“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 040
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Кърджиев има лунички по ръцете. Още в първите епизоди ми направи впечатление. Simple Smile На кадрите с промиването на раната не са неговите ръце.

От познатите ни герои само Филип има подобни ръце с правилна форма и добре оформена нокътна плочка, но него го изключвам абсолютно категорично.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 10:29 от Sysly

# 721
  • Washington,USA
Брех, ако иска да ме ползва за боксова круша ще му дам разрешение.

# 722
За мен това са ръцете на раненият от Тороманов.

# 723
Никой да не ми пипа Фифо! 😂😂😂Всичко му е идеално и ръцете също!
 Толкова ми харесва този Владо,че чак гледах стари откаси как е водел "Сървайвър"🤭 като по-млад.

# 724
  • София
А може онзи, падналият край пътя зад Заимова, да е някой, който се прави на Кърджиев, не самия той - защо не и Елдъров 😉Той е разказвачът, повествователят, благодарение на когото се разкриват всички исторически връзки в този сезон. За мен той знае кои са Демонът и неговите спомощоствуватели. И или е в невъзможност да му противостои, или разбира причините му, но не и начина, по който ги овъзмездява. Досега, предвид знанията му, можеше да е отвел разследването в шеста глуха по отношение на историческите справки. Четох в интервю, че реално от екипа били толкова впечатлени от истинския директор на музея, че решили да включат образ в сериала като него. Значи главната сюжетна линия на сериала е била готова, когато са отишли в Търново и са се запознали с въпросния директор и са вкарали неговия образ като нишка в цялата история.

# 725
За мен това са ръцете на раненият от Тороманов.

Този обаче не съм го виждала досега в сериала.

# 726
  • Другата България
Не успях да ви изчета, но видях снимката с инвалидната количка на Кърджиев.
Поздравления на съфорумката за наблюдателността. Страхотни “детективи“ има тук, а за сценаристи да не говорим. Дано от екипа четат наистина, материал за още три сезона сме им дали.
Аз не мисля, че Кърджиев ще е жертва, но пък дано този ТВ жокер доказва моята убеденост още от самото начало, че Кърджиев няма нищо общо с убийствата.

Малко по-късно ще пусна новата тема.

# 727
И аз мисля, че ръцете са на онзи от снимката и са мъжки Grinning

Но някой да подскаже къде изобщо досега този се е появявил в сериала, така че да му се види лицето - като войник, санитар? Rolling Eyes

# 728
Предлагам анкети за най-добра и най-слаба актьорска игра. За най-добра аз ще отлича Грудов, Тороманов и Заимова. Професорът не ми е чак толкова интересен персонаж, честно, не че не играе. За най-слаба игра - Духовникова. На нея искам специално да и връчим една златна малинка, да се осъзнае малко.
Добра идея за анкети. Само да отбележа, че добра актьорска игра и добър / интересен персонаж не е едно и също. Вероятно повечето бихме се съгласили, че Грудов е от най-неприятните персонажи, но пък с добра игра.

П.П. На мен ми омръзна да се взирам и сравнявам ръце, бицепси и нокти... А и не им вярвам вече;)

# 729
  • София
Скрит текст:
Само да ви припомня, че в Еп1 показаха този силует да прибира лебедката.
На Грудката или Кърджилов ми прилича.
Ко някой може да проясни снимката още повече, да сподели.

Happy, прилича ми на мъж в униформа, сградата ми изглежда запустяла, а какво има от двете му страни?
А това не е ли инвалидна количка / зад фигурата/ Joy

# 730
Не сме го виждали - Калоян Трифонов. Още преди премиерата излезе информация, че той е убиеца и очаквах да го видя преди края на сериите. Но явно ще го видим в последната серия.

# 731
  • Другата България
Скрит текст:
Само да ви припомня, че в Еп1 показаха този силует да прибира лебедката.
На Грудката или Кърджилов ми прилича.
Ко някой може да проясни снимката още повече, да сподели.

Happy, прилича ми на мъж в униформа, сградата ми изглежда запустяла, а какво има от двете му страни?
А това не е ли инвалидна количка / зад фигурата/ Joy
Според мен не е.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1657168.new#new
Нова тема.
Благодаря на съфорумките за идеите за анкета, дългичка стана, но дано не съм пропуснала нечие предложение.
За последните два въпроса опциите са по две, умишлено съм посочила само най-главните герои, за да не става още по-дълго, ако някой има предпочитания или не му е допаднала играта на някой, който не е включен, може да го напише в коментар.
Умишлено и не съм писала имената на актьорите, заради по-лесна разпознаваемост.

Общи условия

Активация на акаунт