Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 10

• 55 050
  • 908
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте,

Моля за разчитане на кръвните ми изследвания, пускани са профилактично. Лекар ще ги разчита най-рано в петък, когато имам записан час за профилактични прегледи.

Благодаря предварително!

# 766
Висок холестерол, много нисък витамин Д, B12 на долна граница.
Еозинофили се увеличават при алергии, но при вас са много малко завишени.

# 767
Благодаря за отговора.
Холестеролът е завишен заради по-високия “добър” такъв, “лошият” е в референтни стойности, както и триглицеридите, но ще се консултирам с лекар.
Витамин Д вече започнах да вземам на капки.

# 768

Здравейте! Може ли да ми разчетете резултатите? Благодаря!

# 769
Здравейте , може ли мнение? Доктора ми каза да изпратя изследванията във вайбър Unamused Отговорът беше: Малки промени.Rolling Eyes

# 770
Повишения MCV може да сочи дефицит на В12, хубаво е да се проверите. Лимфоцитите обикновено се завишават при вирус, бактерия но отклонението е малко, ако сте боледувала скоро може да е от това.

# 771
Много правилно е казала. Може да са случайни, според мен са в рамките на грешката на лабораторията и не бих им обърнала внимание. Ако толкова ви притеснява, повторете след три месеца.

# 772
Здравейте, това са нищожни отклонения. Според мен няма нищо обезпокоително.

# 773
Здравейте. Не бих се притеснила. Референт ите стойности на всяка лаболатория са различни. Препоръчвам Ви да погледнете референтните стойности на тези показатели на "Болница Надежда", те са в по-голям диапазон от Синевото.

# 774
Здравейте, това са останалите изследвания. Какво мислите?

# 775
  • на вълнолома
Здравейте, това са изследванията на майка ми, пускани са профилактично. Лекар ще ги разчита чак в петък. Според  изчетеното от мен днес има анемия , но при татко имаше също нисък хемоглобин и високи чернодробни , когато му откриха онкологично заболяване. Много съм притеснена

# 776
Здравейте, моля за Вашите мнения по повод тези мои изследвания. Жена на 44 съм, изследванията са назначени от гинеколог, тъй като имам 2 кисти.
 Благодаря предварително!

# 777
Здравейте, може ли коментар на тези изследвания? На мъж на 21 години са.

# 778
  • Варна
Всичко е наред, но този витамин D защо е с такива рефрентни стойности .. в повечето лаборатории в тази мерна единица рефрентните са над 30.

# 779
В Рамус са правени. Не знам защо е така.

Общи условия

Активация на акаунт