Тренировки в домашни условия - 121

• 50 101
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, ще препоръчате ли нещо изпитано за бричове? Искам са ги понамаля
Калориен дефицит. Минимум сол. Самомасажи и професионални масажи и терапии.
Няколко месеца след като изчезнат гърдите ви ще видите редукция и в бричовете.

PS Според специалистите има доста директна връзка между хормоналния фон и в частност естрогена и отлагането на мазнини в долната част на тялото при жените. Та ако друго не помогне като опрете до менопаузата проблемът ще намалее съществено.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 19:12 от Agent Provocateur

# 616
Да, това с изчезването на гърдите е многократно тренирано 😃
Благодаря за съветите! Simple Smile

# 617
Simple Smile Нали!

Добавих в поста си и връзката на бричовете с половите хормони.

Ултразвуковата липосукция също я  спрягат за ефективен метод за редуциране на локални мастни натрупвания - бричове, колене, етц.
https://derma-act.bg/ultrazvukova-liposuktsia-vaser-lipo/

А понякога бричовете не са бричове (т.е. не са локализирани мастни натрупвания), а специфична форма на прехода между дупето и краката, която се наблюдава и при много тренирани жени без екстра подкожна мазнина...
Скрит текст:
Твърдят, че причините могат да са както чисто физиологични (структура на таза), така и обусловени от неправилно трениране на дупето и бедрата, когато се нарушава баланса между обемите на различните мускулни групи. Например:

^^^ В такива ситуации препоръчват да се наблегне на хипертрофията на глутеус максимус, а глут. медиус да се пази от изолации и претрениране.

Малко полезности по темата:

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 16:49 от Agent Provocateur

# 618
Сидни К. обяви бременност преди малко, ще ражда през май. Да видим какви тренировки ще прави, миналата ѝ бременност протече без проблеми и си тренираше почти до финала активно. От сърце пожелавам и с тази да е така.

# 619
Agent, благодаря за предложението! Още този уикенд ще пробвам Les Mills.

Вчера почивах, правих само дълга разходка (около час). Бях легнала късно и не исках да си крада от съня само и само да направя тренировката. Определено обаче денят ми е леко хаотичен, когато не съм тренирала сутринта. Излизам от ритъм и това моментално се отразява на храната ...  Днес - Седмица 3, Ден 4 от Dig Deeper, Upper Body. Имам още една силова тази седмица. Почивните дни ще тренирам сутрин и вечер. Това беше идеята и за тази седмица, но не ми се получи съвсем покрай безбройните задачи.

# 620
Привет момичета! Сутринта не тренирах, не спах добре, едно ми е студено цял ден. Храната ми е малко, апетита го няма...Обаче след малко хващам постелката и отивам да се разтегна с един пилатес. Гърбът ми е одървен и имам нужда от разтягане и после горещ душ. После ще се подсладя с извара, малко какао и протеин.
И аз като Спринкълс, не тренирам ли сутрин, цял ден съм разпиляна и с труден фокус.

# 621
Тази седмица карах основно на собствена програма. Вчера имах малко повече време и така се ентусиазират, че направих към 15 серии за рамо(все пак различни части)в тренировката за горна част, в резултат на което сега лявото ме наболява. Съответно днес горната част почива и правих долна от 21 day fix superblock. Тренировката е доста приятна, не натоварва толкова квадриципси, минава бързо и ми хареса повече от оригиналните. Само едно упражнение не ми хареса (вариация на surrenders) и го замених без никакви угризения.
Иначе потвърждавам връзката между бричове и естроген от личен опит. Моите магически изчезнаха по време на кърменето. Което не значи, разбира се, че естрогенът е само лош.
Иначе за схванати/с болки в гърба препоръчвам ММА тренировки. Много усуквания има и гръбнакът се повлиява много добре.

# 622
Записах се за студио Прекарана с Руми.
Кога се активира знаете ли?
Платено е по банков път.
Трябва ли нещо да друго да правя за да получа достъп до тренировките?
Не съм много наясно с нещата.
Получих имейл, че съм платила и толкоз.

# 623
Платено е по банков път.
Ден или два. За работни дни говоря. Все пак превода трябва да го видят наличен и при тях.

# 624
Сидни К. обяви бременност преди малко, ще ражда през май. Да видим какви тренировки ще прави, миналата ѝ бременност протече без проблеми и си тренираше почти до финала активно. От сърце пожелавам и с тази да е така.
С първата си бременност тренирах с нея,беше много хубаво. Сега се разминаваме с половин година.

# 625
Платено е по банков път.
Ден или два. За работни дни говоря. Все пак превода трябва да го видят наличен и при тях.

Да и аз така си помислих, но реших да попитам тук.

# 626
За днес цяло тяло-Каролин ,20 Мин интервали на спининга и 10 мин на пътеката.Нещо съм като утрепана цял ден ....надявах да направя един хайк на кислород и слънце  да рефрешна ...за съжаление -не успях! Утре !

# 627
Направих тренировката на Les Mills с Нина Добрев. Разтъжих се за старото време, отдавна не бях правила LesMills. Тонизираща, но много подскоци и едва ли ще повторя.

Пробвах и Lava Sample. По принцип samples са досадни, защото правят комбинация от различните дни в програмата и се получава едно нищо. Освен това, не знам това как може да е пълноценна самостоятелна програма. Като добавка би било ок.

# 628
Два часа общо колело +преход...бая се поизморих ,700 калории ми дава изразходени ,напълно го вярвам 🥴

# 629
Вчера селски фитнес, 4 часа патешко ходене из градината, на 2 гадуса. Термо бельо под анцуг дебел и яке, и пак се смръзнах.
Днес пилатес, час и петнайсет минути, които обаче минаха бързо. Нормално темпо, със загряване и разтягане, редуване тежести базови упражнения, последвани от такива на постелката на пода. На втория кръг по средата оставих тежестите, капнах. Значи трибуквието, брича, вътрешно бедро така ме болят и в момента, та не искам да мисля за утре. Чакам цикъл и ламята се събуди. Вчера удържах храната, обаче днес...тутманик и вино. Утре ще гледам щетите.

Общи условия

Активация на акаунт