🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 981
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Монтажът показва двете Йоана и Надя в кофти светлина, но иначе няма да има интрига.
Магдалена - Аууу ти знаеш ли колко е това да се запознаеш с най-добрия му приятел, аз мечтах за това....
Мога само да завъртя очи от отчаяние

# 1 336
  • София
То и за Виктория беше виновен монтажа, ама по подкастите си е същата.

# 1 337
Щях много сериозно да се вбеся на мястото на Надежда. Мага взе думата, Всякаш само тя е готвила, а Надежда е стояла отстрани. Даже не знае какво има в сармите, ама голямата готвачка. Много ме дразнят такива хора, които си присвояват чужди заслуги и се хвалят с тях. И то супер нагло, пред очите на Надежда.

# 1 338
Магдето се оправда, че не знае много неща  /за ниво 4 клас/, защото вярва, че Алек не си търси професорка. Сега се оправда, че не готви често, но е гледала как се прави /готви домашни манджи, ама за приятели/ и вероятно се надява Алек и за това да я извини. Какво всъщност умее да прави тази жена, освен сърцето да й тупа от любов по Алек?

# 1 339
  • София
Може да си отваря устата, че да й се видят сливиците...

Мисля, че Надежда вече е в нападение и скоро ще помете всички. Тя е доста обиграна

# 1 340
Този разговор между Маги и Нани е толкова змийски 😂

# 1 341
Може да си отваря устата, че да й се видят сливиците...

Мисля, че Надежда вече е в нападение и скоро ще помете всички. Тя е доста обиграна

Ще избере Катя накрая, така мисля. Тихите води са най-дълбоки.

# 1 342
  • Тайланд
Щях много сериозно да се вбеся на мястото на Надежда. Мага взе думата, Всякаш само тя е готвила, а Надежда е стояла отстрани. Даже не знае какво има в сармите, ама голямата готвачка. Много ме дразнят такива хора, които си присвояват чужди заслуги и се хвалят с тях. И то супер нагло, пред очите на Надежда.
Много грозно и нахално си приписа готвенето, за което Надежда си заслужаваше признание.
Обаче и Надежда изкусно не се заяде като някоя ученичка, ами направи нацупената физиономийка да привлече вниманието!
Опасни са и двете - висш пилотаж в манипулациите в сравнение с момиченцата на по 20 и нещо.

# 1 343
  • Англия
Магдалена не разбира колко се лъже-детето поставя на огромно изпитание дори и перфектните връзки, камо ли да ги сплоти 😁😁😁

# 1 344
Магдалена остана и на 37 години да не е готова за деца.. Ми то няма за кога вече, извинявай много, да не си на 20 години, че да се чудиш..

# 1 345
Убеден съм, че ги издрънка тез неща за деца само за пред камерата.

# 1 346
Уауууу, Валерия Flushed

# 1 347
  • София
Тия фризьори какво направиха, освен да изправят косата на Валерия ?! Повечето са даже по-зле от обикновено.

# 1 348
Надя си е все същата и след намесата на фризьорите - има си естествена красота момичето. Тя би била най-добрият избор за него, но няма сексапил...а Алеко това търси май май. Не му трябват професорки. Sweat Smile

# 1 349
Магдалена не разбира колко се лъже-детето поставя на огромно изпитание дори и перфектните връзки, камо ли да ги сплоти 😁😁😁
Тя Маги под сплотеност има предвид по-сериозна финансова обвързаност 😂

Общи условия

Активация на акаунт