Къде в Бургас? Тема 62

• 52 517
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
                                Благодаря, ще търся къде е магазина. Само съм го чувала.

Магазините са два - в "Зорница" до пазарчето (близо до  Окръжна болница) и в "Изгрев" до малката Била. Месото си е тяхно, от тяхната ферма. И каймата те си я правят, много е хубава.
https://www.google.com/maps/search/%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B … 759,16z?entry=ttu

Скрит текст:
Аз да питам нещо друго - трябва ми почерпка за една диабетичка, нещо сладко, но диетично. Дайте идея какво и откъде мога да взема. Нямам време за поръчки, нещо готово трябва да е.

Благодаря GG*, също и на Tintina и lina_bs за препоръките Flowers Hibiscus!

# 661
Скрит текст:

Магазините са два - в "Зорница" до пазарчето (близо до  Окръжна болница) и в "Изгрев" до малката Била. Месото си е тяхно, от тяхната ферма. И каймата те си я правят, много е хубава.
https://www.google.com/maps/search/%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B … 759,16z?entry=ttu

Скрит текст:
Аз да питам нещо друго - трябва ми почерпка за една диабетичка, нещо сладко, но диетично. Дайте идея какво и откъде мога да взема. Нямам време за поръчки, нещо готово трябва да е.

Благодаря GG*, също и на Tintina и lina_bs за препоръките Flowers Hibiscus!
Месото е хубаво, но каймата им преди време беше изключително солена и аз лично спрях да я купувам. Предпочитам мляно месо, което да овкуся лично.

# 662
Лугата на Солниците има ли работно време, кога се ходи

от 8,00 до 20,30ч. всеки ден - най-приятно е рано сутрин или късно вечер

# 663
Месото е хубаво, но каймата им преди време беше изключително солена и аз лично спрях да я купувам. Предпочитам мляно месо, което да овкуся лично.

Никога не съм попадала на такава кайма. Винаги се налага да добавя сол, въпреки че не обичам много солено. От магазина в Зорница пазарувам основно.

# 664

Никога не съм попадала на такава кайма. Винаги се налага да добавя сол, въпреки че не обичам много солено. От магазина в Зорница пазарувам основно.
Аз от Изгрев. Възможно е да слагат различни количества в отделните магазини, макар че би трябвало да работят с еднакви рецепци.

# 665
+1 за сулака в Зорница. Препоръчвам също и месарниците на Велека

# 666
Също съм доволна от месарници Сулака и Елит.
Относно почерпки за диабетици, майка ми пазаруваше от диетичните рафтове. На Gullon има доста добри попадения.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 17:50 от Лотос

# 667
  • Бургас

Може за проверите в
https://www.facebook.com/fananis.burgas
https://www.facebook.com/manjarisoulfood
и в  една малка сладкарница /закусвалня зад църквата Кирил и Методий, до рибата

# 668
Какъв зехтин купувате и откъде?
От години поръчвам зехтин в метална тенекия. В момента цената е 50 лв за 5 л. Поръчвам по телефон, а човека ми ги носи до адрес /личен или служебен/ в рамките на деня. Ако имате интерес бих ви изпратила контакт на ЛС. Аз съм доволна, зехтина е добър и не горчи /каквото и да ми приказват за истинския зехтин, който трябвало да нагарча, аз не го харесвам, нито семейството ми./

Това е три литра, но аз купувам 5 л, а и човека продава май само от големите.
Здравейте. Бихте ли ми пратили на ЛС контакт на този човек.
Благодаря.

А някой знае ли къде продават декоративна оградна мрежа (като изключим големите строителни хипермаркети), тази със зелени ресни, която е като жив плет?

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 08:52 от JPJ

# 669
  • Бургас
Този зехтин е от този фалшивия, дето го правят из Южна България, опитвала съм го,  наистина не горчи, но от 100 км. личи, че не е зехтин, в нета е пълно с обяви на такива, дето го препродават

# 670
  • Бургас
Здравейте,
някой има ли телефон на д-р Мартина Ралева кардилог?

# 671
Здравейте,
някой има ли телефон на д-р Мартина Ралева кардилог?

Ако тя е дъщерята на др Пепа Ралева-детски кардиолог, ето неин контакт 0887848217

# 672
  • Бургас / UK
Момичета, кажете ми добър пулмолог. Благодаря!

# 673
Имам да правя бондинг на два зъба, моля, препоръчайте специалист, от който сте доволни.

Благодаря.

# 674
Момичета, кажете ми добър пулмолог. Благодаря!
Кючукова
Велева
Вълкова
Така ги степенувам
Чувала съм и за добър в Стайкови, но не му помня името и не съм го ползвала. Някакво чуждо име беше.
Другите, които писах, съм ги ползвала и трите. И не само тях, но останалите не са си свършили работата.

Общи условия

Активация на акаунт