За парите и жените

• 9 367
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
  • Washington,USA
Някой като е сам е проблемен ли?

# 106
  • София
Ами, общо взето, мъжете над 40, които са сами от дълго време, са ... трудна задача.

# 107
Някой като е сам е проблемен ли?
Много неточно зададен въпрос.
Зависи от годините. От живота, от мисленето, от травмите.
Ако съм на 20 не е проблем.
Иначе след една възраст да е сам, човек в повечето случаи - да.
Ето аз съм над 40 и съм сама. Аз знам, че съм проблемна.

# 108

Та, който си може - едно песо няма го събори.
От кога им ги разправям тея работи, ама не, пак си знаят парите, мутрите им пречат.

Разправяй ги тия простотии на 5-те милионна българи, които от идването на славната демокрация вече не са в страната ни.

# 109
Ама авторът нали има дете? Или го бъркам с някой друг мъж от форума?
И Reagan Танграта ли е?
Няма начин.

Значи, селската ми улица я правят ювелирно, бавно, една година почти все нов водопровод, настилки, бавно, кално, гаража е мираж, та!
Понеже вече близки си станахме, днес лафя с един, като 5 мин се опитвам да разбера какво му е, на 6- та каза е от Куба. 30+ години живее в България, има 7!(седем) жени и 8 деца, две в Куба. Колко внуци, имал правнуче, дълъг беше разговора.
Симпатичен мъж, особеното русоляв със зелени очи и каза няма точно нищо, даже и гражданство. Нищо, едната заплата. И любовницата го дразнела, стар бил вече.

Та, който си може - едно песо няма го събори.

Кубинците са с друга нагласа. Бедност не ги плаши и самочувствието им не се гради върху парите..Иначе българи и много други народи се доста смачкани, ако нямат (достатъчно) пари.

# 110
  • Washington,USA
Как има седем жени, бре? Султан ли е тоя?

# 111
Парите никога не са били проблем за една връзка.
Когато ги имаш.

# 112
Не разбрах защо миграцията е проблем.

# 113
  • София
Българските мъже страшно много се влияят от това, дали имат пари. Ама много тежко и основно нещо им е това. Мога книга да напиша за по време на брака или само за срещи даже.
Да се върнем на темата. Примерно, ако си падна по някого, съм готова да ходя на срещи у тях с градския транспорт. Обаче мъжът отново се чувства комплексиран, че не може да осигури нещо повече и връзката се разпада.

# 114
Парите никога не са били проблем за една връзка.
Когато ги имаш.

Точно в целта!

# 115
Сега току що гледах един клип:
-Как се нарича мъж, който има ограничени възможности?
-Женен.

# 116
Кубинците са с друга нагласа. Бедност не ги плаши и самочувствието им не се гради върху парите..Иначе българи и много други народи се доста смачкани, ако нямат (достатъчно) пари.
Ето защо предпочитам кубинци. И самата аз съм кубинка.  Viva Cuba!
Аман от тия пари, винаги съм си падала по мъже безпарични, хипита и артисти. Понапрегнахме се малко, докато изгледаме децата, но оттам нататък Пей, сърце безпарично! Екстра ми е, няма нерви, няма разправии, няма делене на бюджета и обвинения в материализъм, работим колкото да не заспим и си позволяваме всичко, което ни се прииска, с разни компромиси, естествено.

# 117
Ето аз съм над 40 и съм сама. Аз знам, че съм проблемна.
[/quote]

Аз пък никога не съм разсъждавала така. Ако си сама над 40, просто не си имала късмета да срещнеш подходящ човек.

# 118
Когато бях много млада се запознах с един млад мъж. Покани ме да излезем. Още по телефона (такъв, червен с шайба) ми каза, че ще дойде да ме вземе “с колата”. Малко мъже на 20+ имаха кола в зората на демокрацията. Срещата ни премина добре, той беше много добре възпитан, добре изглеждащ, беше избрал чудесно място. През цялото време той говори много за закусвалните, които притежава и за магазинът, който предстои да бъде открит, за оборотите, за печалбите. В края на срещата му казах, че му благодаря, но между нас няма да се получи.

От чисто любопитство, защо си му казала, че няма да се получи? Защото е говорел само за работа и пари ли?

# 119
Понапрегнахме се малко, докато изгледаме децата, но оттам нататък Пей, сърце безпарично! Екстра ми е, няма нерви, няма разправии, няма делене на бюджета и обвинения в материализъм, работим колкото да не заспим и си позволяваме всичко, което ни се прииска, с разни компромиси, естествено.
Т.е.имате пари без напрежение.
Ми не всички са така.

Общи условия

Активация на акаунт