Избор на телефон - 2 тема

• 45 457
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Аз обичам да снимам и затова телефона по-скоро го избирам заради камерата. Последните години Самсунг нещо ме разочароваха и реших да пробвам с Епъл. Но както казва един приятел - Камерата зависи и от устройството зад нея 😁 Това небе е снимано с Айфона на х. Мазалат

Какъв Айфон е? Страхотна снимка!

# 631
Много хубава снимка!
Може ли мнение за този? https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … C-7-LITE/p/506305

# 632
  • Пловдив
https://en-emea.support.motorola.com/app/answers/detail/a_id/167 … la-edge-30-fusion

Тук има дадено повече инфо за камерата на модела. Мисля, че има информация и за начина, по който могат да се изключат настройките на камерата за автоматично обработване на снимките. Наистина е много досадно.
Благодаря, всичко съм пробвала по настройките, но няма промяна.

# 633
15 про макс
Аз обичам да снимам и затова телефона по-скоро го избирам заради камерата. Последните години Самсунг нещо ме разочароваха и реших да пробвам с Епъл. Но както казва един приятел - Камерата зависи и от устройството зад нея 😁 Това небе е снимано с Айфона на х. Мазалат

# 634
15 про макс

Ето това доказва, че про макс са най-добри. 😍 Хваща ме яд, че не си купих такъв модел, дори и 14-ка да е. 😂

# 635
  • Пловдив
Моят е 13 про макс и такава снимка не мога да направя. Да, прави по-хубави от средните класове телефони, но като гледам хората какви снимки правят, изобщо не може да се сравнява. И винаги се питам с какви телефони снимат.
А не е като да не знам как  се снима- 10 години ползвам професионален Никон.

# 636
  • Пловдив
И аз преди разнасях навсякъде един професионален канон, докато не си взех телефон huawei. Много ми харесваха снимките с него, но като всичките ми останали андроид телефони, след 2 години се прецака, почна да забива и да ме дразни. Ако не беше липсата на гугъл плей, може би пак щях да си взема някакъв на марката. Попрочетох за новият самсунг s25, но и там се оплакват, че камерата не е нещо уау. Предполагам, че повечето хубави снимки, които срещам са обработени или пък са настроени ръчно параметрите, затова при мен не се получават толкова добри само с едно щракване, без други усилия Grin

# 637
И ето още един + за Apple iPhone 15 Pro Max

# 638
Втората е майко мила нещастна. Тази вдлъбнатост търсен ефект ли е?

# 639
Снимката беше хубава, а както виждам имаш още доста на залези. 🌄 Има тема за мобилна фотография, там се харесват и няма критики, може да я видиш.

Полезна информация за протекторите, Чревоугодник. Никакви условия ли няма? Който иска влиза и си излиза с безплатно поставен протектор просто така. Супер.

И малко по темата. Днес се докоснах до Галакси S23. Много лек телефон, с по изострена камера от моето Шаоми и даже след това ми се струваше, че камерата ми, която по принцип си харесвам е нищо в сравнение с тази на Самсунга, но пък там настройките за камерата и видеото бяха по малко поне на пръв поглед. Тепърва ще се разучава де, но процесорът е бърз, дизайнът ми хареса и кремавия му цвят.

# 640
Здравейте ,моля за помощ.Телефона е Самсунг А 52.Днес докато говорех със слушалки изведнъж спряха да ме чуват от другата страна.Тел.беше в джоба...може нещо да съм натиснала без да видя...Пробванах  слушалките на още 2 различни телефона-работят-не е от тях..
Може ли да ми помогнете..знам ,че не е точно за избор на телефон,но...Аз предимно съм на слушалки. С жак са ,не са блутут

# 641
  • Мадрид / София
Опитай да върнеш само настройките на първоначално (фабрично) ниво и после си ги въведи отново. При мен така се оправи подобен проблем.

# 642
Sad   хич не ми се връщаха фабрични настройки...оставях го за последно..но Sad Благодаря..утре ще го направя,че после сигурно 2 часа ще ми трябват да еърна другото

# 643
  • Мадрид / София
Само настройките, не на целия телефон. Не знам дали Самсунга го позволява. Аз съм с Айфон и има отделно да върнеш само настройките.

# 644
Ами честно казано не знам..Това ми е първия и последен такъв...Сега го преглеждам,но не видях подобна опция..

Общи условия

Активация на акаунт