🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 027
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 105
Сега гледам на запис, 2 пъти връщам да видя Сергей колко е лабилен и как крещи и блъска, когато Кенан загуби.

Някой не си пие хаповете, откакто е във Фермата явно.
Не знам, не е нормално това 🙄
Трябваше той да я цепи тая трупа да си излее енергията, злобата или там каквото чувства и да се успокои. На дуелите крещи, мята, повишава тон и тук същото. Много взе да се отпуска при Канатица, в Елбетица такова чудо нямаше, кротуваше, гласчето не му се чуваше, пък сега взе да се показва какъв е. Докато беше в Елбетица дори и да беше безгласна буква, поне не трупаше негативи в сравнение със сега.

# 106
А докато е бил в предаването, все още не е бил преминал през безсънните нощи носене, хранене, смяна на памперси и успокояване на бебе. След това тичане след тъкмо проходило дете и евентуално с още едно бебе. Рано му е да е изнервен.😁 Може и аз да пусна да видя за какво иде реч.

# 107
Мина промото , дали наистина ще върнат Петър????2

# 108
  • на село
Мина промото , дали наистина ще върнат Петър????2

Охх.
Мъка.

# 109
Споко. Очевидна шега. 😂😂😂

# 110
Прекалено хубаво, за да е истина. Wink

# 111
Та те толкова пот хвърлиха , да го очернят и изгонят.  Не са луди да го върнат.  Кокич няма нужда от толкова силна конкуренция

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 23:52 от me_for_president

# 112
Дори продукцията не може да спре да го споменава. 😁

# 113
Видях промото.  Пак ще играят ужасната игра с кучешкия кокал.
Поне Сергей ще лази в прахта.

Линда, Мартина и Присияна

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 00:10 от me_for_president

# 114
  • България
Щеше ми се Жоро да се беше постарал да се научи поне как се стреля с лък и да победи Серго и да се отървем от този ненормалник. И не вярвам на себе си, ама от Андрей и Жоро съм силно възмутена. Жоро, защото не се е готвил никак фермерски, защото мързелува по седмичните задачи, и е абсолютно безполезен на пазара. По цял дени ходи да ухажва някоя мадама, да пее на оградата, да не би да му дадат да свърши някоя задача. После да седне да плаче от стрес и щастие. Grinning Андрей заради ужасното отношение към момичетата в отбора му днес - не го искам на финал, държи се не на ниво, много неблагодарно към момичетата в отбора си, повишава им тон, търси им сметка. Трябваше да отпадне на дуела с Петър. Въобще жените трябваше да си направят коалицията преди отпадането на Валерия и да изгонят Андрей и Ухажоро по ред на безполезността им в отбора.

В момента предпочитам Кенан и Коко на финал. Андрей да отпадне от Жоро, Жоро да отпада от Кенан, да нямаме безделници-стратези. Само изяждат приготвената храна от Емилия.

Отделят много време на Теди и нейната промяна, защото ще стигне до финал. Много ще ѝ се зарадвам - тя е по-силната в отбора от Лилия. От Елбетица им давам само Еми да стигне до финал.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 00:16 от ferencliszt

# 115
  • София
Бих се радвала Теди да стигне до финал, но някак си мисля, че ще е Лили. Теди ми е симпатична и наистина мисля, че има разлика, научи се да се отстоява.

Линда толкова се Стара на тези паници, но си иска и усет, на Лили наистина изглеждаха по-добре.

# 116
ако теди стигне до финала може да вземе доста вот според мен

# 117
Линда толкова се Стара на тези паници, но си иска и усет, на Лили наистина изглеждаха по-добре.
Ами колко да е усет като за 1 час почти нищо не могат да научат, а и Ралица им го каза, че за толкова малко време няма как. Те докато свикнат с грънчарското колело и с оформянето на самите купички са минали 3-то дена. Просто Линда като че ли се фокусира върху количеството и направи повече за сметка на качеството, а започна да ги прави преди Лили.

# 118
Мартина с монолозите сигурно си мисли, че е харесвана навън. Сега като се гледа отстрани сигурно вижда, как няма да е любимка на зрителите. Разбира се, монтажа е виновен, не кухите думи и престорена грижа за отбора. Като свекърва намила с тънката устица, превъртам я.
Младия Радой Ралин голям артист, драма, хълца, резил.
Коко вече ми е приемлив избор за финалист.

# 119
От първите дни ми се набива татуировката на Теди. Тя разказа какъв е смисълът ѝ, но на мен ми изглежда все едно татуистът е кихнал и машинката се е плъзнала по ръката ѝ. Мога да и пожелая като излезе от Фермата да заличи това нещо, да превъзмогне бившия си и да гледа смело напред в бъдещето. Вече не изглежда така смачкана. Доби повече увереност, нека я запази.Младо, хубаво момиче е. Животът е пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт