Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 090
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тото (Йотов) в центъра на Уранополи. Като видя, че хора са го разпознали, тръгна и се здрависа с всички. Звезда Simple Smile

# 556
Мартин Захариев, всяка сутрин тича, после кара колело.

# 557
  • Бургас
Маги Халваджян видях миналата седмица, разминахме се на една боя разстояние по тясна уличка в Черноморец.
Пак в Черноморец, пилотът Марио Бакалов с малко детенце. Симпатичен човек е.

# 558
Лили Иванова, прикрепяна от младо момче, влизаха в Dsquared2 на Съборна. От неговите обяснения чух само "много хубава италианска марка". Тя ми се видя симпатична, той - не Grinning

# 559
Tози Марио пилота и аз го видях на къмпинга в Черноморец,много е смешен.Прилича на надуто петле,не че не го подозирах,гледайки видеата му.

# 560
Кака Лара в Царево, с мъжа си и малката си дъщеря. Не бих я познала, ако не се беше загледала в нас. Не ми остави добро впечатление.
Ирини Жамбонас с две приятелки, излизайки от ресторант на пристанището в Царево. Много готина и свежа!

# 561
  • Варна
Красимира и Димитър от "Фермата" 5 мисля бяха. Страхотни млади хора.

# 562
Силвия Лулчева тази вечер в Боровец. Свежа, слаба и артистично облечена. Беше сама, влезе в същото заведение, в което бяхме и се настани във вътрешната зала да вечеря.

# 563
  • София
Лора Караджова, мъжът и ( предполагам) и синът и в Южния парк вчера. Тя беше с очила, но лесно се разпознава. Най-много ме впечатли блузата на мъжа и- отвсякъде скъсана и раздърпана. Явно така е модерно сега. 🤣
Пак в парка на "Реките на София"- Павел Владимиров, не знам на колко години е, но на мен много ми младее.

# 564
Пак в парка на "Реките на София"- Павел Владимиров, не знам на колко години е, но на мен много ми младее.

Той ми е съученик, значи 80 или 79 набор.

# 565
  • София
На концерта на Ед Шийрън - Тото, Лъчо и жените им. Тото е доста пълен, изпуснал се е.

# 566
  • Sofia
Йоана - леля влогърката във Фантастико. Изглежда чудесно на живо.

# 567
Заслужава ли си Реките на София да се посети?

# 568
  • София
Беше приятно, но предвид лошото време не стояхме много. Реката беше украсена, имаше хенмейд базар, активности за деца.

# 569
Заслужава ли си Реките на София да се посети?
Не беше ли до неделя или още продължава?

Общи условия

Активация на акаунт