Отношения между семейството ми и приятелката ми

• 13 090
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
Ако тези хора съумеят да запазят нормални отношения с децата си и не се бутат там, където не им е работа - къщата им ще се ползва. За ваканции с децата, за почивки, като вила след време. Ние нашите родители - моите и на мъжа ми ги посещаваме през две седмици, често и ни е много добре. Планински район, хубави и поддържани къщи, но хората не се месят и не държат да живеем на горния етаж (и при двете има такава възможност). И децата щастливи, и ние си почиваме, и родителите щастливи, че са сред деца и внуци. Обаче - взаимност.

# 61
  • София
Бояна, добре е при това трепване да се предвиди, че светът е голям и децата не може да си стоят цял живот у дома. Нека осигуряват, но да не изискват.
Аз само обяснявам как мислят такива хора, не казвам, че е хубаво или правилно. Представят си едни неща и не осъзнават, че децата имат свой път, че трябва да имат свой път. Вече като и децата не го осъзнават е по-лошо, особено ако имат любов в друго населено място. Времената на Железния светилник са отминали, но не всички са го разбрали.

# 62
  • София
Сега те разбрах. Права си.

# 63
  • Далечният изток
Това пък да драпам да живея със снаха си в една къща.... Бррррр не искам и да си го помислям.

# 64
Реално проблемите са между него и майка му и между него и приятелката му.
Аз мисля, че проблемите между него и приятелката идват от отношенията с неговата майка.
Авторе, избий си от главата идеята да я завлечеш на село при майка ти. Ако успееш да се откъснеш от влиянието на майка ти, има вероятност и да си оправите отношенията с девойката.

# 65
Тя не иска със снахата, иска с дИтетУ, което я забравя, за да отиде да живее с нищо и никаква си новопоявила се.

# 66
Един Тъп въпрос ме измъчва!Вие да не сте помаци или турци ?Това няма значение,ама бившият ми беше помак и като чета писаниците ти все едно чета и слушам него , включително и маминка ми казваше да не се опитвам да го отделям от тях .Живеехме в Англия и на всеки празник,той беше длъжен да се прибира в България,без да се интересува от нашето финансово състояние.Относно дали темата е пързалка не е !Има ги още тоя вид семейства .Авторе майка ти е манипулатор и нарцис и ,съвета да си търсиш момиче от село не вярвам да помогне.Аз мисля че проблема не е селото и това че момичето не иска селото ,и че е гражданка . Проблема сблъсък на две поколения и че ти и майка ти не искате да отрежете пъпната връв.Била постоянно се карала с теб?Я ,се постави на нейното място,ти искаш да останеш на саме с нея ,да правите секс , например, искаш да я заведеш през събота и неделя нвкаде ,да се държите като млади ,а майка й се обажда и започва да командори какво ще правите  и ти проваля твойте планове да бъдеш с нея
Тя е с теб и си ляга до теб,не с майка ти !
Ти правиш секс с нея ,не тя с майка ти !

# 67
Аз ей това винаги съм се чудела на такива съжителства. Абе не ви ли се ще да се натиснете ей така спонтанно, да не се притеснявате, че някой ще нахлуе, да не се съобразявате с гости и т.н. и т.н.? Дори на отделен етаж да е, никога, ама никога не е самостоятелно.

# 68
Тя и момата не е много вървежна и със светло бъдеще явно, след като се е хванала с момче от село. Най-"обичам" жени, които обясняват на мъжа, къде щели да са сега, ако не бил той да им направи нещастен живота. Повечето са необразовани, не блестящи вътрешно и външно. Та и тази девойка така - заживяла на 26 години на втората седмица с мъж. Никакъв подбор. И очаква от Андрешко да се превърне в парижанин.

# 69
Аз ей това винаги съм се чудела на такива съжителства. Абе не ви ли се ще да се натиснете ей така спонтанно, да не се притеснявате, че някой ще нахлуе, да не се съобразявате с гости и т.н. и т.н.? Дори на отделен етаж да е, никога, ама никога не е самостоятелно.
Аз не карам от отдавна да живеем на село с нашите спрях тази тема от както се случиха тия неща и си живеем заедно в града , и там ще си останем , аз не я карам и няма да я накарам да прави нещо на сила. И защо споменавате мамино синче като аз никога не съм чакал на готово от нашите. Нито останах да живея там нито съм избрал тях ходя си от време на време и това. Преди исках да се оправят тия отношения с тях , но като не става не става това е. ааз съм го приел и съм си направил своя избор. Много пъти съм я хващал да опитва пак да манипулира и и казвам че си имам собствен живот и глава на раменете , поодтихнаха нещата доста спря със въпросите , трябваше да изявя мнението си и да разбере просто че няма да става на нейното, ще правя каквото аз сметна за мое добро. Не не съм помак за това по горе , преди ми се искаше да ходим на празниците да се виждаме с тях , но при тези обстоятелства няма да е , защото пак казвам няма да я накарам на сила , нито ще отида без нея. Ще сме си само ние на празниците като семейство.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 13:38 от losh

# 70
Аз нищо не съм казала за мамино синче, обратното е. За майка ти ти си дете, тя не те приема по друг начин, дори да не зависиш от нея - очевидно ѝ трябва време да го разбере.
С мъжа би бяхме в подобна ситуация, но разликата е, че при нашите родители е било само в мислите им и не е излизало от устата. Ние рано заживяхме заедно, рано предприехме стъпки за закупуване на дом и рано решихме да имаме деца, бяхме на по 23-24 г. След като се роди първото постоянно чувахме изказвания от сорта на "толкова се радваме, ние не вярвахме, че така добре ще се справяте". Това и от двете страни, уж с добро казано, но беше ужасно, т.е. те са очаквали, че ние сме деца и няма да се оправим сами.

# 71
Тя и момата не е много вървежна и със светло бъдеще явно, след като се е хванала с момче от село. Най-"обичам" жени, които обясняват на мъжа, къде щели да са сега, ако не бил той да им направи нещастен живота. Повечето са необразовани, не блестящи вътрешно и външно. Та и тази девойка така - заживяла на 26 години на втората седмица с мъж. Никакъв подбор. И очаква от Андрешко да се превърне в парижанин.
Смисъл? Трябва да го шутира веднага щом разбере, че е от село ли, за да е на разположение на гражданите ли, как?

# 72
  • Deutschland
Селските моми не ги мислете, че са прости. Явно познават майка му и надали ще кандисат да се нанесат на етажа.

# 73
Смисъл? Трябва да го шутира веднага щом разбере, че е от село ли, за да е на разположение на гражданите ли, как?
За да е свободна и потърси някой с нейните желания и търсения(пък и той също), а не да мрънка сега, че е нещастна, защото той я е направил такава. Тя не е разбрала в последствие, че е от село или, че не иска да живее в града.

# 74
Напротив, такива неща именно впоследствие се разбират. Гледаш го, дошъл в града, работа, квартира, всичко точно и като понапредне връзката ви няколко месеца, той заговаря за връщане на село. С теб, понеже, нали, двойка сте, трябва да сте заедно.

Общи условия

Активация на акаунт