Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 909
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Под Слънцето
За Юсерин беше опция до офис на Еконт или личен адрес, доколкото помня. Дамата днес, която ми звъня да ме увери, че ще си получим наградите, спомена друго име на агенция.

Относно Фийлд тийм - не ща да ги чувам, че едва преди 3 часа ми беше доставен тв-то Филипс от КК и Билла. След 2 дена разправии и осиране от тяхна страна, няколко панаира и жалби до КК , Отдел Клиенти на Еконт , звънене на шефа на БиСпоук , ангажиране на целия офис на Еконт в махалата ни , все пак се задействаха и доставиха наградата.  Направо ти развалят кефа от наградата!
Питах младежът от БиСпоук защо пратките идват от Фийлд тийм, след като изобщо не са споменати в Правилата на играта. Да фалират час по-скоро дано!

# 1 216
Здравейте, всички ли си получихте ваучерите от Милка и Фантастико?
Аз още не съм, ако става дума за играта през ноември.

# 1 217
# 1 218
Защо винаги има проблем с получаването, когато наградата е телевизор? Преди това още една жена беше писала, че не си е получила телевизора от Била. И с телевизорите от играта на Туборг хората имаха големи разправии, докато им ги доставят. Да не би да се надяват, че няма да си ги поискате и ще останат за тях. Joy

# 1 219
  • при късмета
Аз имам спечелен телевизор, отдавна де, но нямах никакви проблеми с получаването. От Детелина беше. Но не са го пращали по куриер, трябваше да си го взема лично от централния им склад в София. Бяха точни буквално до минута

# 1 220
  • Под Слънцето
О, Йо, не зная на какво се надяват. Но в играта на Швепс налях в Билата над 100 кинта за патешко-жълтият джи шок. Не се класирах. Нищо, мъжо ми купи друг за 400+ евра и сега ще го донесе по Дядо Мраз като се върне.
В тази игра за ваучерите и тв, пак в Билла, накупувах отново за над 100 лв продукти на кк. Избих си ги с 2 ваучера за емаг и телевизора. Но да си мислят, че някой като мен няма да тръгне да си търси наградата, е меко казано глупаво. То да не е награда от Зрънчо? Както писах и одеве, напусках жалби и прозвъних ушите на всички по веригата.

# 1 221
Момичета, прави сте. Вероятно е Eucerine. Бях го забравила.
Но пише тегло на пакета 1 кг, а аз си мислех че ще е някаква дребна мостра (не съм от първите 100 мисля).

# 1 222
2000MB към Yettel валидни за 7 дни в БГ и ЕС от коледната томбола.

Първия изпратил ЛС с тел.номер ще получи наградата.

ПОДАРЕНИ НА Tittka

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:55 от slavim

# 1 223
Два пъти съм получавала банков превод от тях. Много любезно отношение, изпращат оригинала  на договора по куриер.

Някой получавал ли е възнаграждение от BgInTouch?
На мен ще ми е за първи път и малко са ми странни изискванията, които имат за 57 лв., които ще изплащат:
Скрит текст:
Здравейте,
В отговор на получената от Вас заявка за изплащане на възнаграждение за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под каква форма желаете да получите възнаграждението си:
а) парична (в брой или по банков път) или
б) под формата на ваучер (доставен чрез куриер).
За извършване на плащането (независимо от избраната от Вас форма) ще Ви бъде изготвен граждански договор, като за целта ще ни е необходимо да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
който ще получите възнаграждението
• Банкова сметка (ако избраният начин на плащане е по банков път)
• Телефонен номер

# 1 224
И аз имам известие, чакам юсерин.

# 1 225
  • оттам, откъдето започва България
Известието на имейл адрес ли получавате?

# 1 226
  • София
И аз имам същото известие, а освен Eucerin, друго не чакам. Няма да се разсърдя, ако е някаква изненада, ама едва ли Laughing
Известието е в приложението на Еконт.
Известието на имейл адрес ли получавате?

# 1 227
  • София, Дружба 2
От цялата каръщина, която ме е обзела напоследък, да ви питам, преди да направя някой грандиозен гаф. Та, играта на ети милк бургер, в която аз не спечелих с май 8 бележки, но пък спечели мама с една бележка ваучер за 100 лева. В условията им пише, че наградите се доставят с куриер на посочен адрес. До тук добре, но поискаха три имена и номер на банкова сметка, които дадохме, преди месец. Ще превеждат парите по сметка. Вчера отново мейл, в който искат и ЕГН да прати, също по мейл, за да внесат данък. Наградата е точно 100 лева. Струва ми се много ..... три имена, номер на банкова сметка и ЕГН. Дали да прати егн или просто да се откаже от наградата, защото те не си изпълняват собствените условия в частта с доставката на наградите?

# 1 228
  • София
Здравейте, всички ли си получихте ваучерите от Милка и Фантастико?
Аз още не съм, ако става дума за играта през ноември.
Спечелих 50 лв -последния ден на 30.11 (четвъртък)
вторник 05.11 го донесе куриер на Европът
обажда се като е пред адреса-няма смс или обаждане преди това
иска касовата бележка и се подписва протокол.
на 09.11 събота го похарчихме във Фантастико
така се включих и в новата томбола, ама като гледам май пак
семейството ще ходи в Занзибар и ще обере наградите
https://www.fantastico.bg/igra-christmas
Скрит текст:

# 1 229
При превеждане на пари винаги искат ЕГН, независимо от сумата.

Общи условия

Активация на акаунт