Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 141
  • 976
  •   1
Отговори
# 90
И тези дето се влюбват лесно не са ок. Така както бързо се е влюбил в теб, така бързо ще се влюби и в следващата. Бързо влюбващите се и бързо разлюбват.

# 91
  • Deutschland
На 44 ако е ерген, пък и Риби бягай далеч.

# 92
На 44 ако е ерген, пък и Риби бягай далеч.
И ако живее с маминка и няма нито една сериозна връзка.. 😁😁😁

# 93
Ааа хич няма да се занимавам. Не е мой тип като мъж, но за познат/приятел не е лош. Всъщност е бил женен почти 10 години. Но е сам от 2-3 години доколкото ми е разказвал.

# 94
Ние с мъжО ми сме комбо от Козирог и ЛъвиЦа, все едно сме от различни планети.
На моменти се чудя как изобщо съжителстваме заедно..
Досега топ допълнение към моята личност е мъж Телец.

# 95
Kamille252, лъвът не е никак лош партньор според мен, просто вероятно иска повече аплодисменти и понякога е по-инфантилен, но е стабилен, което за козирога е важно условие.

# 96
Kamille252, лъвът не е никак лош партньор според мен, просто вероятно иска повече аплодисменти и понякога е по-инфантилен, но е стабилен, което за козирога е важно условие.

Аз съм лъвът в случая. Simple Smile

# 97
Laughing Пак е вярно написаното.

# 98
  • София
Тия дни се запознах с някакъв абсолютно изчаткал Лъв. Ама предполагам, има някакво друго влияние. По принцип изглежда уверен, но иначе май е алкохолик и искаше да ме представя на децата си, което е неприемливо за мен на запознанство.

# 99
  • България
Съвсем натурален Лъв.
Все едно описа бившия ми с две думи.

# 100
  • Тра-ла-ла
Днес те представя на децата, утре му дробиш салата за питиетата. Животът е кратък , за да си губите времето 😆

Познавам и не пиещ Лъв, и средно пиещ, и алкохолик.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 15:35 от Джулая

# 101
Не знам дали бих изтърпяла мъж Лъв за съпруг. Голямо самочувствие, голямо его.

# 102
  • София
Аз по принцип обичам уверени мъже. Но Лъвовете, които познавам някак твърде бързо са абсолютно уверени, че трябва да съм им женичка и то по техните правила, колкото и идиотски да е животът им и условията, които предлагат и поставят.

# 103
  • София/Севлиево
Майка ми и баща ми бяха лъвове.Познайте как се чувстваше моята ранима рачешка душа като бях дете(и дали нямам някой друг комплекс и до днес).Почнахме да се разбираме добре чак след като станах над 20,а малко след като направих 22 тях вече ги нямаше...

# 104
Аз съм с мъж Лъв от около 7 години. Живот си живеем, нито ми поставя правила, нито евентуално бих му ги спазвала. А не е като да съм миличко и послушно котенце.

Общи условия

Активация на акаунт