🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 140
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 195
Забавна е Викито и приятен събеседник, ама четвърти подкаст с нея едва ли ще слушам. Благодаря за преразказа. С това чуване за Алеко в началото звучеше да се прави на интересна, ама вече започвам да се съмнявам че още е във филма. Дано си намери работа, че явно не й се отразява добре.

# 196
Може би точно за Маги става въпрос в разговора с майка му, когато той я пита дали баща му би одобрил избраницата му. Майка му, след миг мълчание, казва, че не, не би одобрил. Според мен става въпрос за Магдалена. И не, че тя е лош човек. Просто миналото й е кофти.
Моля ви покажете къде мога да видя този разговор, мислех, че са спекулации, кога говори с майка си? 😍

# 197
  • софия
Този разговор също е монтиран.
С него започва еп 1 - първите 10 мин. някъде.
Мама вероятно не отговаря на въпроса за избраницата, а на друг въпрос, например - татко би ли одобрил тактиката, дето я пишат в спойлерната тема Grinning
Гадая си само, но кадрите са монтирани Hands V
Може би точно за Маги става въпрос в разговора с майка му, когато той я пита дали баща му би одобрил избраницата му. Майка му, след миг мълчание, казва, че не, не би одобрил. Според мен става въпрос за Магдалена. И не, че тя е лош човек. Просто миналото й е кофти.
Моля ви покажете къде мога да видя този разговор, мислех, че са спекулации, кога говори с майка си? 😍

# 198
Чета тук за Виктория. Лошо!
Нейните действия, спрямо Алек в момента,  са си чист сталкинг. Не е добре тази работа. Не ми се мисли, ако някак си му открие леговището. Психолозите да са й на помощ!

# 199
Елена си е Елена, за мен няма нищо общо с Маги, и изобщо не мога да си представя сезон 2 без нея. А Валерия просто е сгрешила дума.

# 200

Показвам Simple Smile

https://www.instagram.com/p/C3kjcexKvPw/

# 201
  • Тайланд
Чета тук за Виктория. Лошо!
Нейните действия, спрямо Алек в момента,  са си чист сталкинг. Не е добре тази работа. Не ми се мисли, ако някак си му открие леговището. Психолозите да са й на помощ!
Много точно - сталкинг си е това на Виктория. Нека да припомним:
-Разрева се още на първия ден, щото не бил поканил нея на първа среща измежду 30 мадами. "Срещата е моя" каза на един от синхроните Grinning
-пожела йм хеликоптерът да падне
-злобееше против абсолютно всички
-"влюби" се след една насилена целувка измежду други 5 мадами в същата вечер
- не беше поканена от Алек на среща нито веднъж, двойната среща си я спечели от игра
- Алек физически я държеше далеч от себе си на срещата и на пейкинг, езикът на тялото беше очеваден
-беше забъркана (и започна) в повече скандали и от Горджъса
-клюкареше за неща извън предаването, които не са нейна работа
-заплаши поне 3 други с физическа саморазправи (Християна, Теа, Барбара и групово срещу всички след едно розораздаване)
- като видя, че не става с реване, започна да се държи нестабилно на пейкинга, менеше си настроенияте във всяко изречение
- В Надкаст обяви веднага след изгонването си, че щяла да му върне 3 рози, включително последната златна, "ама той я изпреварил" Wink обаче помоли момчетата да му кажат на Алек да се свържел с нея Joy
- Събира се с разни келеши известни с това, че бият жени - отврат

ПР Виктория работи нон-стоп да си оправи имиджа, ама няма да стане. Видяхме истинската й човешка същтност - озлобено, ревливо, кресливо, конфликтно и нестабилно човече. Един вид ми напомня на Елена - отвори си сърцето пред всички зрители и беше истинска, спечели фенове и уважение след като видяхме какво има вътре. Виктория направи същото, но това което видяхме беше грозно.
Ден1:

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 04:52 от TraumaTeam

# 202
Здравейте,
Разговорът с майката и на мен ми е най-любопитен и цял сезон чакам да го видя.
Аз не мисля, че е монтирано-мисля, че наистина му казава за някоя от двете, че бащата не би я одобрил.
Моята спекулация е следната-на финала са Маги и Надежда, това не е казано за детето на Надежда, т.к. и двамата му родители са имали деца като са се събрали.
За мен най-вероятно става дума за Маги и за голямата им възрастова разлика, то и Надежда има голяма разлика с него, но май Маги е по -голяма от Надежда с три години.
Не вярвам Алек да е разкзвал за миналото на Маги-към момента той напрактика не знае нищо толкова освен, че е имала две неуспешни връзки, примесени с физическо насилие, но не ми се вярва майката да го казава по този повод, т.к. това е доста чувствителна тема за обществото.
Според мен си говорят за годините на участничките.
Мое лично мнение-поради страхотния финал миналата година-избранницата и разбитото сърце на Елена, тази година са заложили на същото и Маги ще бде тотално "срината"
Остава и другия вариант да не избира никоя мома-тук ще го призная, но не ми се вярва сценаристите да го позволят.
За мен избира Надежда, но към момента не е с нея 100 процента, според мен.

# 203
Как три години? Надежда не влиза ли на 34 в предаването, а Маги на 35?

Според мен ще си избере Маги. Надежда е фалшива по много по-неприятни параграфи.

# 204
До този момент Маги е по-близо до него. (Освен ако Надежда не я е разминала точно преди финала.)

# 205
Но забележете как по-екстремните и динамични срещи са с Надежда. А това всъщност са нещата, които Алек обича да прави и които харесва. Може би има някакво значение, че той/продукцията са избрали тези преживявания да са точно с нея.

# 206
Туджаров и Неделчо го изкоментираха това - Надежда въобще не изглежда да се забавлява на екстремните срещи, точно обратното, просто стана жертва на собствените си приказки колко е забавна. В Надкаст обсъдиха и това, че тя въобще не искаше да тича, не са за нея тия неща.

В общи линии, Надежда е по-голяма примадона от Маги или поне държи поза на такава.

# 207
Ее, какво значи примадона. Някои хора се страхуват и не обичат такива активности, голяма работа. Но пък ако си на среща, би било неприятно явно да манифестираш, че нещо не ти е харесало и не си си прекарал добре. Само партньорът ще се почувства неприятно особено като е свързано с нещо, което обича. Аз мисля, че всеки би постъпил като Надежда в този случай и би дал всичко от себе си да си прекарат добре. Тя не е казала "Леле, това е мечтата на живота ми." Аз също не съм по екстремностите, но с правилния човек е готино преживяване и спомен за цял живот.

# 208
И да, и не. Това чудесно кореспондира с факта, че е живяла с човек, който се е държал зле с детето 'и. Честно казано, всичко в нея говори за човек, който е готов да излъже, да се прави, че харесва нещо и етц. само и само да си е в комфортната зона и да не 'и се налага да прави нещо. Което е ок, докато нямаш дете.

Пък и нали търси човек, с който да си допада. Защо да го лъже какво 'и харесва?

# 209
Туджаров и Неделчо го изкоментираха това - Надежда въобще не изглежда да се забавлява на екстремните срещи, точно обратното, просто стана жертва на собствените си приказки колко е забавна.

Оо, да! Говореше му колко е луда и спонтанна,  но май не се оказа точно така....😆😆😆😆😆
Освен това срещите с много активни занимания биха могли да се разгледат като забавление между приятели или помощна бариера за Алек. Но това са теории на вероятностите...

Общи условия

Активация на акаунт