Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Тези панталони на Дани не са ли за момиченце? Не за първи път ги обличат с еднакви дрехи, но някак странно ми изглежда момченце с такива впити панталони тип клин.

# 511
И друг път го е обличала и с тези, и с други впити тип клин.

# 512
Идвам с компромат 😀 На стори на Даниел от тази сутрин, изпраща децата на детска градина и малкия казва "чао мамо" , но и Емели казва първо "чао Атанасия" после казва "чао МАМО". Почвайте да нищите 😀 За мен е нормално да и се обръща езика на тази възраст, като по малка също се е случвало. Не е фатално, пораства още малко и всичко е точно.
За мен не е нормално и не знам защо детето трябва да нарича Атанасия - 'мамо'. Въобще тази постоянна демонстрация колко е щастливо детето ми е прекалена.

# 513
Според мен и Емилия е там. Казва чао на Наска, после чао на майка си. Или им казва чао за пред камерата (като поздрав), но не мисля, че Емели нарича Наска “мамо”.

# 514
Според мен и Емилия е там. Казва чао на Наска, после чао на майка си. Или им казва чао за пред камерата (като поздрав), но не мисля, че Емели нарича Наска “мамо”.

един адекватен отговор. И според мен Емилия и Атанаска са там, но не са в кадър.

# 515
Може и да я нарича "мамо". Има някои втори жени, които го изискват. Или пък бащата изисква така да се нарича втората му жена. все пак той е с Наска още преди Емели да се роди, не са заедно отскоро.

Самата Наска си е написала в инстаграм описанието, че е майка на 2 деца. За мен това е по-странното в случая.

# 516
Това, че някои наричат така мащехите си, не значи че тук е така. И друг път се е чувало Емели да я нарича по име (не истинското й, а Атанасия). Никога до сега не я е наричала “мамо”. Иначе като говорим за интерпретации, описанието в инстаграм може да се тълкува и: “едно мое, едно от свекървата” 🤣🤣🤣

Иначе си спомням като бях малка, едно съседско дете също наричаше моята майка “мамо”, а неговата “лельо”, защото гледаше от мен и повтаряше, каквото чуе.

# 517
  • София
Коментираме го, защото ни е направило недобро впечатление. Приятелката казва, че иска усамотение, тя снима. Явно е,че иска да рекламира хотела, но това ли е най -впечатляващото в него? Или малкото стайче, в което спят двете на едно легло?
Това с усамотението беше шега.

Не виждам драма с големината на стаята и с общото легло. Вие никога ли не сте ходили на почивка по женски и да спите в една стая?
След като се разбра че всички тук живеят в пейнтхауси супер лукс, трябваше да се досетя че и всичко под президентски апартамент е излагация.

# 518
И аз го гледах това стори. Не мисля, че Емели нарича Наска  мама, нито че тя или Даниел го изискват. Или двете майки са в двора ,но не в кадър , или просто Наска е с тях и Емели казва чао на всички по ред и не пропуска и майка си. Аз не виждам това дете да е нещастно, защо трябва да е?! Не мисля, че двама родители трябва да останат заедно в името само на децата. По -добре да са разделени, но щастливи и спокойни,  отколкото заедно , напрегнати,в караници и лъжи.
   Също не виждам нищо лошо в това,Наска да приема Емели наравно със своето дете.В отдавнашни  сторита съм виждала Сийка как се грижи еднакво и за двете дечица. И ако Даниел е поставил така нещата пред останалите от фамилията, евала.  И ако Рози и Олга делят децата, това не е окей,предвид миналото и настоящите травми на Рози,точно пък тя да го прави.
    И това,че  е "правил Емилия на маймуна "  си е само нейна вина. Ако човек има достойнство, уважение към самия себе си , няма да стои и да се надява на какво?  Да спре да изневерява? Да спре да лъже? Тя е усещала какво се случва , защо е останала при него?  
 Нали родителите са заможни, биха могли да й помогнат. Пък и да не са били заможни, все ще си приберат дъщерята с малкото бебе и ще бъдат опора.
    Етоал, аз съм ходила по женски, с приятелки, със сестра ми, с мама. Но не съм спала на едно легло, в стая с две легла - да , ако не в отделни стаи. Някак си деленето на дено легло ми е прекалено навлизане в пространството, както и напирането да видим как се затъмняват стъклата.Сигурно има и друг начин да се покаже. Мои близки имат такива и ефектът се показва и без да има човек вътре-достатъчно е е светнато осветлението и затворена вратата.  Иначе живея в нормален дом , къща ,но  нямам отделна за гости , нито спалня за такива.Като имаме гости, ние спим на дивана.

# 519
Марулета, защо мислиш, че Рози и Олга делят децата на даниел? Защото Атанаска и Даньо не са водили няколко пъти сина си в Швеция ли?

# 520
Марулета, защо мислиш, че Рози и Олга делят децата на даниел? Защото Атанаска и Даньо не са водили няколко пъти сина си в Швеция ли?
Защото това показва Розалия с постове, сторита и т.н. Честити винаги на едното дете, другото не съществува. Не е нормално за мен. Не харесваш Атанаска добре, но детето защо? Дете на брат ти е. Видяла е разделение на децата в живота си, защо го правиш и ти?! Не можела да заповядва на сърцето си кой да обича, демек обича Емели, а Дани не. Същата като баща си 1:1

# 521
  Аз не следвам нито Розалия, нито Олга в ИГ. Това е на база от прочетеното тук. Но и не съм виждала снимки на Даниел и Наска заедно в Швеция, с детето. На ЕМилия съм виждала. Предполагам.

# 522
 Аз не следвам нито Розалия, нито Олга в ИГ. Това е на база от прочетеното тук. Но и не съм виждала снимки на Даниел и Наска заедно в Швеция, с детето. На ЕМилия съм виждала. Предполагам.
Предполага е въпрос на желание от страна на Даниел и Атанаска. Все пак за толкова години, той чак сега летя до Швеция и то с екипа на предаването, за да снимат предаването.

Не мисля, че Олга и Розалия делят децата. Те са роднини на дечицата и ги виждат когато родителите им позволят. Това, че Емилия е водила няколко пъти Емели до Швеция е похвално.

Розалия качва сторита и постове с Емели, просто понеже я е виждала наживо и прекарвала време с нея. Ако Даниел заведе сина си в Швеция, ще му се радва и на него, ще качва клипчета в инстаграм. Тя и сега качва постове в инстаграм с бебе дани, тук го е снимала на двора в къщата  - https://www.instagram.com/p/CveuTphoqnn/

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 13:20 от FreesiaR

# 523
Стига вече с това, това са роднини, не родители. Не нанасят травми. За мен е супер, ако Наска и Сийка не делят децата. Просто думата ‘мамо’ не е уместна.

# 524
Даниел не ходи за първи път до Швеция, има стари снимки ако не се лъжа с Георги и Атанас от там. А може би миналата година ходи сам.

Общи условия

Активация на акаунт