NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 20 978
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
Моите капсули за фрапе ги купих преди месец и конкретно с тях проблеми нямам. Скъсаха ми нервите обаче едни капсули на Tonino Lamborghini, които не бяха добре залепени и поне половината избухваха в държача на машината. А бяха най-страхотното еспресо, което съм намирала на пазара. Не смея да ги повторя, въпреки страхотния вкус, защото ми се вдигаха нервите през ден да бърша машина и плот заради лошата изработка на капсулите. Бях ги поръчала от Холандия, да не си помисли някой, че са били боклук, предназначен за нашия пазар. Като изключим оригиналните на Dolce Gusto, моята машина се държи добре с капсулите на Лаваца.

Между другото установих, че е хубаво машината да се декалцира значително по-често отколкото би се правило, ако се доверяваме на индикатора - струята е по-добра и не уморяваме помпата.

# 241
Как са на Кимбо капсулите, мнения?
В момента са на 8.99лв. в Била.

Смачканите кутии в Кауфланд, които ги намаляваха и слагаха в кошовете с преоценена стока вече са с минимална отстъпка. Идват по-скъпи от промо цената им.... а преди можеше да се намерят за 5-6-7лв.

# 242
  • Варна
Как са на Кимбо капсулите, мнения?
В момента са на 8.99лв. в Била.

Смачканите кутии в Кауфланд, които ги намаляваха и слагаха в кошовете с преоценена стока вече са с минимална отстъпка. Идват по-скъпи от промо цената им.... а преди можеше да се намерят за 5-6-7лв.
Според мен са по-добри от Спетема. Взимала съм само Наполи и ми харесват.

# 243
Здравейте, не мога да разбера една джаджа към машината за какво служи. Става дума за едно бяло пластмасово нещо, което прилича на фунийка, беше в гнездото за капсули.

# 244
Когато искаш да си пуснеш само топла вода се слага

# 245
Слага се и при почистване, когато "точиш" резервоара за вода, иначе пръска много ако пуснеш само вода без него.

# 246
И още нещо да попитам. Не ми е ясно за почистването алармата звуков сигнал ли издава, специален препарат ли се ползва? Машинката ми е mini me, ако това има значение.

# 247
Не знам дали има разлика при различните модели, аз съм с инфинисима и ми се сменя само светлината на бутона за пускане - от зелена на оранжева. Ползвам почистващ препарат от ДМ.

# 248
За почистване става всичко, което е обозначено, че е за почистване на кафемашини и електрически кани. Обикновено са прахчета или ефервесцентни таблетки. Съществено е да се спази количеството вода за отмиване на препарата.

Общи условия

Активация на акаунт