Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 527
  • 775
  •   2
Отговори
# 720
  • Sofia
Пили ли сте чай от салвия?
Била против потене и за други неприятни симптоми 🤔

# 721
Мен и климатик не ме спасява. На 21гр. съм го настроила и пак. Горкият ми мъж.Развивам се, а той зъзне.

# 722
Опитах и изпих половин чаша. Неприятно ми беше.
Аз 3-та година съм в МП. и от близо 6м. започнах да се потя.
Забелязала съм, че след консумация на повече въглехидрати-хляб и сладки неща, ме избива яко пот.
Не съм ги изключила напълно, но ги ограничавам.
Снощи приятно за хладня при нас. Но след домакинстване бях вир-вода.
През нощта, на отворен прозорец се събудих премръзнала.Smile
Завих се с чаршафчето и си викам -" помръзни , че като се вдигнат температурите ще ти се иска да е хладно".Wink

# 723
  • В полите на Пирин планина
И от други приятелки съм чувала, че е по-добре положението с ограничаване на въглехидратите.
Аз така си се храня, по принцип, като единствените ми въглехидрати са от зеленчуци, някой плод, който ме изкуши или някое съботно-неделно изкушение под формата на домашен сладкиш (ако децата ме накарат да направя).

# 724
Със и без въглехидрати, все едно. Понякога и на климатик успявам да се облея в паническа пот.

# 725
След като почнах да взимам капсули масло от вечерна иглика топлите вълни ми спряха. Може и да е съвпадение, но вече няколко години не спирам да ги пия и съм доволна. Препоръчвам.

# 726
От десетки години съм на Вие с въглехидратите. Нито хляб, тесто, нито сладко. И като казвам, че не ям сладко, имам предвид, че не ям никакво. За последните три години да съм изяла максимум три шоколадови бонбона, две лъжици мед и няколко загребвания от торта, когато се е налагало заради празник и да не обидя домакините. Приемам зеленчуци под формата на салата. Ама картофи и ориз са ми извън менюто, с плодовете внимавам. Не знам как щях да бъда, ако ядях много въглехидрати, но определено в момента съм на гребена на вълните/горещите/.
И масло от вечерна иглика пия и какви ли не добавки. Явно си трябва време на тялото и организма да се пренастроят към новото положение. Съвсем ми е нова ситуацията Sad

# 727
  • В полите на Пирин планина
Явно си е до човек и организъм.
Все пак не е проблем да се пробват някои идеи - може и да проработят, знам ли...?

# 728
  • тук и там
Салвия има и на капсули. Бях я започнала,но нищо не се случи и я спрях.

# 729
Аз си хапвам стабилно, почти не се ограничавам. 160 см съм, 60-62 кг. Това тегло го поддържам от повече от 10 години. Може би е до тип метаболизъм.
Хляб си меся, бял, масло, пълномаслено (и дори 10%) кисело мляко, кашкавали всякакви, сладолед, бисквитки, шоколад не пропускам под всякаква форма. Обожавам баклава, имаше в офиса тия дни Yum Кафето го пия с лъжичка кондензирано мляко. Ябълки не обичам много, но банани, кайсии, праскови неограничено, на корем, мога да изям много.

# 730
  • FRANCE
Eee. Гавриш се с хората Joy. Аз дишам дълбоко и качвам 5кг Scream Хляб, тесто, пици , картофи и т.н. не, сладкиши също. Обожавам плодове , но и тях рязко ги намалих. Единственият грях ми остана чаша или 2 розе Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 731
За потенето съм доволна от Феминорм. Едно хапче на ден и въпрроса ми е решен. Ако го изпия вечер, не се потя нощем

# 732
За мен е отвратителен!
Остана си така плика. Ако си в София мога да ти го подаря да го опиташ.Може за теб да е ок.

# 733
  • Sofia
Пила съм го преди 5-6год.само от филтърни пликчета заради летните жеги 🥵
Не ми беше гаден,но не помня дали повлия на потенето 🤔
Ще потърся прясна билка по пазарите,май сега ѝ е сезона 🌿

# 734
Не знам кога и е сезона моята е сушена на листа , не на пликчета.

Общи условия

Активация на акаунт