Booking.com – 8

• 35 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, моля ако някой има свободен код, да ми изпрати на ЛС, благодаря.

# 721
Привет, група. Спешно търся код за букинг. Може ли някой да ми изпрати на лично, ще върна и аз жеста когато получа 🙂

# 722
  • София
здравейте! Нуждая се от код за намаление. Би било чудесно ако ми изпратите такъв на лично съобщение и ми помогнете да намаля сумата от 4000лв. поне с няколко процента. Благодаря Ви много предварително за отзивчивостта!

# 723
Букинг НЕ намаля от текущи резервации с никакви %. Прочетете поне 1-2 страници, ей така за ваша информация.

# 724
  • София
здравейте! Нуждая се от код за намаление. Би било чудесно ако ми изпратите такъв на лично съобщение и ми помогнете да намаля сумата от 4000лв. поне с няколко процента. Благодаря Ви много предварително за отзивчивостта!
Кодовете, които разменяме тук няма да намалят тази сума. Ще платиш пълната цена и когато завършиш успешно резервацията, ще получиш кредит, който можеш да ползваш при бъдещи резервации.
Ако искаш да я намалиш сега, то трябва да минеш през външен линк за намаление. Такива се споделят също периодично и не са лични или еднократни. Имаше примерно такива на Виза и Мастеркард, които работят коректно. Някои други също може да работят коректно, но с трети трябва да се внимава защото дават завишена цена спрямо booking.

Понеже идва времето за нова тема, моля в първия пост да се добави това, защото често се коментира.

# 725
  • София
Кодовете, които разменяме тук няма да намалят тази сума. Ще платиш пълната цена и когато завършиш успешно резервацията, ще получиш кредит, който можеш да ползваш при бъдещи резервации.
Ако искаш да я намалиш сега, то трябва да минеш през външен линк за намаление. Такива се споделят също периодично и не са лични или еднократни. Имаше примерно такива на Виза и Мастеркард, които работят коректно. Някои други също може да работят коректно, но с трети трябва да се внимава защото дават завишена цена спрямо booking.

Понеже идва времето за нова тема, моля в първия пост да се добави това, защото често се коментира.
Използвал съм многократно такъв код и много добре зная как действа. Но искам само да отбележа, че за мен няма разлика дали ще платя сега пълната цена и след приключване на резервацията ще получа сумата от отстъпката или тази отстъпка ще ми бъде предварително калкулирана. И в момента има кодове на Виза за 6% намаление, но когато влезеш през линка на Виза цената е доста по-висока и няма никакъв смисъл от използването на този код.
Букинг НЕ намаля от текущи резервации с никакви %. Прочетете поне 1-2 страници, ей така за ваша информация.
Ей така за Ваша информация съм  попрочел и пропътувал доста повече от Вас.
Можете Вие да се пообразовате от блога ми за пътувания /вижте подписа в профила ми/ вместо да ми давате непоискани съвети

# 726
  • София
Роже, само да напомня, че максималната награда е 100 евро. Наскоро платих резервация над 2000 лв. и в първия момент се учудих защо дават само 100 евро. После се сетих за ограничението. Ако можеш, раздели резервацията на 2 по 2000 лв и използвай 2 кода.

# 727
Здравейте, моля ако някой има свободен код, да ми изпрати на ЛС, благодаря.

Все още имам нужда от код, моля на ЛС, благодаря

# 728
Здравейте, и аз чакам за код, ако някой има свободен, когато аз имам ще върна жеста 🤗

# 729
  • София
Роже, само да напомня, че максималната награда е 100 евро. Наскоро платих резервация над 2000 лв. и в първия момент се учудих защо дават само 100 евро. После се сетих за ограничението. Ако можеш, раздели резервацията на 2 по 2000 лв и използвай 2 кода.
Благодаря, Таня! И аз бях забравил за това!

# 730
Имам код валиден до днес, който може да го използва веднага да ми пише на ЛС.
Даден на sosko.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 11:46 от Chemistry11

# 731
Здравейте, ще правя резервация и бих искала да помоля за код на ЛС, ако някой има и няма да го използва.
Благодаря предварително.

# 732
Здравейте търся код за Booking, отмениха ми полета и сега трябва отново да запазя хотел Ужас 😔🥺 Моля ако някой има и не му трябва да ми пише на лично БЛАГОДАРЯ 🤗

# 733
  • русе
Имам код изтичащ днес - давам го на първия, който ми пише на лс.

Изпратен на wistfully.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 22:12 от stef77

# 734
Получих код , изтичащ утре . Пускам го на първия писал на ЛС

Предоставен на Mileto

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 08:12 от silvushka

Общи условия

Активация на акаунт