Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за вливане на феринжект и какви усещания се изпитват по време на лечението?
Къде мога да купя Феринжект и има ли го в аптеките?
Какви са възможните странични ефекти от прилагането на Ferinject?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за вливане на феринжект и какви усещания се изпитват по време на лечението?
Процедурата за вливане на феринжект обикновено отнема около 40 минути. Някои жени съобщават, че не е много приятно, но не го описват като болезнено. След процедурата трябва активно да наблюдавате за странични ефекти, като например учестен пулс. В повечето случаи обаче не се наблюдават странични ефекти.
-
Къде мога да купя Феринжект и има ли го в аптеките?
-
Какви са възможните странични ефекти от прилагането на Ferinject?
-
Какви са основните неща, които трябва да имате предвид при приготвянето на багажа за болницата?
-
Какви са хранителните ограничения и болестите, които бъдещите майки трябва да избягват по време на бременност?
И двете баби ме питаха за ключ от нас, че да можели да идват когато "трябва", но им обясних тактично, че няма как да стане да ми цъфват без да съм ги канила и искам аз и ММ да гледаме бебка, а пък ако ни трябва допълнителна помощ винаги ще им звъннем. Не бяха много щастливи, но им мина за седмица-две.
Разбира се, на изписването ще зависим от епидемиологичните мерки на болницата, но ако е позволено, ще има хора.