Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 898
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Aз мъжът и видях днес .

# 721
  • ВАРНА
Аз пък видя Ива Софиянска с охрана. На живо не изглежда като в Инстаграм.
В смисъл….?По -добре ли изглежда
Снощи Никос Вертис в Арена Армеец.Хора ,на  брутално скучнен концерт бях.Нямаше настроение,Вертис се появи с час и 20 мин закъснение.Звукът беше тотално зле,в село Раковец на концерт на събора на село звука беше супер.Направо аматьорска работа .На Вертис гласа не се чуваше,песните бяха неразпознаваеми заради безумно високия звук.Само на 2 акапелни изпълнения чухме гласа на Врртис.Ама толкова слаб глас ,че се учудвам каква звезда е,тотално разочарование,този няма да го слушам повече и в колата.
Подкрепям мнението .На живо Никос е много зле.Той е с албански корени.Имам близък от компанията му в Атина и знам ,че е с обратна с....ориентация .Това си е негово право.Другото ,което са ми споделяли е ,че е изключително дисциплиниран  в работата си .Появявал се е на снимки преди всички в 6 сутринта и вече е спортувал ,гримиран и с прическа.

# 722
През последните две седмици:адвокат Хаджигенов с/у заведение на Св.Неделя.Звезди от ''Ахат'' в халите.На ул.''Екзарх Йосиф'' бивш шеф на сем.Забравих му името.Дълга, бяла коса, винаги ходи с папионка.Замяташе и провлачваше единият си крак.Това ме подсети как времето си лети, износваме се, остаряваме бързо.....

# 723
Гого Лозанов?

# 724
  • София
Денис Ризов. Поостарял и той.

# 725
Йорданка Фандъкова пред болница Лозенец.  Много приятен външен вид, поддържана жена.

# 726
  • София
Ива Софианска я бях засичала с мъжа и преди години (може би 2) в полет на Wizz air/ Ryanair до Италия - нямаха охрана. Тя ми се стори много грубовата, висока и едра. Съпругът - много симпатичен визуално.

# 727
Аз пък видя Ива Софиянска с охрана. На живо не изглежда като в Инстаграм.
В смисъл….?По -добре ли изглежда
Снощи Никос Вертис в Арена Армеец.Хора ,на  брутално скучнен концерт бях.Нямаше настроение,Вертис се появи с час и 20 мин закъснение.Звукът беше тотално зле,в село Раковец на концерт на събора на село звука беше супер.Направо аматьорска работа .На Вертис гласа не се чуваше,песните бяха неразпознаваеми заради безумно високия звук.Само на 2 акапелни изпълнения чухме гласа на Врртис.Ама толкова слаб глас ,че се учудвам каква звезда е,тотално разочарование,този няма да го слушам повече и в колата.

Аз бях преди години ( може би 2016/2017) на концерта му в  Арена Арнеец и съм с тотално противоположно впечатление от Вашето, даже съжалих, че няма да присъствам на този му концерт, понеже късно разбрах че ще има такъв.

# 728
Софиянска и Божков(син)  често ги виждам по Оборище. Винаги са с трима души охрана. За мен тя е груба и грозна. Нищо женствено не виждам в нея.

# 729
  • гр.Пловдив
Софиянска и Божков(син)  често ги виждам по Оборище. Винаги са с трима души охрана. За мен тя е груба и грозна. Нищо женствено не виждам в нея.

Абсолютно +
Докато Ал.Сърчаджиева ми е много миловидна ,фотогенична и симпатична ,както и Пипи Дикова

# 730
  • Бургас
Жечо Станков - политик

# 731
Агент Тенев близо до нац стадион. Беше с много екстравагантни очила.

# 732
  • София

Той живее на Л.Каравелов, между Ю.Венелин и Паренсов!

# 733
Г-жа Рамацоти мерси, да Гого Лозанов се казва.
Мин. седмица Иван Лечев с малка компания пред квартален магазин.Днес Канна Рачева вечеряше с г-н в заведение на ''Екзарх Йосиф''.Доста бъбрива, той кимаше.

# 734
  • Sofia
Той живее на Л.Каравелов, между Ю.Венелин и Паренсов!
Вчера го видях там в кварталното кафене. Във весела компания, разказвачът обясняваше история от ранните 90-те. Хем смешна, хем тъжна като се сетя колко хора бяха на ръба на мизерията.
Ники Кънчев - добре изглеждаше.
Райна на участие - и тя добре изглеждаше, отлична комуникация с публиката имаше, обаче не ме впечатли с глас и пеене, явно съм имала други очаквания. И постоянно искаше да усилват музиката и микрофона й, сякаш  викането може да компенсира високите тонове на гласа. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт