Какво стана с форума?

• 22 271
  • 175
  •   1
Отговори
# 135
Мерене си имаше и преди, особено по определени теми епично беше... А и това прословуто съкращение ССФ е още от първите години на форума, не от скоро.
Нашите възприятия са други вече... Тогава основно тоя форум беше, а сега сме заляти с това и с по-лошо навсякъде.
Това естествено отгоре на факта че преди 20тина години средното ниво на потребителите беше по-различно, не всеки имаше достъп до интернет често, камо ли постоянно като сега всеки с телефона.

# 136
  • Бургас
Наистина предишните теми бяха много весели и забавни. Сега преобладава хейт и мерене на какво ли не, кой е по-по-най.
Ами,хайде да се изровят тези теми от архива и да ги подновим! 🤔

# 137
  • IC 1101,Abell 2029
Да бе,дайте линк към гащите на Шанталчето!

# 138
Беше по-забавно, защото бяхме млади Simple Smile.

# 139
  • Mediterraneo
Сега ние остаряхме, ама има много млади, що не е толкова весело?! Цензурата опропастява всичко.

# 140
  • Пловдив
В началото беше много по-строго модерирането. АКо щете вярвайте.

# 141
В началото беше много по-строго модерирането. АКо щете вярвайте.
Така е, моите спомени също са такива. Но и контингентът също различен помня че беше. И количествено, и качествено. И нямам спомен и да е подскачал всеки втори да докладва нещо че се бил обидил, а се модерираше строго, но си беше справедливо. Сега... Вече му изтървах края последно кое е обидно и кое не е, то всеки ден нещо ново има.

# 142
  • SF
Разбира се, че всяко нещо е с времето си.
На мене сега не ми се пише и чете за гащите на някоя си.
И като се изровят и подновят тези теми, та какво? Никога не може да стъпиш в една и съща вода.

# 143
Тая жалба по младост и аз не я разбирам.

# 144
  • SF
Преди много време пишех в един друг форум. Голяма веселба беше. Имах си любими юзери, които си четях. Срещахме се. Наемали сме си яхта, обиколки, борихме се с една диня във вълнението. Имаше една потребителка, живееше доста самотно в Белгия и само си канеше гаджета от форума, но там пишеха доста повече мъже от тук.
Сега въобще не мога да си представя такова нещо.

# 145
  • Mediterraneo
Аз не мисля, че беше по- строго модерирането, никак даже. Дори и да е било, поне имаше някакви критерии, не едно към гьотере, както се трие сега.

# 146
   Аз съм от сравнително новите потребители в този форум, макар да не съм млада като възраст. Понякога съжалявам, че не съм се регистрирала по-рано. Очевидно доста съм изтървала Simple Smile.
   Форумът е от 2002 г., тогава съм имала дете на 3, но нито съм чела, нито писала. "Открих" го, за себе си, през 2009 г. Тогава пак имах бебе, помня, че четох тук за захранване на бебета и подобни неща, че книгите, които имах, бяха поостарели вече. Но пак не ми се прииска да пиша. Регистрирала съм се през 2018 г. (проверих току-що). Тогава съм изпитала необходимост. И не съм спряла да пиша Simple Smile. Всеки с времето си.
   Прави ми впечатление, че повечето потребители не са на по 20 Simple Smile. Или поне, където аз пиша и чета. А за модерацията, колкото и да е досадно и да се приема като ограничение (и на мен ми трият мнения), по-добре да я има. Да има, отгоре-отгоре поне, някакъв добър тон, културно отношение. На други места е ужас, ужас...
   Та, какво исках да кажа - този форум, според мен, отразява добре съвремието. Светът, в който живеем сега. Не преди, не в бъдеще. Настоящия момент. Пък какво било преди... Или пък какво ще е после... Времето ще покаже.

# 147
  • София
Все ми се струва, че част от нещата, за които говорите идват от ЕГНто и смяната на поколенията. А друга... ами все ще пусне някой тема за осоляването на бебетата и ще се почувстваме както преди години... Форумът е форма на комуникация, която на мен ми остава любима. Не вярвам да има нещо, което да не се променя, но пък умът на Как Сийка е все така остър, Янтра е все така пунктуална... част от хората, с които пишехме и преди 20 години са си тук и не са се променили. Simple Smile п.п. Не, че нещо ама имате ли идея колко е трудна работата на модераторите? (смело запътила се по пътечката към КГБ). Поздрави!

# 148
  • Пловдив
Я, теб не съм те виждала от бая време, Терион. Къде се загуби?

# 149
То нямаше ФБ и прочие, че да си развяват гащите там и кой какво пил и какво ял Grinning
Имаше. Аз се регистрирах във Фейсбук точно преди 16 години.

Общи условия

Активация на акаунт