Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 330
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Неделчо и Ния са най- невлюбената двойка, която съм виждала, никаква химия между тях.
Или са големите професионалисти и не си показват чувствата, малко вероятно обаче.

# 661
  • България
Диви и красиви е толкова тъпо и пошло шоу, което не заслужава подкаст. Ако ида да обсъждаме какво да им кажа: "абсолютни неморални хора сте да излъчвате страданията на Арина". "Копаете дъното.", "Не харесвам реклами на вейп."

# 662
  • София
Слушам сега подкаста, този път поне върви по-гладко.

1. Правилата са тъпи, двойката победител щяла да се определи от зрителите, които ще присъстват на финала срещу билет. Т.е. излиза, че който има най-много приятели, които са готови да платят билет, ще спечели. На камък-ножица-хартия да бяха играли щеше да е по-добър вариант...

2. Михаил и Ния са адски семпли. Когато Ния е с Неделчо, той все я спира да клюкари, но като е сама спирка няма.

3. Не, Ния, Неделчо не е перфектен водещ, той сам го знае, че има сериозен диалект и затова си стои в неговата сфера - подкасти и зад камера, а не се натиска да води предаване. Същото би трябвало да важи и за Ивка.

3. Надявам се Ния да не е поредната, която ще раздели двама приятели. Много се дразнят двамата с Михаил, че за Туджаров има само положителни коментари. Мисля си, че Неделчо и Туджаров са над това и приятелството им ще остане.

# 663
Този Мишо да беше викнал сестра си за водеща, по-добре от Ивката. Joy

# 664
Ния все връзкарка и все нагла. Доста неприятна мома.
И без нея можеше да минем, не допринася с нищо.
Туджаров за сега се държи на ниво, добре го отигра.

# 665
Диви и красиви е толкова тъпо и пошло шоу, което не заслужава подкаст. Ако ида да обсъждаме какво да им кажа: "абсолютни неморални хора сте да излъчвате страданията на Арина". "Копаете дъното.", "Не харесвам реклами на вейп."

Е, нали затова го гледаме. Къде другаде ще видим такива като Теа, или самовлюбен маниак на тема хранене?
Мен лично ме тормози избора на меню за вечеря, която да се хареса на злоядите деца, а да си мисля за възлюбен, който се храни като бебе на 3 часа би ми било непосилно.

# 666
И какъв трябва да е извода . Не ми се лепна първо , значи съм непривлекателна за мъжете.
Кокито , малко бъркаш любоврта с егото от примерите които си дал, но хайде да не издребняваме. Да заискаш някой , само защото той вече не ти е в кърпа вързан, е последното нещо което може се нарече любов .

Не е Кокито, аз съм. Естествено, че е забранено да се мисли значи съм непривлекателна за мъжете. Не, по-скоро да прецени мъжките екземпляри във формата какво харесват и дали Йордан заслужава вниманието ѝ. Изводите са си само за нея. Като  му шока канчето, че е втора дали ще стане по-желана за него? Да го коментира в синхрон, а не пред него.
Отговарях "и" на Кокито . Жената си играе играта, като види мъжките екземпляри , какво да се нацупи и врътне ли , фасони да продава. Мачва се щом се налага , не видях набиване на канчета или нещо което не му каза и в очите

# 667
Лятната скука и видеото на Кукушев ме доведоха тук Laughing

Разбирам, че са се опитали да направят нещо подобно на чуждестранните предавания от този тип "Too hot to handle", "Love island" и т.н., и за сеира засега е интересно, но монтажът толкова куца, че на моменти е трудно за гледане.
Тази "Ивка" ми е рядко противна, не я знам инфлуенсърка ли е, каква е, ама с този говорен дефект докато се изкаже...много тегава.

Ния-Косара и тя - голямо превземане, големи фасони. Гледах подкаста с Наталия Кобилкина - от тримата най-ми допадна поведението на Наталия. Беше ѝ видимо некомфортно, но се държа професионално и анализите на участниците бяха доста точни. Ния и Михаил гледаха като гърмяни зайци, имаше страшно много неловки паузи - изобщо трагедия.

Колкото до самите участници:
Симона ми прилича на Глория от 2004г

Теа си е Теа, съгласна съм с изказването на Кобилкина, че зад провокативното поведение и хиперсексуализацията се крие именно жадно за приемане и обич момиче, надявам се най-сетне да получи това, от което има нужда!
Елена и Ина са ми приятни засега, Николета също не ме дразни, въпреки че ми идва твърде грубовата.
Рускинята ми беше антипатична визуално, но ми стана много мъчно като я даваха как плаче за починалия си родител, което естествено беше максимално използвано за рейтинг на нейн гръб, но...
Стиляна ми е безлична и за нея нищо не мога да кажа.

От мъжете засега най-симпатични са ми Николай и Константин, както и отчасти Йордан, понеже много ме разсмива с типично Овнешкото си поведение (който има зодия Овен вкъщи, ще разбере).

Георги и Ивайло са ми толкова блудкави, че направо превъртам напред като ги дават; Симеон е твърде хлъзгав и мазничък, а Йоан е ходещ червен флаг. Жесток комплексар и нарцис, жалко за леката прилика с Микеле Мороне.

# 668
  • София
Не ми харесва и на мен това с финала. Какво ли няма да измислят за някой и друг лев.
Оле, оле, изобщо не ги интересувало, че не харесваме Ивка, нямали да я сменят и за бъдещи сезони. 😡 За пръв път виждам такова неуважително отношение към публиката.
Туджаров запази мълчание и не ги изложи, а те такова отношение...

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 18:36 от sea.sea

# 669
  • Paris
На мен пък Ния много ми харесва. Няма лошо да е амбициозно момичето. Що се отнася до отношенията им с Неделчо, не са моя работа и не ме бъркат. Така някой като започна да обсъжда чужди отношения ми е много смешно. Нито сте им в къщата, нито в леглото какво ги мислите. 😀 Те си знаят хората. Иначе за първия подкаст и аз съм на мнение, че беше греда, но днес беше доста по-добре. Нека не бъдем чак толкова взискателни и критични. В край на сметка евала на това, че млади хора са се захванали с такъв проект и успяват да го реализират. Със сигурност изисква голяма организация, време, средства и познания. Сега ще се учат от грешките си и после ще са по-добри. Вижте “Къщата на инфлуенсърите” как всяка година вдигат нивото. Що се отнася до момчето, което в продуцент наистина ли е брат на Нора Недкова или това е някаква шега?

# 670
Да де, ние се опитваме да обясним на Ния, че знаем, че е с Неделчо и не е нужно да отделяме време във всеки подкаст, за да го уточняваме отново.

То хубаво да си амбициозен, но и малко капацитет трябва. Къщата на инфлуенсърите винаги са си признавали грешките и не са си позволявали пасивна агресия, там е разликата.

# 671
И на мен ми харесва , разясниха съвсем спокойно концепцията, която според мен дава поле за много интриги и ходове, май ще ми стане топ това предаване . Не им се сърдя за непрофесионалното забавяне , по добре да забавят  и изпипат нещата , отколкото да претупат всичко . Казаха , че поради краткостта на предаванията, ще са по динамични, и ще излъчват основно най важните сюжетни линии, но също , и че ще се съобразят с публиката и ще добавят още кадри , които да обясняват кое защо се случва. Радвам се , че няма разказвач , не ми се иска някой да ми дава наклон

# 672
На Ния това изобщо не й е първия подкаст и първо участие, че да сме толкова снизходителни към нея. Навъртя си доволно стаж и е нормално вече да изискваме повече професионализъм.

# 673
На мен пък Ния много ми харесва. Няма лошо да е амбициозно момичето. Що се отнася до отношенията им с Неделчо, не са моя работа и не ме бъркат. Така някой като започна да обсъжда чужди отношения ми е много смешно. Нито сте им в къщата, нито в леглото какво ги мислите. 😀 Те си знаят хората. Иначе за първия подкаст и аз съм на мнение, че беше греда, но днес беше доста по-добре. Нека не бъдем чак толкова взискателни и критични. В край на сметка евала на това, че млади хора са се захванали с такъв проект и успяват да го реализират. Със сигурност изисква голяма организация, време, средства и познания. Сега ще се учат от грешките си и после ще са по-добри. Вижте “Къщата на инфлуенсърите” как всяка година вдигат нивото. Що се отнася до момчето, което в продуцент наистина ли е брат на Нора Недкова или това е някаква шега?
Подкрепям, че не е наша работа какви са личните им отношения.
Никой не отрича, че са положили труд. Проблема произлиза, че се превъзнасят и само хвалят колко им бил хубав продукта и който не го харесва го хейти и не разбира.
В началото и аз харесах Ния, но с времето разбрах защо масово се негодува срещу нея. Държанието и говори за високо самочувствие и никакво приемане на критика. Изумих се когато разбрах, че е на 23-24 ако се не бъркам, но това не оправдава детинското поведение.
Павел Колев и Ицака, сравнението с тях е неизбежно, заставаха и си признаваха грешките и в последствие се променяха, доколкото тук не го правят.
Не се опитвам да убедя никого да се съгласява с мен.
Мисля си, че целия проект има потенциал, но просто трябва да са по искрени с аудиторията си. Конкурентите си казват, че търсят печалба, че правят много неща за сеира, в което няма нищо лошо. Надявам се и този екип да бъде честен и повече да слуша какво казват и искат зрителите и да се научат да приемат критиката.

# 674
Аз разбирам от една страна нагласата на продукцията.
За сравнение Павел и Ицака още от началото казаха две неща: 1. Правят Къщата на инфлуенсърите, за да си събудят канала 2. С първите два сезона са на загуба, по калкулации ще излязат на печалба чак сега в сезон 3.
Тоест за тях е напълно ясно, че зрителят е Бог и трябва да се вслушват в критиките.

Тук обаче предаването се прави от страст към риалититата (знаем си го Неделчо, а Мишо днес каза същото). Наясно са, че от такъв тип продукция няма да забогатеят, а въпреки многото спонсори не е изключено да се овътрят. Тоест за тях е важно да направят предаване, което да е интересно за тях, да си начешат крастата най-грубо казано. Фактът обаче е, че често невъвлеченият зрител вижда някои неща, които са влязли в "мъртвата зона" за създателите - като например напълно неясната концепция на предаването (разбрах защо не бяха обяснени конкретните правила, но трябваше още в първия епизод Ивка и Туджаров да кажат - накрая една двойка ще спечели и блябля). И да, явно заради характерите на Ния и Мишо, отговориха твърде неуважително.

Абстрахирам се от нещата, които казаха за Туджаров - Ния отговори по абсурден начин на две теми! Първата беше желанието да се правят по-дълги епизоди. Вместо да каже като Мишо, че искат нещата да са динамични и да няма пълнежи, тя почна да офлянква как хората са свикнали да гледат 3-часови епизоди по ТВ, но това било интернет, щели сме да свикнем.

Второто беше за ситуацията с Арина. Няма лошо, че обясниха защо напуска (макар и да можеше да го направят без директно посочване на причината, както стана в Къщата на инфлуенсърите 1). Проблемът на всички ни беше, че използваха сълзите ѝ за да създадат cliffhanger между първи и втори епизод, а те са били за съвсем друго. Ния почна с нейните гротескни разсъждения как смъртта е нещо неизбежно и нямало как да не го включат и изобщо не коментира объркващия монтаж, който според мен беше сериозният проблем.

За мен е голям автогол този подкаст и за първи път си мисля, че подкаст може да попречи на предаване повече, отколкото да му помогне.

Общи условия

Активация на акаунт