Прахосмукачка робот - 24

• 55 386
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
И за този нямам мнение аз. Ако не се включи някой с такова, аз бих направила следното. Избирам си роботи, които отговарят на критериите ми и после гледам видеа в тубата, за да преценя кой да избера.

# 256
  • Canada
Здравейте! Налага ми се да купувам за подарък робот, но аз самата нямам и съм доста гола в това отношение. Търся комбиниран робот, прахосмучене и моп и да се справя с килими. Сумата, която съм предвидила е 600 лева. Изчетох снощи изписаното до тук, но повечето коментирани модели са доста над бюджета ми. Спряла съм се на тези двата:
Скрит текст:
Някой има ли опит с тях? Ще се радвам и на други предложения.

Здравейте,
Аз си поръчах Роборок Мах7+. Вчера пристигна, тествахме го и днес го следих през приложението как чисти. Доволна съм. За малко повече от час изчисти и изми целия първи етаж. Единствено не можа да се качи на един дебел шаги килим, но той е сигурно 2 см дебел, ако не и повече.

Мах7 мисля, че е без док.

Класация на роботи:

https://youtu.be/H6_2X2Xob8Y?si=m6v3dkqYIG59z3L3

# 257
Момичета, препоръчайте сервиз за IRobot в София или Пловдив. Извън гаранция е. Собствениците са опитали всичко в нета, но продължава да се щурка, да се удря в препятствия и да не си намира станцията.

# 258
Момичета, препоръчайте сервиз за IRobot в София или Пловдив. Извън гаранция е. Собствениците са опитали всичко в нета, но продължава да се щурка, да се удря в препятствия и да не си намира станцията.
Прилича на слънчев или топлинен удар това Simple Smile
Извън диагнозата, бих препоръчала пак в марковия сервиз да го видят, нищо,че е извън гаранция.

# 259
След седмица четене и умуване,поръчах този модел. Очаквам доставка след седмица и ще се радвам,ако някой сподели впечатления
https://smartmi.bg/bg-product-details-316.html

# 260
След седмица четене и умуване,поръчах този модел. Очаквам доставка след седмица и ще се радвам,ако някой сподели впечатления
https://smartmi.bg/bg-product-details-316.html
Изглежда ми чудесен избор. Ще го имам предвид и аз. Дано сте много доволна!

# 261
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте! Имам I robot 660 , който ни служи вярно 10 години. Сега ни предстои местене в къща и вече съм се насочила към Combo вариантите. Къщата е на 2 етажа. Гледах клипове и си избрах combo j9 на Roomba.  Понеже е нов модел, има ли някой вече впечатления от него и най-вече ще се шашка ли, когато го местя от етаж на етаж. Като станцията мисля да стои на единия етаж за постоянно,  а ще го местя на другия.

# 262
  • на малък остров в океана
Имам combo j7+. Живеем в къща на три етажа. И го местя на ръка по етажите.
Като цяло не съм доволна. Чисти добре, но софтуерът е много бъглив.
Вече върнах един робот, защото заби и повече не тръгна. Пратиха ми нов, но той пък не правеше повече от една карта и при всяко чистене се луташе и презаписваше върху картата на първия етаж.
Направиха ъпдейт и най-накрая и успях да си възстановя трите карти от предишния робот.
Напоследък местя и станцията на втория и на третия етаж, защото там е с много пухкав мокет и не се справя много добре. Постоянно твърди, че е пълен контейнера, а не е така. Явно четките не успяват да избутат праха в контейнера, но пък сензорите твърдят, че е пълен. Затова като кача и станцията, колкото пъти трябва отива да нея и я изпразва и продължава, а преди го хвърлях на ръка.

Направо се надявам в следващите година и половина роботът да се прецака, да ми върнат парите и да не видя повече никога irobot.
A може би съм много разглезена, защото последните 10 години бях с LG и той беше класи над сегашния ми.

# 263
И аз имам румба, която дълго ми служи и ми е интересно комбинираните ефективно ли чистят? J9 combo на мен също ми хареса и в момента е на добра цена в е маг. Тези станции ми казаха, че били безсмислени и постоянно се разваляли, вярно ли е това?

# 264
  • София
Здравейте, днес се сдобихме с Xiaomi X20+, което е сериозен ъпгрейд спрямо досегашния ни Ilife 3 нещо си.

Радвам му се много, чисти, мие, пере се, самопочиства се и тн. Тепърва ще го разучавам и тествам. Обаче от станцията му се чува непрекъснато жужене. Тихо е и през деня не прави впечатление на фона на дневните шумове, но вечерта си е дразнещо.
Така ли е по принцип? Има ли шум от станцията? Нещо не сме стартирали както трябва ли? На дефектна бройка ли сме попаднали? Някой с такъв робот?

Редакция. Май е от сушенето на моповете. Ще трябва да засега колко време суши, за да я пускам така, че да е приключила със сушенето, съответно с шума, преди да си легнем.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 23:50 от Илит

# 265
  • Швейцария
От сушенето на моповете е. И моята така прави.

# 266
Аз имам Х20+, суши моповете 4часа, като може да се съкрати или увеличи времето на сушене през приложението. Затова е бученето.
Откъде (физически магазин или с доставка 2-3дни) мога да купя торбички за прах? Всичко, което откривам е за х10+... а за този не намирам... Зная, че поръчвате от али, но сега не ми е опция. Благодаря предварително! Simple Smile

# 267
Здравейте,мили хора! Изправена съм пред голяма дилема кой от всички робороти да купя.
Близо 5 години вярно ми служи roborock s5,като все още в жив,но реших да модернизирам техниката.
Имам 2 котки и куче,имам Dyson submarine,но определено би ме олеснило ако имам и един робот. Имам и мокет с дълъг косъм в едната стая. Та,дилемата….
Да купя s8 или s8 max v ultra.
Причината да се чудя е голямата разлика в парите, със старата прахосмукачка си изпразвах контейнера сама и не беше кой знае каква занимавка. Това е едната чуденка. Втората-досега не съм използвала функцията моп и се чудя дали мокрото почистване при новите роботи е усъвършенствано. Имам едни изключително неприятни плочки в коридора и кухнята,които са груби и със шарки (реално хубаво е да се чистят с по-голям натиск,който робота едва ли може да приложи)

Ще се радвам за мнение коя ви се струва по-подходяща в моя случай.

Едит: Купих s8 max v ultra, да видим как е Simple Smile
Втори Едит: откъде мога да купя препарат за прахосмукачката?

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 17:44 от Goldeva

# 268
  • have faith and be patient ..
Какъв препарат, за мопа ли? Аз пълня с питейна вода, отделно напръсквам мопа с препарат - меглио, за стъкло или каквото хвана там, но в контейнера само чиста вода..

# 269
Какъв препарат, за мопа ли? Аз пълня с питейна вода, отделно напръсквам мопа с препарат - меглио, за стъкло или каквото хвана там, но в контейнера само чиста вода..

За мокрото миене,да. Но вече си поръчах от немския амазон. Моят парцал не се маха

Общи условия

Активация на акаунт