Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • пустинята Гоби
Диазепам е лекарство, което се отпуска само с определен вид рецепта, не е редно изобщо да се търси по този начин.

# 361
Ясно ми е от коя лекарствена група е и какъв е режимът му на издаване.
Публикувах, защото съм коткарка до мозъка на костите си!
Недоумявам защо вет го предписва, след като не може да го осигури, но това е друг въпрос!
Дано се намери решение за душичката.

# 362
За гърчове го търсят обикновено, на нашето куче слагаха в система.

# 363
Женичката, май го търси таблетна форма.
Предложих и да се обърне към ЛЛ, невролог, психиатър, все някой ще и го предпише.
Ако ли не сума хора си купуват нелегално от Сърбия, за качеството не знам, но като беше изчезнал Ривотрила в България, много хора намериха там решение.

# 364
Не бих давала така лекарства на непознати. Котката може да е предтекст,а ако не е, има вариант лл да й го изпише.

# 365
ЛЛ може да го изпише.

# 366
Реално много лекарства се ползват от животни, за съжаление има проблем с инсулин за животни и други лекарства, срамота е че много ветеринарни лекарства се произвеждат в България, но изобщо не се продават тук. Малък пазар, и т н
Но и аз не бих дала на непознат такова лекарство Sad.. .Много неприятно. Дано се оправи котето.

# 367
  • Близко съм
Колиета, нямам никакви. Явно май е от ИР

# 368
Кондиломоте са щам на ЧПВ.

# 369
  • Близко съм
Как се изследва това ЧПВ? Какви изследвания трбява да пусна?

# 370
Цитонамазката коя група е?
Ако е 1/2 не бих се занимавала.

# 371
Лечението ще е все същото, кожен лекар ще ти го назначи

# 372
  • Близко съм
Ами резултатите от цитонамазка чак другата седмица. Тогава ще видя. Реално ако тя е наред , остава или слаб имунитет или ИР така ли? Аз си имам принципно ИР

# 373
Точно така. Но иди на кожен лекар.

# 374
  • Близко съм
А да ми препоръчате добър кожен за Пловдив? Защото след установяване на причината , искам и да ги премахна страшно дискомфортно и грозно е. Особено лятото:cry:

Общи условия

Активация на акаунт