🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

• 37 785
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз наистина не се сещам кой спечели последния сезон? Булман по-предния ли беше? Ивайло ли беше на последния?

# 91
През 2021г се излъчваше 7-ми сезон и го спечели Мария Жекова.

# 92
  • Mediterraneo
В последния сезон спечели Мария.

# 93
Объркала съм се - Ивайло е бил 2021, а Мария - 2022.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8A%D … D1%88%D0%B5%D1%84

# 94
Ох, Мария съвсем я забравих, да Grinning

# 95
Ох, Мария съвсем я забравих, да Grinning
Много ми е симпатична тази Мария от "Вкусът на България", макар да е на моменти леко пренавита. Не знаех, че е спечелила Мастър Шеф.
Има ли къде да се гледат предишни сезони, досега не съм гледала предаването преди настоящия сезон и ми е любопитно.
Относно поведение и синхрони - всеки си е в роля. Ако са по-мълчаливи и неатрактивни, много бързо ще са аут. Това е шоу.

# 96
Мария беше супер категоричен победител в нейния сезон. Още от самото начало захапа като най-добър участник в сезона и просто до самия край не пусна.

Не искам Осман за победител. Разбира се, че ако стигне до финала и се представи най-добре, тогава няма какво да се направи, но като цялостно представяне за мен е много прехвален участник, четейки някои от хвалебствията във фейсбук. Най-хубавото, което можеш да кажеш за него, че очевидно е чел и се е подготвил за участието си, но и това си е един своеобразен недостатък също, защото прави много неща наизуст и няма особено вдъхновение в чиниите му. Някой в миналата тема много добре анализира неговите презентации в тяхната предсказуемост. Заслужава адмирации, че чат-пат се опитва да вкарва техники в ястията си, но много пъти точно като опита техника, изобщо не му се получава, защото на практика има повече четене, отколкото истински умения. Да подчертая - не казвам, че е лош готвач, от по-добрите участници този сезон е, но не е материал за победител. Не, че сезонът има много такъв материал, де 😁

# 97
Ох този Ивайло с дюнерите... и там голямо бутане беше за мен. Такъв завеян участник, направо се чудех какво готви без да заспи - провлачен, хаотичен, флегматичен.

# 98
  • пустинята Гоби
Всички искам за победители без Лора, която ако спечели ще отврати завинаги зрителите. Аз чета коментарите и във Файса, същите като тук са. Значи не сме само ние кукувиците, които й се дразнят. В началото на формата и аз бях дзен и гледах без да влагам нищо, ама то не се трае.

# 99
  • софия
Ивайло прави едни от най-вкусните дюнери, които съм яла в София. Ако в МШ е готвил по начина, по който прави дюнерите, приемам, че заслужено е спечелил. Иначе, по време на неговия сезон, ми беше неотличителен.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 12:09 от zvаnchе

# 100
  • София
Ивайло готвеше много добре и друга улична храна, това му беше силата. Любимец ми беше Митко, но и Ивайло и Виолина харесвах.

# 101
Гласувах за Биляна, за мен е най-силният участник този сезон. Креативна е, отличва се с  въображение и смелост  и добри  презентации .На финала ги виждам заедно с Осман и Петя.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 12:43 от mimmibo

# 102
Ивайло не беше най-добрият готвач в онзи сезон, но имаше най-добрата концепция на финала и всичко си сготви много добре. Димитър тогава беше със стъпка пред всички, но идеята му на финала куцаше. Ако не се лъжа беше за българска кухня, в което първоначално няма нищо лошо, но хората асоциират традиционни български гозби с готвенето на бабите и майките си и трябваше наистина да направи някоя уникална незабравима модерна гурме интерпретация, за да спечели с тази тематика, което той не направи. Иначе и аз харесвах и тримата на финала в онзи сезон.

Ивайло не мисля, че беше бутан нарочно, но имаше един епизод в пика на сезона, когато правиха шоколадови сфери и горкичкият дори не беше близо до постигане на целта, та закономерно трябваше да отпадне, но една от другите участнички беше като фурия на тази задача и беше направила няколко сфери, та понеже си бяха близки й позволиха, ако желае да му даде една от излишните си сфери и тя по този начин го спаси от сигурна елиминация. Мале, как ги помня тези неща 😁 но беше хубав сезон.

# 103
Ивайло прави едни от най-вкусните дюнери, които съм яла в София. Ако в МШ е готвил по начина, по който прави дюнерите, приемам, че заслужено е спечелил. Иначе, по време на неговия сезон, ми беше неотличителен.
Аз така и не опитах от дюнерите му. Всеки път като отивахме, все им липсваха съставки, все месото не беше готово, хората чакаха по 40 минути - ами, не, мерси. После може и да е пооправил организацията, но аз вече съм забравила за него като опция.

# 104
  • софия
Ивайло беше като китайска капка - тихо и постоянно си цъкаше. Кога успешно, кога не толкова, но постоянно се стараеше, учеше. Нямам конкретен спомен, но не останах разочарована, че спечели.

Общи условия

Активация на акаунт