Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 48 018
  • 739
  •   3
Отговори
# 570
  • София
Стоунче с две ръце д-р Коновалова, много педантично следи бременните, но за тромбофилиите задължително си се следи и при хематолог. Аз при Др Тончев ходех

# 571
  • София
Д-р Милчева, перфектен професионалист.

# 572
Д-р Милчева, перфектен професионалист.
Имате ли опит с нея и тромбофилии?

# 573
  • София
Не, аз бях с други проблеми през бременността, но тя има много опит и е много загрижена за пациентите. За мен се погрижи много добре, а когато се налагаше ме насочваше към други специалисти от които също съм доволна

# 574
Обмислям варианта да се следя в Щерев по ред причини. Можете ли да ми препоръчате лекар, който да го направи? Имам нискорискови тромбофилии, това е само при мен.
Стоунче с две ръце д-р Коновалова, много педантично следи бременните, но за тромбофилиите задължително си се следи и при хематолог. Аз при Др Тончев ходех

+1 за д-р Коновалова - отличен специалист и човек, който те предразполага да се отпуснеш и не те стресира излишно.

Родих сина ни при нея през 2023та година. Тя ме следеше през цялата бременност и имах бързо и лесно раждане. Още един плюс за мен е че това е болницата, а която не те "натискат" за секцио зорлем.

Живот и здраве юни месец тази година ми предстои 2ро раждане 😊 Отново се следя и ще раждам при нея и се надявам всичко да протече гладко като 1вия път ❤️

Желая ви успех и лека бременност!

# 575
  • София
Хич не са за хвалене, че не натискат за секцио, че доскоро изпадаха в други крайности.

# 576
Хич не са за хвалене, че не натискат за секцио, че доскоро изпадаха в други крайности.

Възможно е, аз просто споделям моя опит и то най-вече от конкретния лекар. Имам мн приятелки и познати, раждали в други болници, на които са измисляли какви ли не "причини" за секцио. Ясно е, че като се налага се налага, въпросът е че с мн случаи се прави, защото е лесно и бързо..

# 577
  • София
Така е, просто и когато се налага  да е секцио, трябва да се направи веднага, а не да се отлага, когато вече може и да е късно.

# 578
Така е, просто и когато се налага  да е секцио, трябва да се направи веднага, а не да се отлага, когато вече може и да е късно.

Абсолютно съм съгласна! Изпадането е крайности като цяло не е ок. Можем само да се надяваме, че всичко ще е ок.

# 579
Здравейте, кого бихте ми препоръчали за ин витро? Аз се колебая между доц. Юнакова и д-р Савова. С тежка ендометриоза съм. Имам успешно ин витро преди 5г, тогава бях при д-р Милчева, но тъй като сега няма как, търся друг репродуктивен специалист.

# 580
При Юнакова имам три трансфера, два от които са успешни. Тя има и сериозни професионални интереси в сферата на ендометриозата, част е от т нар Ендометриоза център в клиниката. Доктор Савова също е много сърцат професионалист, който подхожда с внимание и персонални отношение към всеки. Не знам с ендометриоза дали се занимава обаче.

# 581
Ние сме с успех от 1ви трансфер при доц. Юнакова. Д-р Валериева от Ендометриоза центъра в Щерев ме оперира от 5 см ендометриозна киста и дълбока тазова ендометриоза през март миналата година. След възстановявяне от операцията, 6 месеца пробвахме естествено и след като не се получи, през септемвру преминахме към ин витро при доц. Юнакова. Не говори много и може да ви се стори малко дръпната на моменти, но си разбира от работата и следи всеки път стойностите на хормоните.
Моя приятелка се следи при Савова известно време (ест. зачеване) и по нейни думи е по-ларж, тъй като е от старата генерация лекари, т.е. не заклеймява пушенето по време на бременност, не е толкова "стресната", като по-младите лекари и т.н.
Според мен е важно вие с какъв темперамент сте и от там да изберете лекар, който ще ви кара да се чувствате добре.

# 582
Здравейте, кого бихте ми препоръчали за ин витро? Аз се колебая между доц. Юнакова и д-р Савова. С тежка ендометриоза съм. Имам успешно ин витро преди 5г, тогава бях при д-р Милчева, но тъй като сега няма как, търся друг репродуктивен специалист.

С две ръце препоръчвам доц. Юнакова!

# 583
Махаха ми полип при преглед рутинна колпоскопия в цервикалния канал и съответно бе пуснат за хистология. Но тъй като съм извън София, имат ли практика лекарите да ми кажат информация? Звънях няколко пъти да предадат на докторката но тя така и не ми се обади. Не знам какво да направя. С бебе съм и в момента не мога да пътувам. Да звъня пак на рецепция ли, не знам да не досаждам.. моля за съвет?

# 584
Би трябвало резултата от хистологията да Ви изпратят в офис на Еконт или Спиди, съответно този, който Вие сте посочили.

Общи условия

Активация на акаунт