💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 7) Между два сезона

• 49 774
  • 523
  •   1
Отговори
# 105
Той верно е нацепен. Има някакви странни белези около бицепсите. Все едно е рязан и зашит. Не знам от прекалени тренировки и бързо порастване на мускулите дали може да се получи и от това.

# 106
Точно от това се получава.

# 107
И Светозар (на Гергана) беше участвал в едно риалити  през 2016 с водещ Даниел.
Така, че направо сме гледали "ВИП един за друг".
Светозар беше в "Summer flirt" и "София-ден и нощ"
Маргото в "София-ден и нощ"
Ивайло в "Сървайвър"
Ивана в "Сървайвър"
Петър във "Фермер търси жена"
Ивайло Герасимов във "Фермата"

Вярно си беше полуВИП "Един за друг". Да видим кога ще има и All Stars Grinning

# 108
  • София
Той верно е нацепен. Има някакви странни белези около бицепсите. Все едно е рязан и зашит. Не знам от прекалени тренировки и бързо порастване на мускулите дали може да се получи и от това.

И аз ги загледах - май беше в последния епизод. Според мен бяха от тениската му, ръкавите имаха някакви ластици накрая.

# 109
Не е от тениската. И в други епизоди съм ги забелязвала.

# 110
Някой знае ли историята на Крис с майката на първото му дете? Имам усещането, че е подобно на Бачорски.

# 111
И Светозар (на Гергана) беше участвал в едно риалити  през 2016 с водещ Даниел.
Така, че направо сме гледали "ВИП един за друг".
Светозар беше в "Summer flirt" и "София-ден и нощ"
Маргото в "София-ден и нощ"
Ивайло в "Сървайвър"
Ивана в "Сървайвър"
Петър във "Фермер търси жена"
Ивайло Герасимов във "Фермата"

Вярно си беше полуВИП "Един за друг". Да видим кога ще има и All Stars Grinning

Петър не е ли бил с Галена, когато е участвал във Фермер търси жена?

# 112
Петър е бил на 24 години тогава и си избира Божидара от участничките, но явно не е прераснало в нищо сериозно.

# 113
Петър не е ли бил с Галена, когато е участвал във Фермер търси жена?
Не,  в тема 6 пускахме и линкове от предаването, още си стоят клиповете в тубата.
Ето и визитката:

# 114
# 115
Михаела и Венци са пуснали видео в тикток, където обяснявят кое как било в предаването и критиките към тях относно спечелената игра, участието в коалицията и тениските. Само че проблема МиШе, не бяха тениските, а това, че Маргарита и Сияна не престанаха да показват злоба и жлъчни коментари за другите.

Михаела каза, че Маргарита била един от най-добрите хора, които Михаела познавала, с Крис правели много добри дела, давали пари на хора в нужда и тн, а Сияна 3 пъти ставала донор на яйцеклетки, за да помогнела на хора с репродуктивни проблеми. Ако действително е така, евала, но и другите неща остават.

# 116
  • Пловдив
Ако тези неща са верни, браво! Но ,остава едно голямо НО, пред света /зрителите/ се показват в много лоша светлина, та всичките им добри дела отиват на кино.
Качен е подкаста със София и Тихомир, ще го гледам утре да видим какво са казали.

# 117
София и Тихомир интересни неща казват.
До около средата се коментират приятелства, коалиции, финалът.

# 118
И на мен ми харесаха Тишо и Софи. Не съм слушала целите подкастове, но мисля че те са едни от най-интелигентните от този сезон.

# 119
Кика (влизат в къщата): "Каква радост е да ни видят!, (за Миша и Венци). А те просто,  след 2 месеца затворен живот, си реагираха нормално ...

Нещо се обремених от гласуванията в последния епизод, За социалната игра, разбирам. Но какъв беше смисъла от предишното гласуване за финалисти., дето бяха 5:5? 
Излиза, че социалната игра се взима с поведение около златната среда, не се набиваш в очите, хем си в коалиция, но да не си главният, Марго обра негативите. Елизабет каза, че Миша била като "ходещ цирк". Даже в цирка смехът е по-различен, по детски искрен,  като смеха на Дилян. Нейният, е заядлив-подигравателен  към Венци, и към себе си, е хубаво е да имаш и самоирония, но обиждаш  други същества като Баба Венче, сигурно и към хората от къщата.  Дали Чарли Чаплин се е смял на близки и познати? 
Не мога да разбера с какво Миша и Венци спечелиха социалната игра, това е мит!
Гласуването трябваше да бъде за всички 10 двойки, може и Галена да спечели, знае ли човек, тя пък много искаше, или Денис-хумора?

Общи условия

Активация на акаунт