Трудно проговаряне - тема 27

• 37 529
  • 376
  •   1
Отговори
# 375
Поне при него беше кошмар!След четвъртия прием започнаха едни нервни кризи и истерий,но пък други майки са доволни!Явно за всеки организъм е различно
Здравейте,мами!
Моето момче вече е на 4г и все още не е проговорил!От двегодишен ходим по логопеди и психолози,но за сега резултат...нулев!Всичко разбира,изпълнява команди,не пърха с ръце,но пък винаги играе сам!Интересното е ,чи харесра да е шумно и като нама деца му е скучно!Ходихме на невролог ,но не можа да му постави диагноза и написа на амб.лист ,че е с генерализирано разтройство !Изписа му Брейн Бустер,който буквално го побърка и го спрях!Сега приема Пантотен+глицин по препоръка на една мама!Иначе е много изнервен тъй като не може да изрази какво иска!Моля Ви дайте ми насока какво да правя...че вече не знам!
Някай да ми препоръча нещо за неври,но под хормата на капки или спрейче...!Много благодаря!

Как действа брейн бустер?

При мен с двуезично дете на 3г и половина виждаме напредък но бавен.
И ми е мъчно връстниците й пеят български песни тя не може и на 2та езика.Но най се притеснявам че само с нас говори а в градината нищо не казва но е шумна казват и че се меша да играе с деца.Някой с повече опит или логопед тук да ми даде предположение?
Всяка седмица ходи на бг логопед 5 месеца вече.

# 376
Здравейте,мами!
Моето момче вече е на 4г и все още не е проговорил!От двегодишен ходим по логопеди и психолози,но за сега резултат...нулев!Всичко разбира,изпълнява команди,не пърха с ръце,но пък винаги играе сам!Интересното е ,чи харесра да е шумно и като нама деца му е скучно!Ходихме на невролог ,но не можа да му постави диагноза и написа на амб.лист ,че е с генерализирано разтройство !Изписа му Брейн Бустер,който буквално го побърка и го спрях!Сега приема Пантотен+глицин по препоръка на една мама!Иначе е много изнервен тъй като не може да изрази какво иска!Моля Ви дайте ми насока какво да правя...че вече не знам!
Някай да ми препоръча нещо за неври,но под хормата на капки или спрейче...!Много благодаря!
Трябва да се въведе алтернативно средство за комуникация. Всичките сиропчета остават сиропчета и с тях този проблем не се решава. Много се чудя защо до сега не са обяснили защо е наложително да се въведе Алтернативно средство за комуникация  и не са предприели стъпки и обучил вас на избрания начин. Ако ходите само на логопед си обяснявам защо. Логопедът не е специалист по комплексно детско развитие. Ако пък посещавате някаква комплексна услуга и не са ви предложили Допълнително Алтернативно Средство за комуникация , то тези хора нищо не разбират от невербални деца. Колкото повече забавяте  тази постъпка, толкова повече ще наблюдавате повишаване на изнервеността и стопиране е развитието.

Общи условия

Активация на акаунт