Пазаруване от about you - тема 28

• 68 096
  • 804
  •   1
Отговори
# 495
Ми нищо не си е купила Grinning

# 496
Аха...то и аз съм на печалба тогаз Joy

# 497
  • Сливен
Снощи поръчах за ММ товя яке
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-gray-1458918 … _campaign=product
С код от съфорумка ,на която и тук благодаря.
Дали си отговаря.ММ носи Л по принцип .

# 498
Някой ще ми сподели ли за това панда бай 😂 Намирам само някакъв сайт на нещо като посредник…нещо не разбирам май 😄

Аз успях да поръчам с 50% Ама от чудене за какво да го опукам, доста добри попадения изпуснах…но нищо не съм капо Simple Smile

# 499
Аха...то и аз съм на печалба тогаз Joy
Плюс едно, аз само 1 трикотажно зелено сако на Vero Moda, но просто ми излезе номер, че търся цвета. То си е евтинджос и с 30% поръчах, дали с това или 25% инфлуенсърски..файда няма.

# 500
  • Сф
Eхо, на някой ако му остана 25% или повече, нека ми го прати на лс моля, че днес харесах на спокойствие още неща. Благодаря! Получих! ❤️

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 15:15 от PureLove

# 501
Снощи поръчах за ММ товя яке
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-gray-1458918 … _campaign=product
С код от съфорумка ,на която и тук благодаря.
Дали си отговаря.ММ носи Л по принцип .

Според мен е умалено. Подобно на това само,че с цип на гърдите на марката - теснееше.

# 502
Раздадох всички кодове и се присетих за нещо за мм. 😆 Някой с излишни 25%? 😊

# 503
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Подарявам
D2B87DBD-25%
80837411-20%

# 504
Аз получих код за 50% от потребителка тук, за което много благодаря! Имах разни неща в кошницата, основно на Томи Хилфигер и ги поръчах тях. Доста набързо и необмислено сега като се замисля. Но бързах заради кода, а и детето ме чакаше да излизаме. Сега се чудя и тези Лки, които поръчах за мен, дали няма да са ми големи. Сега ако имах повече време да избирам и такъв код, бих поръчала обувки, часовник, яке. Че вероятността да не ми станат е доста по-малка.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 10:24 от Seti Beti

# 505
  • Г. О.
Момичета, имам код за 20%, ако някой от вас го иска, нека да ми пише. Аз също помолих за код за 50%, но явно са били дадени и така и не поръчах. Пробвах с най-различни думи, но повече от 20% не ми даде.

# 506
Аз си мисля, че в четвъртък ще има ново промо или игра. Пишат изненади през целия месец. Също не стигнах до 50%…

# 507
Искам само да ви кажа, че вчера ми се ъпдейтна приложението на Еконт. И има 2 кръгчета за наложените платежи, които си получил и платил. То може и преди да ги е имало, ама на друго място. А сега ти се навира в очите. Като видях колко пари съм платила ми призля. Аз уж си ги държа под око пазаруванията и над 60 % съм получила обратно по сметка, но ... голяма трагедия е. И това отпреди рождения им ден.

# 508
  • БГ
Искам само да ви кажа, че вчера ми се ъпдейтна приложението на Еконт. И има 2 кръгчета за наложените платежи, които си получил и платил. То може и преди да ги е имало, ама на друго място. А сега ти се навира в очите. Като видях колко пари съм платила ми призля. Аз уж си ги държа под око пазаруванията и над 60 % съм получила обратно по сметка, но ... голяма трагедия е. И това отпреди рождения им ден.

Нее, нямаше ги преди 😃😃 Мале, ще си деинсталирам приложението 😃😃

# 509
Къде се играе тази игра с пръстен и другите кодове?И ще помоля някой ако има код за повече от 20% да ми го пусне на лично ,понеже ми го откраднаха като помолих по назад в темата 😒!

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 17:10 от nelly13

Общи условия

Активация на акаунт