Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 303
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Ето я и нашата красавица! Heart

#ТубаБююкюстюн
Още снимки от вечеря @ELLETurkey

ПП с Линка сме пуснали едновременно постове.Сега видях!

# 661
Всеки път си викам няма на къде да е по-красива, но всеки следващ път е още повече.
Шампанското гръмна.

# 662

И красива, и смела, Снинова!
За момент в ТТ се промъкна видео на снимането на доста смела любовна сцена с Айтач в една лодка. Но го задържаха просто една минута и го махнаха. Но все някой го е изтеглил, ще се появи някъде. Sunglasses
А първи сезон на ДА върви нагоре в класацията на най-гледаните турски продукции на НФ в Турция.
Беше на 7, после на 6 -та, а днес вече на 4-та!

От снощи.

# 663
Лина и аз го видях това  видео.
Готин екип. Серкан миналата седмица замина за Маями и явно няма да бъде.

Много хубави

# 664
# 665
Има и клипчета, ама от тел ми е трудно
[

# 666
Привет, момичета и от мен

Днес си е направо звездопад от снимки, клипчета, информация с предпремиерни снимки, снимки и видеа от премиерата, премиерен клип на ДА2, както и нов цялостен клип нa Based Istanbul. А освен това се появяват и нови   Благодарение на това от 2 часа все се опитвам да напиша пост, но все излиза нещо ново в ТТ и аз ту да направя гифче, ту да направя някоя и друга снимка и хоп, ново нещо се появило  
Злати, Линка, Снинова  
Благодаря ви за всико, което  сте споделили днес

Ще почна хронологично Yum
От снощи партито на Elle Turkey -Злати мерси за доуточнението

Днес - подготовката за премиерата на ДА2 Blush

Премиерата тази вечер Hands Thumbsup
Туба е прекрасна, много стилна и красива  

Промоклип фотосесия на ДА2
ВКhttps://vk.com/video-63875573_456246859
ТТhttps://x.com/i/status/1810691264523763794
И само Туба от него Hands V

Завършвам поста си с една прекрасна усмихната Туба, която на въпроса на журналиста да защо е сама, тя през смях му отговаря, че не е сама, а е с много хора Stuck Out Tongue

Лека вечер!  

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 03:27 от kanti

# 667
Добро утро дами,
истинско удоволствие беше снощи.
Много снимки и клипчета има.
Фото колаж на Нетфликс:

Но аз ще сложа нещо по повод на клипа на BasedIstanbul.

Ще цитирам мнение на Cheryl Frank
Based Istanbul и Туба Бююкюстюн - нов видеоклип "Пробуждане" съчетава вдъхновена от изкуството фотосесия със символични образи, които придават допълнителен смисъл на идеите за личностно израстване, трансформация и знание. Теми, които са както лични за Туба, така и в предстоящата премиера на Zeytin Ağacı2 на 11 юли.
Лилавият лотос представлява духовни пътувания, самопробуждане и хармония. Повтарящият се образ на лед представлява желани спомени, които избираме да задържим, или нежелани спомени и потиснати чувства, които са били държани заключени.
Докато ледът се размразява, виждаме Туба утешена от нежната прегръдка на водата и началото на духовно или лично пробуждане, символизирано от отваряне на прозорец и последен радостен танц.
Туба осъзнава, че "В един момент, ако се осмелите да попитате "Кой съм аз?", започвате да се сблъсквате с реалност, различна от тази, която сте познавали до този ден. Тогава нещата, които сте преследвали през целия си живот, започват да губят смисъла си. В крайна сметка едно пътуване, което си струва да предприемете... Надяваме се да доведе до щастие и мир.
Сега сме в очакване на сериала.
Имайте хубав и прохладен ден.

# 668
Добро утро,момичета!

Снощи беше невероятно!Много снимки и видеа! Hands Plus1Благодаря за всичко! HugRevolving Hearts

Инан Кирдемир добави към своята инстастория и подписа:
Обичам те! @tubabustun.official

Туба е добавена към instastory #TubaBüyüküstün
Обичам ви толкова много..

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246868%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246871%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Приятен ден и се пазете от жегите!

ПП Докато подготвях поста и Снинова намина преди мен!

# 669
Здравейте

МомичетаС огромна благодарност към всички вас,за многото снимки,мнения ,новини за всичко ,което сте споделили.

Недей да правиш, да искаш и да търсиш неща, които са красиви според света!
                            Прави, искай и търси неща, които ще направят твоят свят красив.   

Приятен следобед ,дами

# 670
Здравейте следобедно! Nature SunnyNature Sweat Drops

Очаквах пост за да пусна още снимки,които излизат непрекъснато....

От Instagram Netflix Türkiye #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Готови за още едно приключение в Айвалък с този екип! #ZeytinAğacı 2. Премиера на сезона 11 юли само в Netflix.

Пресата...
Цитат
#Пресса #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Вчера вечером команда сериала «Оливковое дерево» отпраздновала второй сезон ужином.
Вчера вечером Netflix отпраздновал второй сезон своего сериала «Оливковое дерево» ужином в ресторане Azur в Йеникёе, первый сезон которого был просмотрен с большим интересом.
На вечере, организованном в честь второго сезона сериала «Оливковое дерево» также присутствовали ведущие актеры Туба Бюйюкюстюн, Седа Бакан, Бонджук Йылмаз, Рыза Коджаоглу, Айтач Шашмаз, Умут Курт и Фюсун Демирель, продюсер Онур Гювенатам, сценарист Нуран Эврен Шит, режиссеры Бурджу Алптекин и Эрдем Тепегез.
Весело проведя вечер, команда «Оливковое дерево» завершила вечер фотографиями на память.
11 июля на Netflix будет показан сериал «Оливковое дерево», который приглашает зрителей в волшебную атмосферу Эгейского моря с новыми приключениями Ады, Лейлы и Севги, которые начинают новый старт в Айвалыке, полном сюрпризов. Со всем миром, со своим вторым сезоном.
Совершенно новые проблемы возникают у Ады (Туба Бюйюкюстюн), Лейлы (Седа Бакан) и Севги (Бонджук Йылмаз), которые начинают новую жизнь в Айвалыке. Пока Ада занимается миром науки, с одной стороны, и прошлым своей семьи, с другой, Лейла пытается начать новый бизнес. На этот раз у Севги есть секрет, который она хранит даже от своих родственников.
https://1001dizi.net/haber-zeytin-agaci-ekibi-2-sezonu-dun-aksam … ekle-kutladi-5484

Erdem Tepegoz добави #TubaBüyüküstün към своята инстастория
Никой от нас не може да откъсне очи от нея.🌟

С инстаграма на Based İstanbul #TubaBüyüküstün
Събуждане с @tubabustun.official

Приятен следобед! HugTwo Hearts

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:48 от Zlatina3

# 671
Непрекъснато излиза още и още снимки.

Хубав ден!

# 672
Здравейте!

Днес много снимки, утре вече ще има и скринове от епизодите. Но да се насладим на днешния ден. Благодаря, че следите и публикувате!
А Туба е радост за окото!

Малко колеги

Тъпигьоза  го искам за гадже на Туба. Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно я харесва - седи до нея на празника, пише мили думи... Изглежда добър човек. Готин е.
Дали ако има 3 сезон може да стане? Не знам. Туба опита с интелектуал - Онур - не стана.
Опита и с плейбой и богаташ - Умут - и тук не стана. Твърде е умна, интелигентна и самостоятелна за турските мъже. Не искам да ги обиждам, но явно предпочитат жени, които харесват „Забранения плод“ и героинята им е идеал за поддържание. Е, жената може да е успешна, но умерено, толкова, колкото да не засенчва „великия“ си съпруг. И да не се притеснява от евентуален „харем“, ако се получи, все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, с Туба няма шанс...

Втория горе вляво зад Ръза е башбюлюкбашията на ОГМ Пикчарс Onur Güvenatam.

Седа е красавица, има хубав крак, но, както винаги, прекали!
Не напразно казват, че Лейля е самата тя - преиграва, преувеличава и прекалява!
Рязко се отличава от колектива - вероятно е търсен ефект, но оставя привкус за пошлост, несъобразяване и неинтелигентност.
За такива казват - играе като звяр!  Joy Joy Joy
Значи прекалява, преиграва и е със високо самочуствие. За мен показва липса на интелигентност и талант. Но това си е мое мнение. Много повече харесвам Бончук - скромна, умерена и ѝ вярвам като играе.А на Седа не вярвам. Но беше грешка да не обменят мнение за тоалетите. Трябваше и Бончук да бъде в черна рокля.
Определено Нуран и Бурчу се бяха уговорили за шарените рокли - да се отличават. Иначе всички бяха красиви!

Хубава вечер!

# 673
Добро утро,,момичета!

И вчера беше ден изпълнен с още снимки и инфо за МД/ДА!Благодаря за всичко,което сте донесли!
Линка,Онур Гювенатам е продуцент и на ''Рибарче''/''Златно момче'' с режисьорката на 1 сезон на ДА-Бурджу Алптекин.Той продуцира сериали предимно по сценарии на психоложката Gülseren Budayıcıoğlu.

А днес е денят,който очакваме толкова време - 2-ри сезон на МД/ДА! Nature DizzyNature Zap

Tубa добави репост от Based İstanbul към своята инстастория #TubaBüyüküstün
„Мисля, че е по-добре да си сам, отколкото да изживееш нещо, което няма дълбочина. Поне продължавам да оставам в моята реалност, във връзката си със себе си."
Туба Бююкюстюн

Ердем Тепегоз добави #TubaBüyüküstün към Instagram
Актьори, екип и история на "The Olive Tree" докосна живота ми точно като хиляди други и ме издигна на друго ниво на съзнание. Вярвам, че новите сюжетни линии от втори сезон също ще продължат да вдъхновяват любов и приятелство във всеки зрител.

От DIOR: Честит рожден ден, мила моя Туба, добре е, че те има..
Желая ти прекрасно лято..
Туба отговори: Благодаря ти много @aytulaykefiratoglu  

Желая ви спокоен ден,макар и отново да е горещ!

# 674
Здравейте!

Нашият филм дойде!
Наздраве, за успеха на сериала!

Ако сте нетърпеливи като мен, руска озвучка вече има!
https://turkrutv.net/drugaya-zhizn-9-seriya.html
Преполвих 9-ти епизод и познайте... харесва ми!

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт