Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 664
  • 930
  •   1
Отговори
# 690
Съжалявам, пълнолуние. Дано още следващия път ти е успешен! И аз в крайна сметка пуснах ЧХГ днес, но още няма резултат. Чакам си.

mommy, това са чудесни новини! Дано всичко е наред занапред!

# 691
Пълнолуние ❤ Не се отчайвай , смело напред ❤
Mommy , чудесни новини 🌺 Стискам палчета 🤞
2402 , чакам с нетърпение 😍

# 692
mommy, с какви хубави новини влизаш, пожелавам ти на следващия преглед вече да имате ембрионче със сърчице! Heartbeat

2402, чакам с нетърпение резултата ти и силно ти стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Пълнолуние, и на теб все още ти стискам, че може и късна имплантация да е било и тепърва сега да се отделя ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 693
Пълнолуние, гуш 😭😭 много е трудно, толкова съжалявам 😭 пострадай известно време и пак се залагай. Ще стане ❤

Мами, нека всичко се развива наред, пожелавам ти го ❤

# 694
  • Ст Загора
Mommy еи браво!
Пълнолуние,  съжалявам!  Мислех че е станало.
2402, хайде даноо при теб е станало въпреки съмнението.

# 695
Много де радвам за хубавите новини от мами! Стискам палци за тупнящо сърце на следващият преглед.🍀🍀🍀

Пълнолуние, много съжалявям! Следващият път ще е вашият!

Хайде чакам и аз 2402, дано са хубави новините!

# 696
Фей, не мисля, че при инвитрото има нещо като късна имплантация. Минаха 8 дни от както върнахме дневният ембрион. С този 0 резултат според мен не е имало никаква имплантация. Чух се сега с акушерката и спирам лекарствата. Чакам да дойде цикъла и продължаваме със следващият трансфер.

Бях се настроила за друг резултат и сега съм доста разстроена. Вече минаха 5 години и половина и не съм видяла положителен тест.

2402 Стискам палци.

# 697
2402, не трябва ли да излязат тези резултати вече?

# 698
Фей, не мисля, че при инвитрото има нещо като късна имплантация. Минаха 8 дни от както върнахме дневният ембрион. С този 0 резултат според мен не е имало никаква имплантация. Чух се сега с акушерката и спирам лекарствата. Чакам да дойде цикъла и продължаваме със следващият трансфер.
Следващият път ще стане! Стискам палци, не губи надежда! 🫶🏼

# 699
Съжалявам пълнолуние. Дано следващия трансфер е успешен. Имаш ли още замразени ембриончета ?
Mommy каква хубаво новина. Само напред и на горе да отива това чхг.
2402 на 29ти ли ти е теста?

# 700
Да, имаме още 5 ембриона, но този беше с най-доброто качество.

# 701
Браво, страхотна бройка. Имате голям шанс.

# 702
Пълнолуние, много съжалявам!

Стискам палци на 2402.

Mommy, пожелавам това да е успешна бременност.

# 703
Пълнолуние,  силно гуш! Добре, че имате още ембриони! Нека следващия трансфер да е успешен!
Mommy,  успешна бременност до финал!
2402 , чакаме 🤞

# 704
AA, Шантал, Съншайн, цял ден гледам в Гугъл как изглеждат блокирани тръби и как изглеждат тези с хидросалпингс и по това, което видях моята изглежда просто блокирана, тези с хидро изглеждат като надути наденички Simple Smile)) Но, ще си чакам прегледа при д-р Калчев, защото му имам доверие и както неведнъж съм казвала има извънземен ехограф.
Бу2020, ще ти пиша на ЛС
Емпати, Тургут и да ми каже, няма какво да направи, ще говоря с Калчев и като решим какво ще правим тогава ще му пиша. Имам повече доверие на бг лекарите.
Пълнолуние, много съжалявам, толкова се надявах и стисках палци да ни зарадваш с добри новини. Дано следващия път е успешен. Вие имахте ли ПИД? В матката всичко наред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт