Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus
Пих Уринал, Цистон, Урорен, Стеролит и още едни, на които съм забравила името. Но беше преди АБ.
Мислех, че ще се ликвидират тотално, но явно не.
Ще взема вече и Д-манозата.

Едит - сега като прочетох *stella се отчаях Grinning

# 226
  • пустинята Гоби
Пий повече течности и ходи редовно до тоалетната. И не се отчайвай, не е задължително и при теб проблема да хронифицира.

# 227
  • гр.Пловдив
Възможно ли е да бъркам бъбречна болка с такава в кръста в продължение на 2-3 месеца ?
Имам си постоянна болка отзад в кръста през деня ,пия по 3,5л вода ,понеже съм на диета и всички ми казват,че много си товаря бъбреците,затова ме болят No Mouth

# 228
  • пустинята Гоби
Намалете водата и ще видите дали е от това, нямам идея дали 3,5 литра са много. Нали уж било хубаво да се пие много вода.

Иначе аз, когато имам болка в кръста се дължи точно на бъбреци, но аз имам леки проблеми, не е току така болка някаква.

# 229
  • София
И аз пия повече от 3 литра вода на ден, често и още 2 -3 бири, не знам дали си товаря бъбреците Confounded
Ако искаш се консултирай с уролог, да види бъбреците на ехограф. Може някакви песъчинки да има.

# 230
miamim, писала съм тук за куриоз с моя урина, разделена на две, в тази за МБ си отчете 10^5 Ешерихия, в другата част - без бактерии. Толкова гледат в обикновената.
А, че може пак да се е появила, напълно възможно, аз 2 години я влачих.

# 231
От личен опит - отидете на ендокринолог да ви пусне трикратно обременяване с глюкоза. Изследвайте задължително трикратно инсулин. Както и гликиран хемоглобин. Бактериите обичат сладка среда, т. е. висока кръвна захар.
Разбрах го по трудния път, след много проблеми. Открих, че имам инсулинова резистентност. Откакто минах на нисковъглехидратно хранене и повече движение, с проблемите с бактерии се приключи.
Теди в никакъв случай не намалявай водата, тя е много важна, защото пречиства бъбреците от токсините, които се отделят. Не зная на каква диета си, но всяка диета вкарва тялото в режим автофагия и изчиства токсините. За това се усещат бъбреците. Естествено ако имаш проблеми, камъни, песъчинки, консултирай се с лекар.

# 232
Бренди, както знаеш, аз съм на нисковгх-ен режим от 5 години. Проблемът ми е от около 2 години. Аз лично при мен го свързвам с пременото и хормоналния дисбаланс. Четох, че точно в този период зачестяват инфекциите от е.коли.

# 233
Точно така ми обясниха и на мен. Първо от хормоналния дисбаланс, второ от възрастта лигавиците изтъняват и стават податливи на инфекции.

# 234
Е да, нормално с възрастта да имаме проблеми със сухота и т. н. Започнах при цикъл да ползвам билкови превръзки за Тианде. Пия добавки и така. Няма как да избягаме от егн-то.

# 235
Кашлица от 3 седмици. Сополи от 10 дни. Снимка чиста, гърди чисти, носен и гърлен чисти. Казаха алергия. Вкъщи е много влажно, взехме влагоабсорбатор и от 3 дни сме с него, но има още доста влага. За 24 часа събира по 3-4 литра вода. Имаше мухъл, елиминирах го, бърсах прах и чистих за акари. Ефект нула. Продължавам да кашлям. На моменти дразнещо, на моменти влажно и отхрачващо. Пих хапчета за отхрачване, никакъв ефект. Нямам рефлукс, киселини, гастрити. Може ли е алергия наистина? Имам към брезови, но нямам кашлица, само запушен нос, кихане, сополи и сухи очи. И тя ме почва февруари обикновено... Помогнете с някоя идея, че съм отчаяна..

# 236
Кашлица от 3 седмици. Сополи от 10 дни. Снимка чиста, гърди чисти, носен и гърлен чисти. Казаха алергия. Вкъщи е много влажно, взехме влагоабсорбатор и от 3 дни сме с него, но има още доста влага. За 24 часа събира по 3-4 литра вода. Имаше мухъл, елиминирах го, бърсах прах и чистих за акари. Ефект нула. Продължавам да кашлям. На моменти дразнещо, на моменти влажно и отхрачващо. Пих хапчета за отхрачване, никакъв ефект. Нямам рефлукс, киселини, гастрити. Може ли е алергия наистина? Имам към брезови, но нямам кашлица, само запушен нос, кихане, сополи и сухи очи. И тя ме почва февруари обикновено... Помогнете с някоя идея, че съм отчаяна..
Ако сте с климатици, свалете и почистете добре филтрите и занапред го правете често.

# 237
  • София
miamim, писала съм тук за куриоз с моя урина, разделена на две, в тази за МБ си отчете 10^5 Ешерихия, в другата част - без бактерии. Толкова гледат в обикновената.
А, че може пак да се е появила, напълно възможно, аз 2 години я влачих.
Deva, тя май не е изчезнала откакто я имам.
То стана вече много време - от края на август - уж беше камък в бъбрека, после надолу уж докато го изхвърля можело да минат до 4 - 6 седмици, после ешерихия, ама днес сме средата на декември. Ох, в сравнение с 2 години си е направо малко. Сега като видя обикновената урина в понеделник съм съгласна да пийна още един, дори два антибиотика, само това да мине.

Скрит текст:
Започнах да чета за рак на пикочния мехур, честно. Просто не вярвах, че може да е толкова упорито това нещо Angry

# 238
  • пустинята Гоби
Спокойно, бе жена. Аз от 10+ години се боря с бактерията. Изчезва периодично и пак ме навестява. Антибиотици отдавна не пия по повода, лекувам се с билкови таблетки и течности.

# 239
Здравейте, Нурофен форте сваля ли температура при възрастен? Пих преди час, но още имам температура.

Общи условия

Активация на акаунт