Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 982
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
И аз я видях Радина днес, но без очила не разбрах дали си е помпала устата. Първолак ли има?

Еее, защо така ходиш без очила?! И сега какво- изпуснАхме клюката от първо око Wink

# 631
  • София
Радина Кърджилова в двора на училището днес с пудел на каишка и ученик... Поредният клонинг - с надути джуки, руса коса, празен поглед. Ако не бях попадала на нейна снимка наскоро, едва ли бих я познала.

Да си замъкнеш кучето на първия учебен ден е невъзпитано. Да си го е извела по-рано.

# 632
  • Бургас
Волен Сидеров видях вчера сутринта. Седеше на бара на ресторанта в Интерконтинентал и разговаряше с друг мъж. Пак изглежда наперен, определено има самочувствие.

# 633
Вчера видях заглавие, но не четох, че уж Донков казал, че ще му разбие мутрата на новия й. Разделила се е, но сигурно има ядове с този човек.

# 634
Много известни личности тази вечер на тенис галата,но Гергана Гунчева е много изящна.Вече рядко срещам жени с такава осанка.

# 635
  • София
Йордан Ръсин с едно малко момченце на Раковска, може би синът му, не знам.

# 636
Онзи ден Наско от БТР се носеше с тротинетка по велоалеята на бул.”Дондуков”.

# 637
  • на последния етаж
Драго Драганов, Екатерина Михайлова, Васил Терзиев на концерт.

# 638
  • София
Маги Желязкова. Много зловеща в лице.

# 639
Маги и аз я засичах - много тренирано тяло,но в лицето....

# 640
Петър Стоянов по Раковска
Маги Малеева пиеше кафе преди обяд в Центъра. Опъвала си е лицето. Изглеждаше свежа, без да е с нова физиономия

# 641
Онзи ден - певицата Сантра с детето ѝ в градинката пред Св.Седмочисленици.
Никога не ми е била приятна, но се изненадах от излъчването ѝ! Изключително приятно и одухотворено!
А я намирах по интервютата за груба и грозновата ... (извинявам се).. Вече не мисля така. Наживо е бонбон!

# 642
Тереза Маринова в НСА.

# 643
  • гр.Пловдив
Никога не ми е била приятна, но се изненадах от излъчването ѝ! Изключително приятно и одухотворено!
А я намирах по интервютата за груба и грозновата ... (извинявам се).. Вече не мисля така. Наживо е бонбон!

Да не би да си е правила ринопластика -с нейния нос ли си е?

# 644

Да не би да си е правила ринопластика -с нейния нос ли си е?

Мисля, че с нейния си беше. Набързо я видях - на детската площадка там

Общи условия

Активация на акаунт