потретвам услугите от подобен тип не са на ниво в нашия град!
Не са и още как. След трагедията в Urban се опитах да продължа русото в два други салона-просто нямам думи, с които да изразя невъзможността на "фризьорките" да докарат някакъв цвят, доближаващ се до русо. И приключих с русото. А с фризьорите приключих след това като отидох при една превъзнасяна тук фризьорка, която трябваше обезцветената ми до бяло коса да боядиса кафява. Два поредни месеца ѝ дадох шанс, не успя и приключих и с варненските фризьори. Отне ми около от година да свикна сама да се боядисвам и да уцеля правилния цвят, купих си ножици и се подстригвам сама. Това е положението.

# 189
Лимана, много неприятности си имала. За съжаление е така, всяка втора неграмотница иска да е фризьорка или маникюристка.

# 190
Препоръчвам наистина салон ohlala salon - до парк марк . Тина е уникална наистина, страхотно отношение и работа тя ми вълна косата към живота 🤣

# 191
Препоръчвам наистина салон ohlala salon - до парк марк . Тина е уникална наистина, страхотно отношение и работа тя ми вълна косата към живота 🤣

А как е за подстригване?

# 192
  • Варна
Ходила съм там на маникюр и се загледах в ценоразписа на фризьорката . Направо ми стана ох ла ла 🤣
Не коментирам обаче възможностите й като фризьор Wink Нямам опит с нея.
Аз последно време ходя само за корен на фризьор и надолу поддържам цвета си с оцветяваща маска. Безумни са им цените на всички според мен.

# 193

А как е за подстригване?

За мен е топ . Наистина , цените са като навсякъде според мен . И маникюристката е супер !

# 194
Здравейте, може ли цени за боядисване и подстригване в салон Ohlala, аз не намирам нищо. За стандартно боядисване (не балеаж и други видове) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт