Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Махат се с течен азот т.е. всеки дерматолог, който има в кабинета си може да ти ги обгори, но някои не се повлияват от раз и трябва няколко пъти + имуностимуланти. Поне при мен така ги третират

# 376
Не точно.
Махането е механично с азот или друг метод но вирусът си е в тялото завинаги.
Имуностимулантите имат за цел да го подтиснат, за да не се появят нови.

# 377
Махат се с електрокоагулация или лазер.

# 378
има различни начини за махане

# 379
Не точно.
Махането е механично с азот или друг метод но вирусът си е в тялото завинаги.
Имуностимулантите имат за цел да го подтиснат, за да не се появят нови.
Кое не е точно? Аз нещо различно ли написах?
Споделям какво се прилага при мен, а вие пишете разни изречения......

# 380
Рамацоти, спокойно прочети двете мнения и открий разликата в информацията. Твърдя, че има.

# 381
Здравейте! Може и смешно да прозвучи, но може ли афтите да индикират за някаква инфекция на венец, не грип. Преди седмица имах гнойна торбичка над мост, ходих на лекар, спука го и му пусна лекарство. Сега на същото място само че от външната страна имам афти, които са разпространени и на съседни зъби, но болката е точно на мястото на торбичката.

# 382
  • гр.Пловдив
А да ми препоръчате добър кожен за Пловдив? Защото след установяване на причината , искам и да ги премахна страшно дискомфортно и грозно е. Особено лятото:cry:

Д-р Боян Костов
Д-р Емилия Мукарева

И в Кожния диспансер да отидеш -няма да сбъркаш

# 383
От днес съм с цистит. Случвало ми се е няколко пъти през годините и съм наясно със симптомите. Не помня какво съм пила последния път. Личната лекарка не вдига телефона. Препоръчайте ми нещо за цистит. Предварително благодаря!

# 384
От днес съм с цистит. Случвало ми се е няколко пъти през годините и съм наясно със симптомите. Не помня какво съм пила последния път. Личната лекарка не вдига телефона. Препоръчайте ми нещо за цистит. Предварително благодаря!

Цистостоп РАПИД, пиене по схема, както е в листовката.
Като цяло бих ви препоръчала да пуснете стерилна урина(не е задължително да е сутрешна), за да се изолира бактерията и към кои антибиотици е чувствителна, след което да вземете от тях някой.Но...предполагам няма да го направите, както повечето хора без сериозни проблеми в следствие на цистит, за това- цистостоп(рапид версията, после може да продължите с хроно). Simple Smile

# 385

Цистостоп РАПИД, пиене по схема, както е в листовката.
Като цяло бих ви препоръчала да пуснете стерилна урина(не е задължително да е сутрешна), за да се изолира бактерията и към кои антибиотици е чувствителна, след което да вземете от тях някой.Но...предполагам няма да го направите, както повечето хора без сериозни проблеми в следствие на цистит, за това- цистостоп(рапид версията, после може да продължите с хроно). Simple Smile
От аптеката ми дадоха Нолицид. Що ли ми трябваше да чета листовката...Антибиотик е, а аз хич не се разбирам с повечето антибиотици. Дано нямам странични ефекти. Vervam , благодаря за съвета! Ще си взема довечера и Цистостоп.

# 386
  • пустинята Гоби
По принцип не винаги цистита се дължи на бактерии и не винаги се налага лечение с антибиотик. Пий повече течности.

# 387
Уринал и чай от царевична коса.

# 388
Има ли връзка между покачване на кръвна захар и на кръвно налягане?

# 389
Не,не мисля.Аз съм с кръвна захар под 5 и високо кръвно.

Общи условия

Активация на акаунт