Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 215
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Хексе,на 4 е, да. Беше по - зле, поизбледня белега,но няма да се махне напълно, приела съм го. Само с лазер.
Чакам я сега да стане да й видя дерматита. Устата като гледам е зле все още.
Барбалена, аз май не съм яла такова, та не знам колко е сладко. Мъжа си го отнесе де Grinning

Това да им е проблема!

И бебка:

# 541
Може ли да има пневмония само с повръщане и болки в корема. Малката беше със суха кашлица де седмици и уж всичко беше наред и снощи взе да повръща и да я боли коремче. На снимката излезна пневмония. Не мога да си го обясня? Сега не кашля, а пневмония. Не би ли следвало да има кашлица или висока температура.

# 542
Хексе, на твоите не се вижда толкова. На моята доста се вижда, ама здраве да е. Като порасне, ако иска,ще го махнем.

# 543
  • shumen
Емоджиа,може.Моя е карал пневмония и без кашлица и Т,а само с хрема.
Ваня,как сте?

# 544
Добре сме. Аз имам проблем с ръката, там дето беше абоката, тоя път при пръстите почти. Ужасно ме боли ръката там отгоре и дланта отдолу и китката, не мога да спя чак. Мажа лиотон  с кофите и нищо. Децата поне са здрави.
Дани, твоя как е, размина ли се с чревния?
Тони, тоя мупироназал действа супер бавно, ако изобщо подейства. Чиста загуба на време.
Моята голямата беше с пневмония без кашлица, само отпадналост, повръщане и ниска температура. Пневмонията беше вирусна.

# 545
Да, точно отпадналост, повръщане и ниска темература и болки в корема. Да, откашля един или два пъти, говори носово. Изписан ни е Панцеф. Притеснявам се дали не трябва да влезнем в болница, за да ми е по спокойно, но преди три години бяхме в болница за едно и там си залепихме и друго. Беше кошмар. Лежахме почти месец в детско отделение. Сега е в добро общо състояние но няма апетит естествено.

# 546
На мен ми стана интересно за левофлоксацина и се оказа, че всъщност това е и основната съставката на Таваник (знаех си, че ми е познато отнякъде), с който борих инфекция месецът, преди да забременея със синът ми. Курсът беше 10 дена тогава.
Лично на мен ми помогна и нямаше отражение върху бременността ми.
Три месеца преди това, без да пия антибиотик или каквото и да е друго лекарство имам спонтанен аборт в ранна седмица.
Всеки АБ нарушава баланса на микробиома (ако е имало такъв баланс) който се предава през бременността по щафетата нататък. АД е един признък за нарушен микробиом и липси в организма.
Когато синът ми беше с хиляда симптома и бяхме при педиатър през 3 дни много пъти съм питала за синузит и все ми е казвал, че е невъзможно защото няма синуси развити. Бил е под 6 годинки.
Моето дребно снощи спа зле, промънкваше през час и рано сутринта ме събуди да каже, че се е напикала и ми стана ясно. Докато сменях, сушах я видях колко е сополива. Това след 2 дни на градина, сега градината е затворена до сряда, да видим ще се стяга ли.

# 547
  • shumen
Ваня,добре е моя.Размина се с чревния,а и другите вкъщи не се заразиха.
За болките от абоката аз съм правила компреси с риванол.

# 548

При нас атопичният дерматит е извън контрол от известно време. Ушите й постоянно се цепят, целите са в рани, очите й днес са излющени и червени, на бузите, брадичката и врата има сухи червени лющещи се петна, на китката също и отгоре на другата ръка. Направо е кошмар. Денонощен сърбеж. Къпя с олио на Юриаж, пръскам спрей на А дерма за сърбеж, мажа с ПОЛ крем и Биотрейд, а където е много зле с адвантан и от всичко ефектът е нула. Трябва да я заведа при дерматолога, че нещо изтървах края на АДто тая зима. От студ ли е, от вятър ли е, от влага ли-не знам, но е кошмарно. Реве ни се и на двете вече.

# 549
И на моята ушите са ставали така. Пробвай с бебешка пудра.

# 550
Детето яде ли сладко? Аз имам себореен дерматит, който изчезна напълно като спрях захарта. Сега си позволявам по малко нещо, но не колката ядях преди.
Голямото дете пък имаше зверски атопичен дерматит от Биогая.
Малкото имаше студова алергия, правеше обриви по лицето, дупето и понякога краката. Тази година не се е проявявала. Мажех я с крем за лице на мустела. А от колд крема на Уриаж се изприщи много.

# 551
  • shumen
При моя е ставало така от студа.Помагна му бебешка пудра и спрея на А дерма.

# 552
И аз снимах ръчичките на каката. Кожата е груба и я сърби около китките. Май няма да се размине без дерматолог.

Приемам всякакви съвети. За първи път се случва.

# 553
И аз снимах ръчичките на каката. Кожата е груба и я сърби около китките. Май няма да се размине без дерматолог.

Приемам всякакви съвети. За първи път се случва.
Нахткерцен интензивен балсам на д- р Тайс.

# 554
Ей това е много добро. Оправяло е разчесано до кръв

Общи условия

Активация на акаунт