Не знам какво да правя

• 7 723
  • 197
  •   1
Отговори
# 30
И аз не мога да разбера как имате две деца, като той не прави секс - преди е правел и изведнъж е спрял?
Вечер като легнете, като се съблечете, като го прегърнеш и целунеш, не му става ли - или ти го чакаш все той да направи първата стъпка пък той все оставя за утре?
И аз като колегата мисля, че като не си ореш нивата няма какво да се чудиш ако видиш друг да я оре. И да те хване мъжът ти, с какви очи ще ти се сърди, че си му "изневерила"?

# 31
Какво наглост, ти да пиеш антидепресанти, понеже той не може да *бе.

Пълен кошмар ти е живота, психически и физически се сриваш. Може и в ранна менопауза да влезеш с този нередовен цикъл, и да, най-вероятно е свързан с липсата на полов живот.

Доядя ме на този мъж. Не стига че е оставил жената без любов и секс, но и така я е  "обработил", че да се чувства виновна и да се влачи като парцал, без воля за живот извън кръга "децата-мъжа-дома-децата-мъжа-дома" Persevere  Много грозно.
Има няколко неща, които не са ми съвсем ясни обаче. Авторке, защо не работиш? Ти ли не искаш, за да смогваш с обслужването на семейството, или мъжа ти ти вмени тази идея? Причина "не работя, защото съм срината" не е много ясна - депресивните състояния ли имаш предвид?
По какъв повод и с какви доводи мъжа ти те "прати" на психиатър? Това е необичайно за нашите ширини, какво го е накарало да се усъмни в психичното ти здраве?
Как се запознахте с настоящата голяма любов? Къде се срещате да правите секс, и как оправдаваш тези отсъствия пред мъжа ти?
Живееш на ръба в момента. Много неща могат да се случат, които да обърнат всичко с краката нагоре. Зарежи любовника, не от това имаш нужда в момента. Припомнил ти е какво е да си желан, и това е - оттук насетне нещата могат да отидат в  грозна посока.
Отиди на лекар. Излекувай психиката си, излекувай тялото си, посъбери се, и след това решавай какво искаш от живота.

# 32
  • София
Няма да навлизам в много подробности, тъй като при мен има нещо подобно, с което се боря и ще изплувам, надявам се.
Само ще кажа - НЕ се чувствай виновна към него! Не си, не и в тази ситуация. Обаче може да чувстваш вина единствено и само към себе си. Че не даваш шанс на душата си, на сърцето си, на тялото си дори, ако щеш, да живеят живота, който бленуват. Посещавала си терапевт, добре, обаче ще ти препоръчам да се насочиш към специалист, който няма да те тъпче с АД, а ще те отведе надълбоко в теб самата, за да се (пре)откриеш. Не говоря празни приказки.. на мен това ми даде тласък. Heartpulse

# 33
Извинявайте за грубия тон, но вие си заслужавате напълно живота, който живеете. Позволявате да ви мачкат и не само. Не стига, че има сериозен проблем, не стига, че не желае да предприеме нищо и да опита да го реши, ами и тръгнал и да ви обвинява и насажда непрекъснато вина. Мъжът ви е пълен нещастник, а вие не цените грам себе си. Във вашето положение, всяка жена с нормално психическо развитие ще има любовник. Той трябва да се срамува, не вие. Добре се самозаблуждавате, че сте обичана, докато ви третират като домашна прислужница вкъщи. И това да ви храни му е задължение, ама вие и това приемате за едва ли не нещо велико. Проблемът е във вас, той отдавна знае, че може да ви манипулира както си иска и го прави. А вие се притеснявате, че имате любовник, боже. Със или без любовник, много добре си помислете колко още можете да бъдете развалина, заради мъжа до вас. И се чувствайте много виновна, заради това, че съсипвате живота на децата си,  не заради любовника. Имате право да съсипвате вашия живот, но не и техния.

# 34
Скрит текст:

Пълен кошмар ти е живота, психически и физически се сриваш. Може и в ранна менопауза да влезеш с този нередовен цикъл, и да, най-вероятно е свързан с липсата на полов живот.
Доядя ме на този мъж. Не стига че е оставил жената без любов и секс, но и така я е  "обработил", че да се чувства виновна и да се влачи като парцал, без воля за живот извън кръга "децата-мъжа-дома-децата-мъжа-дома" Persevere  Много грозно.
Скрит текст:
Има няколко неща, които не са ми съвсем ясни обаче. Авторке, защо не работиш? Ти ли не искаш, за да смогваш с обслужването на семейството, или мъжа ти ти вмени тази идея? Причина "не работя, защото съм срината" не е много ясна - депресивните състояния ли имаш предвид?
По какъв повод и с какви доводи мъжа ти те "прати" на психиатър? Това е необичайно за нашите ширини, какво го е накарало да се усъмни в психичното ти здраве?
Как се запознахте с настоящата голяма любов? Къде се срещате да правите секс, и как оправдаваш тези отсъствия пред мъжа ти?
Живееш на ръба в момента. Много неща могат да се случат, които да обърнат всичко с краката нагоре. Зарежи любовника, не от това имаш нужда в момента. Припомнил ти е какво е да си желан, и това е - оттук насетне нещата могат да отидат в  грозна посока.
Отиди на лекар. Излекувай психиката си, излекувай тялото си, посъбери се, и след това решавай какво искаш от живота.

Има доста голямо противоречие между "гледа ме като принцеса" и "оставил жената без любов и секс". Освен това, да си говорим реално - колко хора познавате, стигнали до антидепресанти и пълен срив до степен да не ходят на работа от липса на секс? Има и други начини, за Бога...

Ние хубаво я окуражихме да си се секси с любовника, но това едва ли е начинът да си разреши здравословните проблеми.

Авторката не доизказва доста неща, важното е самата тя да реши дали семейството и ще продължи с този мъж, или ще търси друг начин да си уреди живота.

# 35
И аз мисля, че има нещо недоказано в цялата история. Жената наистина може да има някакви психически проблеми, а мъжът да си я търпи и държи вкъщи, само да му гледа децата и къщата, а да си има личен живот другаде. Авторката от къде е толкова сигурна, че е асексуален, след като само вкъщи си стои, най много до магазина да иде, а той работи много?

# 36
Ако мъж не прави секс от години с жена си не вярвам психиатър да му предпише АД, а ще му предпише извънбрачен секс.
Авторке, стоиш незадоволена и непипната, а се тъпчеш с лекарства. Мъжът ти ти крещи и те праща на лекар. Ако бяхме в миналия век щеше сигурно да поиска да ти направят лоботомия заради хистерия.
Сродна душа, дрън-дрън. Сродната ти душа може да е приятелка, сестра, но не е нужно да живееш с нея.

# 37
  • София
Психиатрите предписват АД за здравей.

И аз не мога да разбера как имате две деца, като той не прави секс - преди е правел и изведнъж е спрял?
Вечер като легнете, като се съблечете, като го прегърнеш и целунеш, не му става ли - или ти го чакаш все той да направи първата стъпка пък той все оставя за утре?
И аз като колегата мисля, че като не си ореш нивата няма какво да се чудиш ако видиш друг да я оре. И да те хване мъжът ти, с какви очи ще ти се сърди, че си му "изневерила"?

Две деца и с общо два секса стават. Но на нормалните хора им трябва редовен сексуален живот. Иначе тя си пише, че преди е било рядко, сега съвсем няма.

# 38
Вместо той да си признае проблема и да си търси лечение /решение/, праща нея по лекари  да пие АД??

# 39
Скрит текст:

Скрит текст:

Има доста голямо противоречие между "гледа ме като принцеса" и "оставил жената без любов и секс". Освен това, да си говорим реално - колко хора познавате, стигнали до антидепресанти и пълен срив до степен да не ходят на работа от липса на секс? Има и други начини, за Бога...

Ние хубаво я окуражихме да си се секси с любовника, но това едва ли е начинът да си разреши здравословните проблеми.

Авторката не доизказва доста неща, важното е самата тя да реши дали семейството и ще продължи с този мъж, или ще търси друг начин да си уреди живота.

Надявам се сте прочели и останалата част от поста ми.
Никой мъж не праща жена  си на психиатър току така, затова зададох допълнителни въпроси - има твърде много неясноти в казуса. Също така препоръчах незабавно скъсване с любовника. Независимо дали ситуацията е "контрол фрийк и смазана жена" или "сериозен мъж работар и психично нестабилна съпруга", любовника е абсолютно излишно усложнение, което може да има опасни последици.

# 40
Няма противоречие. Тя е със смачкано самочувствие и това, че мъжът успява да ги нахрани, за нея е нещо много велико, за нея е “ гледа ме като принцеса”.  А то си му е задължение, много ясно. Семейството е негово. И тук се самозаблуждава много сериозно. Авторке, хубав живот означава удовлетвореност от начина, по който живеем. Означава да ставаме сутрин благодарни и щастливи. Означава да се радваме на мъжа си, децата, приятелите, да се радваме на нас самите, да се чувстваме добре и удовлетворени на всяко едно ниво. Антидепресантите на никого не са променили живота към добро, те не могат да вземат решенията вместо вас. Давайте още с тях,  после ще сте в депресия, че искате, а не можете да я откажете тази химия. Проблемът е във вас, слабохарактерен човек сте, може би. Но ще ви се наложи да проявите характер, ще ви се наложи, рано или късно.

# 41
Е защо пък да скъсва с любовника?
Може пък това да е пуша да промени нещо.

# 42
Скрит текст:

Скрит текст:

Надявам се сте прочели и останалата част от поста ми.
Никой мъж не праща жена  си на психиатър току така, затова зададох допълнителни въпроси - има твърде много неясноти в казуса. Също така препоръчах незабавно скъсване с любовника. Независимо дали ситуацията е "контрол фрийк и смазана жена" или "сериозен мъж работар и психично нестабилна съпруга", любовника е абсолютно излишно усложнение, което може да има опасни последици.

Ами аз не опонирам на поста ти, напротив, съгласявам се.

# 43
  • София
Според мен много лесно я е убедил, че не секса, другите неща са по-важни, пък тя е склонна и му се е вързала.

Изначало липсва опит, правилна преценка, здраво самочувствие и граници, всичко е ужасно размито и следователно не може, а си е направо жертва по учебник тая жена.

С нечия помощ трябва да хване център, но наистина любовника не е нужен на този етап, защото след още зва оргазма ще е тотално влъбена и само ядове ще бере.

# 44
Дали тя е лудата, а мъжът нормален и изстрадал от ситуацията - просто не изглежда така. Дори в такива семейства с психично болен единия партньор, секса не е мираж, липсата му не е признак за психичен проблем.  Нормално е на 36 без секс от 6 години, а преди това нередовен да се сбърка най малкото. Явно не е имала друг мъж в живота си го появата на любовника, така че са и липсвали база за сравнение и различен поглед върху нещата.
Да продължава с любовника, пък каквото дойде. Нейния импотент ако я хване, по зле за него.
Авторката, сигурна ли си че е асексуален, а не латентен гей или не съвсем латентен? Много такива се опитват да имат семейства и да бъдат нормални, но не им се получава, просто защото секса изчезва безвъзвратно след раждането на децата.

Общи условия

Активация на акаунт