Абитуриентски страсти 2024

• 125 181
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Здравейте! С роклята се справихме отраз. В София. Сега следва да намерим обувки. Критериите са номер 41, с каишка, т.е нещо да държи крака, ток около 7-8 см, цвят засега нещо сребристо, и отпред ако са затворени да не са заострени, че крачето е широко. Рових по сайтове, йок. Тепърва ще обикаляме магазини, но ако някой предложи подходящ, ще съм благодарна.

Клауди Лейди, не зная какво си представяте - но Хуманик имат модели до 42 номер. Също вижте и Компас, там по мое мнение са за по-зрели дами, но може пък да харесате нещо с младата дама. Изхождам от номера, защото и моята щерка е 41-42 и това беше доста по-проблемно от избора на всичко останало.
Иначе - сребристи обувки, пак имаха по-големи номера, в Сватбен Център София, в Младост 4.

# 1 036
В about you  и меркари не може да няма, защото аз лично съм купувала такива и то 42 номер

# 1 037
Меркари вече няма никакви физически магазини и сайта не работи.

# 1 038
Меркари фалираха и затвориха всички магазини януари 2024 г.

# 1 039
Еее лошо са дамите с големи крака
Все пак about you  е вариант, препоръчвам

# 1 040
  • София
Моята е 40 номер, купихме сребристи обувки от Тенденз. Беше пълно с абитуриентски обувки, но ги взехме пролетта, като че ли тогава почват да зареждат такива.

# 1 041
В Хуманик според мен ще има. Но специално по-официалните (сребристи, с камъчета и т.н.) според мен са от изкуствени материали и ще са мъчение за краката. Но вижте, може и да намерите от естествена кожа.

# 1 042
В www.bestsecret.com също има интересни сребристи обувки (и не само) на по-луксозни брандове, избор на всякакви номера и цветове също има. Първата доставка до БГ е безплатна, следващите са безплатни над 90 лв. Връщането е безпроблемно и безплатно. В сайта обаче може да се влезе само с покана - такива даваме на лични на всеки в темата за Bestsecret. С поканата получавате и - 10% от първа поръчка.

# 1 043
Мисля, че за удобството на официални обувки на ток, освен материала,  има значение  и свод, ширина на ходилото, пометка, ако щеш и как е решен дизайна на подметката и токчето. Имам обувки на ток от НМ, лачени, ами те са ми най- удобни от всички останали.

# 1 044
Аз имам чувството, че Меркари тихомълком фалираха и част от магазините им (а вероятно и стоките им) се вляха във веригата Немски магазини.

# 1 045
Здравейте! С роклята се справихме отраз. В София. Сега следва да намерим обувки. Критериите са номер 41, с каишка, т.е нещо да държи крака, ток около 7-8 см, цвят засега нещо сребристо, и отпред ако са затворени да не са заострени, че крачето е широко. Рових по сайтове, йок. Тепърва ще обикаляме магазини, но ако някой предложи подходящ, ще съм благодарна.

Клауди Лейди, не зная какво си представяте - но Хуманик имат модели до 42 номер. Също вижте и Компас, там по мое мнение са за по-зрели дами, но може пък да харесате нещо с младата дама. Изхождам от номера, защото и моята щерка е 41-42 и това беше доста по-проблемно от избора на всичко останало.
Иначе - сребристи обувки, пак имаха по-големи номера, в Сватбен Център София, в Младост 4.

Благодаря на всички за предложенията .
Представям си като моите сватбени обувки 😅 та в този смисъл мислех тъкмо сватбени салони да видя, а този в Младост ми е под носа, но в сайта им не видях подходящи.
Ще гледаме физически магазини именно заради особеностите на големите номера на краката.

# 1 046
Вижте аутлета на Манго. С 41-42 номер крак съм и току-що получих 2 бр сандали от там за смешни пари.

# 1 047
И в Асос има сребристи сандали на прилични цени. Има и в търсените номера.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:33 от tuty

# 1 048
В София на Пиротска има магазин с разнообразие на сребристи официални обувки, отворени и затворени. Не мога да дам точно име и номер за съжаление, знам че са няколко. Имам бегъл спомен, че са български обувки.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:57 от beauty_magnolia

# 1 049
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Представям си като моите сватбени обувки 😅 та в този смисъл мислех тъкмо сватбени салони да видя, а този в Младост ми е под носа, но в сайта им не видях подходящи.
Ще гледаме физически магазини именно заради особеностите на големите номера на краката.
Аз мисля, че си заслужава да се разходите до сватбения в Младост. Когато търсихме рокля, предложиха и обувки - имаше всякаква номерация, а плата за обувките и чантите може да се избира от голяма палитра и да се изработят еднакви, че като търсите обувки после ще се чудите и за чанта.
Ето нашия избор

Тук не си личи много, но са еднакви

Общи условия

Активация на акаунт