Прахосмукачка робот - 24

• 55 496
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Моят се справя чудесно с мопа, може би и защото си го пере почти на всяка стая, много съм доволна аз
Какъв ползвате?

# 616
Моята е Roborock Q Revo. По подразбиране си пере мопа на 15 минути работа.
От около месец я ползвам и съм доволна.

# 617
  • Швейцария
И моят е Q Revo и си пере мопа след всяка стая, справя се с мопа много добре. Ползвам го вече година и съм много доволна.

# 618
Q Revo S е моята, по- новия модел, не знам каква е разликата с Q Revo. Но много упорито се вре между крака на маси, столове, по ъглите минава много добре, мопа също, изпира си ги няколко пъти и когато приключи целия цикъл си ги пере и суши. Много ми харесва това, че сама си изпразва контейнера и много държах на двата въртящи мопа

# 619
Здравейте, днес писах на сервиза относно добавянето на препарат в контейнера за вода. Както обещах, ето и отговора им, може на някой да бъде полезно. И преди отново да бъда обвинена в "генерализиране" - пиша за моя модел робот - Xiaomi Dreame Bot L10 Pro.

# 620
Аз си слагам препарат Biohy на своя отговорност, за мен миене без препарат не е миене. Обаче като гледам скоро няма да има наличност и ще мисля друг вариант.

# 621
  • 1st floor
Откъде да си купя/поръчам оригинален филтър и кутия за прах за Роборок s8? В Технополис нямаше.

# 622
  • София
Откъде да си купя/поръчам оригинален филтър и кутия за прах за Роборок s8? В Технополис нямаше.
От алиекспрес. Там има оригинални части и консумативи.

# 623
И в Тему е пълно с консумативи за  тях

# 624
  • 1st floor
Звучи чудесно, но как мога да съм сигурна, че са оригинални? Имате ли изпробвани търговци или линкове?

# 625
След моя моп остават едни замазани ивици. Виждат се само под определен ъгъл, но на мен мо бодат очите. Не е от мръсен парцал, защото ги виждам на място от където започва миенето. Забелязвам, че на различните настилки си личи по различен  начин. Най-много се забелязва на плочки мат, после на плочки с гланцово покритие и най-малко на ламината.
Някой има ли решение на този "проблем"

# 626
беба28, и моят моп маже така, и то на места само и ме дразни. В началото не беше така. Моят робот е на 2 г и 2 м вече. Постепенно взе да замазва, иначе в началото беше перфектен. Поръчвах и мопове от Алиекспрес, забелязах, че с тях маже още повече и си поръчах оригинални.

# 627
Звучи чудесно, но как мога да съм сигурна, че са оригинални? Имате ли изпробвани търговци или линкове?
На мен не ми изглеждат оригинални. Не съм намерила място, на което да го пише на четки, филтри и мопове. Само като си купувах контейнера за боклук, след като счупих заводския Grinning, пишеше че е оригинален.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 09:56 от Minnie.Mouse

# 628
  • 1st floor
На мен не ми изглеждат оригинални. Не съм намерила място, на което да го пише на четки, филтри и мопове. Само като си купувах контейнера за боклук, след като счупих заводакия Grinning, пишеше че е оригинален.
Откъде го купи, че и моята вратичка е на път да се откачи. Simple Smile

# 629
От xiaomishop.bg, но гледам че са си преименували сайта.
https://www.xborn.bg/konteyner-za-prah-za-roborock-s7-1?search=R … D0%BD%D0%B5%D1%80
Но не съм много доволна. Ей тази гумичка/уплътнение се втвърди и се деформира.

Общи условия

Активация на акаунт